|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 19 Mart 2016 (21:56), Konuya Son Cevap : 20 Mart 2016 (13:34). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Mart 2016, 21:56 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Kutsal Davalar. Kutsal Davalar. Ölümden başka kayda değer bir şey yok ve hiçbir şey yapasım yok nefes almaktan başka... ve herşey çok samimiyetsizlik kokuyor ve herşey aşırı yapmacık o sebepten uzağım bir çok şeyden O yüzden susuyorum öyle ince ve derinden izliyorum sadece hayatı ve ölümü ve öyle geçiyor günler kalbim sıkışa sıkışa kalbim bir yanardağ ağzı gibi patladı patlayacak ettiğim küfürlerde işe yaramıyor ettiğim dualarda ölen yine ölüyor öldüren yine öldürüyor ve sadece kaygıyla izliyoruz ve bazılarıda sırf kendi reklamları olsun sırf daha çok beğeni alayım diye Sırf paylaşımları paylaşılsın diye '' kahrolsun'' yazılı fotoğrafların altına hayasızca kendi adlarını, kitaplarının adlarını sayfalarının linklerini paylaşıyor. bu güruhuda saygıyla anıyorum. Cehennem diye bir yer var ve oda sizin içinizde gizli sizler saf kötüsünüz. kendini parçalara ayırıp yok eden canlı bomba denen yaratıklardan bir farkınız yok. ancak sanaldan kendi adınız duyulsun diye paramparça olmuş masumların kanları üzerinden duygu sömürüsü yapıyorsunuz. ve bu kısır döngü sürekli tekrar ediyor kendini bu Kader değil ki kader denilen şey 'kendi yaptıklarının toplamıdır' ve sen kaderini değişmek için hiçbir şey yapmıyorsun sadece sanaldan 'lanet 'ediyorsun... 'Lanet' etmekle lanet olunmuyor, kahırda olmuyor ... dedim ya samimi değiliz. Hadi yarın toplanalım desek Türk Kürt Sağcı Solcu , Komünist Müslüman Hristiyan Ermeni Rum .. ayırt etmeden hadi toplanalım ve İNSAN olduğumuzu haykıralım desem biliyorum ki O rahat koltuktan o yumuşak poponu kaldırmazsın. çünkü önceliklerimiz var Önce Türküz Kürdüz Ermeniyiz, Müslümanız hristiyan sağcı solcu komünis sosyalis liberaliz... Önce bunlardan biriyiz.. herşeyiz ama İNSAN değiliz. tüm sıkıntı burada işte , bırak ırkçılığı bırak dinciliği bırak mezhepçiliği bırak kutsal davalarını bir kenara ve gel İNSANlıkta birleş be kardeşim. Çok mu zor İNSAN olmak ??? sanırım çok zor. bazen diyorum ki şu salak saçma manzarayı görünce ''Filler daha İnsan'' bizden diye ... Bilmem anlatabildim mi kardeşim. |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1497 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1758 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2171 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1897 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2146 | 07 Şubat 2016 00:52 |
20 Mart 2016, 13:34 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Kutsal Davalar.
İnsan olmak mı insan kalmak mı...Yahudi'den bile doğsanız insan olarak doğarsınız. Hem de eşref makamında doğarsınız...insan doğmak kimsenin emeği değil insan kalmak asıl emek ister... İnsan kalmak... Büyük dava be kardeşim. ana sütü ile beslenerek büyüyen insan... bin bir çeşit ilahi ikram sofrası varken... vahiyden kopma süreci ile insan olmaktan sıkıldım sayıklamaları başlar... süt değil kan istiyorum... su değil zıkkım istiyorum... gıdam cesetler olsun itiraf ediyorum "ben bir leş kargasıyım" ... insan kalamamın sonucu insan olmanın kimyasının bozulma dejeneresi... insan kalamam çünkü sömüremem... insan kalamam çünkü ezemem üzemem ... insan kalamam çünkü söndüremem. süründüremem yakamam yıkamam.. Müslüman olamam çünkü "kadın kız satamam" diyen cahiliye müşriği gibi... azımsanmayacak kadar çoğul olan bir kısım Müslümanlarda bile "insan kalma" şerefi yitirilmiş... dediğin gibi insan olmak bir esatirul evelin olarak kaldı..insan kalmak zor vahiyden kopmuş kafalara! hayır insan kalmak zor değil aslında...emeksiz çabasız asıl insanlıktan çıkmak emek ister... emek vermen lazım insanlıktan çıkmak için... Mesela başkasının ölümü size bayram oluyorsa... mesela başkasının mutluluğu/emeği/malı/şerefi/iffeti sana batıyorsa... çünkü sende onlar yok. Tabii ki sende olmayanı kazanmak için çaban yok çünkü sen insanlıktan istifa ettin. Peki Ne yapacaksın? sende olmayanı kazanmak derdin olmadığına göre, olanları da yok etki eşitlenesiniz.... yarın cebbar ve kahhar olan Allah'ın eline düş... düştüğünde "ya leyteni kuntu türaba" sana lüks olacaktır. Keşke Toprak olsaydım bile sana teselli olamayacaktır. hayır zaten topraktan geldin toprak olacaksın da.... asıl soru şu "sen insan olarak doğdun pislik olarak öldün" şamarı... toprak sana lüks....toprağı kirleten bir pislik....
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |