|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FADİME YAHŞİ,Açılış Tarihi: 07 Ocak 2019 (19:10), Konuya Son Cevap : 17Haziran 2024 (12:24). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Ocak 2019, 19:10 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 37338 Üyelik T.:
09 Ocak 2014 | "Bakmaya Doyamadım"/Fadime Yahşi "Bakmaya Doyamadım"/Fadime Yahşi Günler ,aylar ne çabuk da geçiyor, Yılların farkına bile varmadan.. Hep bugünü düşünüp hep bugünü yaşamaktan, Geçti diyorsun ,bir gün daha bitti.. Ve biten bir günün ardından , Yıne özlem dolu bir an... Anlattım resmine bakarken,seni nasıl özlediğimi,, Yıllar bitirmiş adeta bizi ,farkında olmadan. Yokluğunu söylerken ,duymasanda beni, Bogazıma dügümlenen sözcüklerimi, Bilseydin,bilseydin ey yarrr !!! Ah etsem ne fayda ki, Hiç bi şey değişmeyecek ,yine duymayacaksın beni.. Yazmak seni yazmak bile çok zor, Anlatamamak seni satırlara, Yüreğimle başbasa kalmak ne zor.. Anılarımla,hıçkırıklara bogulmak , Hayeline seni anlatmak ne zor... Ah yarrr !!! Ne zaman duyacaksın beni, Ne zaman karşımda görüp seni , Anlatacağım bende ki seni, Bitti diyeceğim artık ,sensizlik bitti.. Geçen yıllarima meydan okuyup , Gör artık yüreğimde kanayan yerini, Diyeceğim yarr !!! Afff yarab !!! Sen duy sesimi ,kimsesizlerin kimsesi, Duy ki feryadımı ,umudumu,ver ömrümü, Ömrüm dediğimi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fadime Yahşi
__________________ Adını Suya yazdım, Benden başkası okumasın diye...💕 |
Konu Sahibi FADİME YAHŞİ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Özlemim ../Fadime Yahşi | Fadime Yahşi | su damlası | 10 | 1023 | 28 Eylül 2022 15:42 |
Özlem Neydi / Fadime Yahşi | Fadime Yahşi | Mihrinaz | 4 | 600 | 16 Eylül 2022 09:00 |
" Kırık Dökük /Fadime Yahşi | Fadime Yahşi | su damlası | 7 | 1140 | 04 Ocak 2021 10:26 |
"Bakmaya Doyamadım"/Fadime Yahşi | Fadime Yahşi | su damlası | 5 | 1324 | 07 Ocak 2019 19:10 |
Beklemek /Fadime Yahşi | Fadime Yahşi | su damlası | 2 | 1978 | 11 Kasım 2017 15:42 |
07 Ocak 2019, 20:57 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Teşekkür ederim canom.. Yorum yapan yüreğine sağlık
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
07 Ocak 2019, 21:37 | Mesaj No:4 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Yüreğine sağlık mübarek hüzün, hasret sitem dolu dizelerini yazmışsın,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
07 Ocak 2019, 21:46 | Mesaj No:5 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
17Haziran 2024, 12:24 | Mesaj No:6 |
18 Aralık 2010 | SEN'' Yazdığım son ŞİİRİMSİN... Nasıl başlayacağımı bilemediğim, Bitirmeyi bir türlü beceremediğim... ...''SEN'' Gittiğim en son ŞEHİRSİN... Gitmeye CESARET edemediğim, ......Dönmeyi öğrenemediğim... ve ''SEN'' Kalbimin en son DURAĞISIN... ''SEN'' Benim Ol diyemediğim, Başkasına Veremediğim, Kaybetmeyi göze alamadığımsın... SUSUP öylece senden bir SES beklediğimsin...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |