|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Nebevi Sevda,Açılış Tarihi: 23 Nisan 2020 (17:17), Konuya Son Cevap : 24 Nisan 2020 (17:21). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Nisan 2020, 17:17 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 | Kutsal Dokunulmazlık Kutsal Dokunulmazlık IMG_20200423_132020.jpg (85.0 KB (Kilobyte)) Evde kalın dediniz günlerce kaldık Islerimiz bozuldu. Geçim zorlukları yaşadı millet. Siz ne yaptınız. Size virüs dokunmuyor mu? Topluca Çelenk koyduğunuzda Kutsal dokunulmazlık mı oluyor Size kim inanır evinde kalır Bir çelenk uğruna milletin gayretini heba ediyorsunuz |
Konu Sahibi Nebevi Sevda 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Gidiyoruz inşallah | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 0 | 23 | 21 Aralık 2024 22:34 |
Cennet ne büyük nimet ki | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 1 | 42 | 20 Aralık 2024 01:10 |
Ev Halkaları | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 0 | 59 | 17 Aralık 2024 23:10 |
Ey İNSANLIK! | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 0 | 56 | 05 Aralık 2024 22:23 |
Sen sesini çıkarmadıkca | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 0 | 60 | 02 Aralık 2024 20:00 |
23 Nisan 2020, 21:12 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Camileri erken kapatmadiniz diye yaygara koparanlar, tapinaklarina akın etmişler..Bunlar ; millet oruç için ramazan alışverişine çıkıyor, tehlike arzediyor oruç ertelensin diyorlardi ne bu şimdi? 23 Nisan erteleneydi ya!!!! Corono ile mücadele eden Bakanların ve Devlet büyüklerinin katıldığı bir törende kuralların hiçe sayildigini gördük ev vatandaşlarî olarak.. Tedbiri yok sayıp camiye, turbelere akın etmeye uğraşan yobazlarla anitkabire doluşanların ne farkı var? Belli ki Anıtkabir de bulaşmadığını düşünüyorlar .Biraz sıksak duvarlarını yalarlar..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
23 Nisan 2020, 23:57 | Mesaj No:3 |
05 Nisan 2018 |
Sahibim! Ramazanımız mahzun ve garip. Vakit namazlarımız Teravihlerimiz Cumalarımız hüzünlü Mescidlerimiz öksüz .. Mescidi haram Mescidi nebevi yetim adeta. Biz nasıl bir tarihe tanıklık ediyoruz. Ya Rabbi!!!!! :((( Ne olur sen bizleri bağışla O günlere kavuştur bizleri |
24 Nisan 2020, 01:03 | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 |
Son ve en sağlam kalemiz evdeki cemaatimize sahip çıkalım. Elimizdekinden olmayalım. Hayırlı Ramazanlar.. Rabbim en sevdiklerimizle en yakinlarimizla tekrar bir araya gelebilmeyi nasibeylesin.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
24 Nisan 2020, 05:09 | Mesaj No:5 |
05 Nisan 2018 |
Amin kardeşim Inanıyorum ki çoğumuz uyumadık. Garip ve buruk bir Ramazan olacak. Tüm sohbetler mukabeleler sosyal medya üzerinde Olsun be..... Her şeye rağmen hayat güzel Mümin olmak ayrı bir lezzet. O zaman hep birlikte diyelim hoş geldin RahmetAyıRamazan |
24 Nisan 2020, 14:24 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Meseleye duygusal değilde siyasi baksak? Eğerki devlet erkanı bu töreni düzenlememiş olsaydı way devletin başına o zaman! Atamızın çocuk lara hediye ettiği asırdır kutlanan bayramı kutlamadılar bunlar Atatürk düşmanı diye veryansın edeceklerdi bilakis muhalefet. Aslında düz bakmazsanız olaya kendilerini riske bile attılar soshal mesafeyi hiçe saymak zorunda kaldılar neden? Sırf hastane yaptık diye fuar alanını gösteren zihniyete karşı yapmak zorundalardı asıl mesleyi abartan bizim milletimiz etkinlik olsun çocuk lara balkonlardan marş söyleyelim dediler abartmayı seven milletimiz işi oyun havasına kadar götürdü dewlet ne yapsın buna! Günlerdir selalar dualar okunuyor minarelerden toplu dua edelim deniyor ben kendi gördüğümü söyleyim kimseleri göremedim balkonda camda burada bilmem ankatabildimmi Buda bir sınavdır, geriye dönüp baktığımızda ne günlerdi diyeceğiz geçecek inşallah önemli olan sağlık olsun 🌹
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
24 Nisan 2020, 15:10 | Mesaj No:7 |
05 Nisan 2018 |
Esma kardeşim anlayamadım. Kusura bakmayın ama Atamız dediginiz şahsı ben Atam olarak görmüyorum. Zihnimde kemalist duygu hiç olmadı ömrüm boyunca olmayacak. Bu ritüeller ne benim ne de çocuklarımın sahiplenecegi duygulardır Adamlar kabire giderken hicbir sosyal mesafe kural tanımıyor Bizim kutsalımıza gelince sosyal mesafe için kapatıyoruz. Mescidlerin kapatılması nasıl doğruysa onların anıtı iptal etmeside doğru olandır. Sonuçta insanların gayreti azmi zora girmiştir |
24 Nisan 2020, 15:30 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Atamız derken muhalafetin agzından söyledim Oraya mı takıldınız) yoksa benım de işim olmaz kutsalımızda halk tehlikede bilakis yaşlılar.. orda halk varmı yok! Kendileri düşünsünler mesafelerini korumayı camiler açık olsaydı şu an bu an toplumun %70 gitmişdi bu illetin derdine camiler açkk olsunda ne olurs olsun sizinki.. bizi korumak için ellerinden geleni yaptılar saygı duyuyorum.. İnşallah camilerde açılır ibadetlerde yapılır yeniden gümbür gümbür ibadetler olur sizlerin buna takılması sabitlenmesi tuhaf geldi açıkcası sabit bakma zamanı değil
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
24 Nisan 2020, 17:21 | Mesaj No:9 |
15 Kasım 2011 |
Aslında aynı şeyden bahsediyoruz Tedbirsizlik canımızı sıkıyor sadece.. Sürecin daha da uzamasina sebebiyet veriliyor..Tam da bu yüzden herkesin uygulaması önemli.. Camilerin kapatılmasına değil, bilakis bunu çok dillendirenlerin söz konusu kendi kutsalları oldugunda aynı hataya düştüklerini gördük. Şu virüs ortamında her ikiside tedbirsizliktir... Kim neyini putlaştirmişsa ona baksın. Mekan, yer, kişi.. Camiler bugün kapanır, elbet bir gün açılır, Kabe bugün mahzun ama tüm müminleri yine yeniden Allah'ın izni ile ağırlayacaktır. Allah imanımıza zeval vermesin..İ
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |