|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 12 Şubat 2014 (14:54), Konuya Son Cevap : 14 Şubat 2014 (20:51). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Şubat 2014, 14:54 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Tüm İlitamlı Öğrencilerin Ortak Haklarının İyileştirilmesi için Gönderilecek Dilekçe Tüm İlitamlı Öğrencilerin Ortak Haklarının İyileştirilmesi için Gönderilecek Dilekçe Tüm İlitamlı Öğrencilerin Ortak Haklarının İyileştirilmesi için Gönderilecek Dilekçe Örneği ..........İlahiyat Fakültesi İlitam (uzaktan eğitim)bölümü ... sınıf öğrencisiyim.Okulumuzun bize sunduğu imkanlar dahilinde derslerimi internet ortamında takip ediyor ve vizelere de internetten girebiliyorum.Fakat finaller için okuluma, yani ....... gitmem gerekiyor.Güz dönemi sınavları ve bütünleme sınavları Ocak ve Şubat aylarına denk geldiği için ben ve benim gibi okula uzak illerde yaşayan arkadaşlarım malesef ulaşım problemi yaşıyoruz.Hava şartları uygun olmadığı için uçaklar rötar yapıyor yada iniş yapamayabiliyor.Nitekim bir çok arkadaşımız bu şekilde mağduriyet yaşadık. Dolayısıyla biz ilitam öğrencileri sınavların artık tek bir noktada değil; diğer bölümlerde de olduğu gibi belirlenmiş olan merkezi illerde(İstanbul,Ankara,İzmir,Diyarbakır,Malatya)y apılmasını istiyoruz.Ayrıca diğer İlahiyat İlitam bölümlerinde eğitim-öğretimin farklı veriliyor olması nedeni ile eğitimimizde belirgin kutuplaşmalar yaşıyoruz.İsteğimiz Anadolu Açıköğretim Üniversitesi eğitim modelinde olduğu gibi tüm İlitamların bir çatı altında birleştirip, eşit eğitim alınması kitap-döküman gibi materyallerin ise okulumuza bağlı olan illerde açılacak bürolardan bizlere ulaştırılmasıdır. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Gönderilecek Adresler; Cumhurbaşkanlığı; [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] E-posta : cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Başbakanlık Bimer; [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] YÖK Bilgi Edinme [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yök E-Posta: webadmin@yok.gov.tr Adres: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 06539 Bilkent Ankara-Türkiye Yök başkanın tweet atmak için hesabı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
Konu Sahibi makbergülü 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Evde yapılabilecek deterjan ve şampuanlar | Pratik / Faydalı Bilgiler | Mihrinaz | 1 | 212 | 14 Ekim 2023 14:09 |
yeniden merhabalar | Serbest Kürsü | KardelenGül | 12 | 5333 | 27 Eylül 2018 19:05 |
2014 kpss için konu dağılımı | KPSS İstişare/Sohbet | nurşen35 | 1 | 2993 | 11 Ağustos 2014 14:31 |
evde tarhana yapmanın püf noktaları (: | Pratik / Faydalı Bilgiler | Allahın kulu_ | 5 | 4225 | 11 Ağustos 2014 13:07 |
KPSS Birde Böyle Hazırlanmayı Deneyin | KPSS İstişare/Sohbet | Mihrinaz | 9 | 4081 | 11 Ağustos 2014 12:21 |
12 Şubat 2014, 14:58 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: Tüm İlitamlı Öğrencilerin Ortak Haklarının İyileştirilmesi için Gönderilecek D maduriyet yaşayan arkadaşlarımız ve gelecekte yaşamak istemediğimiz bu durumlar için acil önlem alınması adına başlatılan bu çalışmalara destek olalım.bu konuda yapılması gereken pek çok çalışma olmasına rağmen yeni uygulamalar adına ses getirilmesi şart.konuştuğum ilitamlı arkadaşların ricası üzerine bu konuyu açtım.ilgi gösterirseniz hepimiz adına faydalı adımlar atılır inşaAllah..
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
12 Şubat 2014, 16:18 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Tüm İlitamlı Öğrencilerin Ortak Haklarının İyileştirilmesi için Gönderilecek D
makbergülü öyle olsa çok karışıklık oluşur mesela kayseride otrurup da erzurumu istanbulu elazığı kazanan çok kişi var desek onları kayseride bir kurum yapamaz her üniversitenin farklı ders işleyişi vardır senin söylediğini de anlıyorum kış ayında evli çocuğu olan kadının yola düşmesi zor ama bunlar da bir şekilde halledilir çocuklar yakın akrabaya bırakılabilir ya da güvendiğin arkadaşa çocuk çok küçükse mecbur o da alınır gidilir erkek öğrenci için çok zor değildir zaten bütün ilitam programları birleşmesi imkansız gibi birşey bu sadece benim fikrim |
14 Şubat 2014, 20:51 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 14170 Üyelik T.:
08 Eylül 2011 | Cevap: Tüm İlitamlı Öğrencilerin Ortak Haklarının İyileştirilmesi için Gönderilecek D Alıntı:
Yök ile üniversiteler arasında protokol imzalanırsa olur.Uzaktan eğitim yönetmeliğinde böyle bir madde bulunuyor. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |