|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FADİME YAHŞİ,Açılış Tarihi: 06 Mayıs 2014 (14:11), Konuya Son Cevap : 11 Nisan 2021 (14:17). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Mayıs 2014, 14:11 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 37338 Üyelik T.:
09 Ocak 2014 | GİDİYORUM /Fadime Yahşi.. GİDİYORUM /Fadime Yahşi.. GİDİYORUM Gidiyorum artık Senden ve kendimden vazgeçiyorum.. Ne yollarını bekliyorum, Ne de ümit ediyorum, Yanan kalbimi söndürüyorum.. Canımı yaksada ayrılık acısı Gidiyorum.. Beni kendine esir etme, Düşüncelerime geri dönme, Sevdiğimi asla bilme, Gidiyorum artık.. Hayatıma sensiz devam ediyorum, Seni RAHMAN'a Emanet ediyorum, Ama bilki seni çok seviyorum.. Kimbilir hangi batan güneşte, Bende söneceğim.. Kimbilir son suyumu hangi ellerden içeceğim, Belkide seni görmeden öleceğim, Yinede sana son sözümü SÖYLEMEYECEĞİM.. Fadime Yahşi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Adını Suya yazdım, Benden başkası okumasın diye...💕 |
Konu Sahibi FADİME YAHŞİ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Özlemim ../Fadime Yahşi | Fadime Yahşi | su damlası | 10 | 951 | 28 Eylül 2022 15:42 |
Özlem Neydi / Fadime Yahşi | Fadime Yahşi | Mihrinaz | 4 | 587 | 16 Eylül 2022 09:00 |
" Kırık Dökük /Fadime Yahşi | Fadime Yahşi | su damlası | 7 | 1101 | 04 Ocak 2021 10:26 |
"Bakmaya Doyamadım"/Fadime Yahşi | Fadime Yahşi | su damlası | 5 | 1300 | 07 Ocak 2019 19:10 |
Beklemek /Fadime Yahşi | Fadime Yahşi | su damlası | 2 | 1958 | 11 Kasım 2017 15:42 |
02 Ağustos 2014, 16:24 | Mesaj No:2 | |
Cevap: GİDİYORUM /Fadime Yahşi.. Alıntı:
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||
02 Ağustos 2014, 18:40 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 37338 Üyelik T.:
09 Ocak 2014 | Cevap: GİDİYORUM /Fadime Yahşi.. GİDİYORUM Gidiyorum gerçeten de,gidiyorum artık, Her susuşum bedel olsun, Her susuşum duam olsun sana, Gidiyorum artık.... Aklımdan çıkmayan,son sözleri, Hatırlayarak gidiyorum artık... Beni unut !.... Beni unut !.... Unutmak kolay da ben mi unutmadım seni !.... Ne kadar kolay unut demek.. Her şeye inat ,maziye çizgi çekmek.. Ne kadar kolay dı unut demek !... Bende dediğini yaptım , UNUTTUM !.. Koca dünyam unuttum... Son defa resmine bakarken, Sordum kendime.. Dönüp arkana bakmadan gidebilecekmisin ? Gitmek istesen de gidilmiyor ki cannn !... Lakin gidiyorum.. Seni umursamadan gidiyorum.. Sana söz veriyorum yoksun artık... Sayfalar dolu seni yazsam da,seni siliyorum... Yüreğim kan ağlasa da, Kalbim yara bağlasa da, GİDİYORUM... Beni benden eden sözlerine, Sevdam dediğin yüreğine, Sevmesini bilmeyen sevgine, Lanet diyor, GİDİYORUM.... Fadime Yahşi www.medineweb.net
__________________ Adını Suya yazdım, Benden başkası okumasın diye...💕 |
14Haziran 2015, 11:13 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: GİDİYORUM /Fadime Yahşi.. Alıntı:
Gitmek ancak bu kadar duygulu ve güzel anlatılır
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
14Haziran 2015, 20:38 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: GİDİYORUM /Fadime Yahşi.. Gitmek kolayda,giderken her şeyi unutmak çok zor... Daha yeni beni çözen nurşen arkadaşım yúreğine okuyan gözlerine sağlık...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
14Haziran 2015, 22:38 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: GİDİYORUM /Fadime Yahşi..
Gitmek kolayda gittikden sonra baska duzene alismak zor Resetlemek lazim yani Sol bastan baslamak gerek bazen hayati sifirlamak Sil bastan sevmek gerek bazen herseyi unutmak Ben unutamadim yanliz
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
16 Nisan 2017, 15:19 | Mesaj No:7 |
18 Aralık 2010 | Gidiyorum... Kolay olmasada..... Gidiyorummmm.. Bazen gitmenin kolay olmadığını bile bile Gidiyorum... Dönüp arkana baktığında bıraktığın anıların, Zor olduğunu bile bile Gidiyorum... Bazen içlenmektir belki, Bazen bir çocuk masumiyeti, Dudak bükmek gibi, Aglamanın zor olduğu hali Gözlerime bulutları kondurarak Gidiyorum... Boyun bükmek gibi, Sadece gözlere dalıp, "Gitme"demeni bekler gibi Gidiyorum... Zaman şu an dursun der gibi, Saniyelerle yarışarak, Gidiyorum.. Gitmek mi zor kalmak mı der gibi, Gitmenin bu kadar zor olduğunu bile bile Gidiyorum...:klp::klp::klp:
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
18 Nisan 2017, 17:00 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
emeğine sağlık fadime yahşi şiirlerde hem gitmek karşıya küsmek darılmak var hem de vazgeçememek sevmek var sitemde bile karşıyı seven bir kalp var |
18 Nisan 2017, 17:06 | Mesaj No:9 |
18 Aralık 2010 |
Allah razı olsun canom.. Önemli olan şiire yansıyan yönü anlayabilmekte.. Tam usta yàzar olmasak da yürekten dökülenleri kalemle döküyoruz işde.. Begenen yuregin dert gormesin canom teşekkür ederim... SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11 Nisan 2021, 01:10 | Mesaj No:10 |
18 Aralık 2010 | Ey gece Ses etme sus... Aşk'a ram hüzne dem vuruşumuz.. Bağrımız yaralı , Hasreti yeni unutmuşuz...!
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |