|
Konu Kimliği: Konu Sahibi suhtem,Açılış Tarihi: 12 Mart 2013 (17:07), Konuya Son Cevap : 12 Mart 2013 (21:29). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Mart 2013, 17:07 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Beyler,Okumalısınız, Mutluluk İle Dolu :) Beyler,Okumalısınız, Mutluluk İle Dolu :) EŞİM BANA DÜNYALIK BİR HAYAT ARKADAŞI GİBİ BAKMASIN.! Eşine karşı sorumluluklarını bilip ona göre davranan bir eş, hanımını da böyle davranmaya mecbur eder... " Anlayış,fedakarlık ve hoşgörü karşılıklı olmalıdır... " Beyler, hanımların erkeklere göre daha duygusal bir yapıya sahip olduklarını unutmamalı... " Eşimden onun hayatındaki yerimin önemini bana sık sık hissettirmesini beklerim.. " Ev içinde kendisi için giyinip süslendiğimde bunu fark etmesini isterim... " Benden beklediklerini bağırıp çağırarak veya emrederek değil, teşvik edici güzel sözlerle söylesin. " Bana itimad etsin, ruhen beni desteklesin. Yakın akrabalar arasında da riyaya kaçmadan takdirkar sözler sarfetsin... " Arasıra da olsa ev işlerinde bana yardımcı olsun... " Peygamberimizin (sav) Hz. Aişeye (ra) ev işlerinde yardımda bulunduğunu, yırtık elbiseleri dikip ayakkabıları tamir ettiğini unutmasın.... " İyilikle halledebileceğimiz meselelerde zora başvurmasın... " Şahsiyetime saygısızlık etmesin... " Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik, onların annelerini sevmektir... " Benden beklediği tatlı dil, güler yüz ve güzel davranışları o da bana göstersin... " Bencil olmasın, hanımının ve çocuklarının da teneffüse ve gezip dinlenmeye ihtiyaç duyduklarını unutmasın... " Aşırı kıskançlık ve diktatörlüğün aileyi mutsuzluğa ittiğini aklından çıkarmasın. " Eşinin ve çocuklarının sevgisini kaybetmek istemiyorsa asla onlara kötü söz söylemesin, sövüp saymasın... " İyilik etmek istiyorsa önce ailesini düşünsün. Böylece dünyada ve ahirette karlı çıkar. " Meraklarının, zevklerini ve fikirlerini benimle paylaşsın... " Her gün eşiyle sohbete zaman ayırsın, çünkü bütün gün onu bekliyorum... " Hatalarım ve kusurlarımla beni sevsin. Böyle yaparsa eksikliklerimi azaltmaya daha çok gayret ederim... " Eve p*tlayacak b*mba gibi değil, mütebessim bir çehre ile girsin... " Arada bir küçük hediyelerle gönlümü hoş etsin.... " Geç vakitlere kadar dışarıda kalmayı alışkanlık haline getirmesin... " Benden gizli işler yapmasın.son sözü yine kendisi söylesin ama benimle de istişare etsin... " Kazancına şüpheli veya haram karıştırmasın, evine helal kazanç getirsin. " Beni başkalarının içinde azarlamasın,... " Bana dünyalık bir hayat arkadaşı gibi bakmasın, onu cennetteki hurilerden bile kıskanacak kadar çok sevdiğimi bilsin
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
Konu Sahibi suhtem 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Onkolog Kanser Olursa | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | suhtem | 0 | 2070 | 12 Eylül 2013 13:29 |
Ebeveynlerin okul konusunda dikkat etmesi... | Çocuk ve Aile Sağlığı | mehmet akif2 | 1 | 2114 | 12 Eylül 2013 13:23 |
Erzurum'da çay böyle istenir | Resim/Karikatür | Mihrinaz | 2 | 2120 | 12 Temmuz 2013 12:29 |
Bebektir anlamaz yanılgısını ortadan kaldırmak | Çocuk ve Aile Sağlığı | EyMeN&TaLhA | 1 | 1833 | 05 Temmuz 2013 12:25 |
Vekil Diyanet Personeline Kadro | Din Görevlileri | tevhid_ | 2 | 2627 | 30Haziran 2013 10:05 |
12 Mart 2013, 17:17 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 24494 Üyelik T.:
05 Ocak 2013 | Cevap: Beyler,Okumalısınız, Mutluluk İle Dolu :)
Beyler okusun biz okumayalım mı şaka bi yana çok güzel paylaşım Allah razı olsun arkadaşım...
|
12 Mart 2013, 21:29 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Beyler,Okumalısınız, Mutluluk İle Dolu :) ..ne demek rica ederim Rabbim hepimizden razı olsun inşAllahh
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |