|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Rüşdü hidayet,Açılış Tarihi: 30 Eylül 2009 (15:31), Konuya Son Cevap : 01 Ekim 2009 (11:38). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Eylül 2009, 15:31 | Mesaj No:1 |
Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:))) Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:))) Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kaşı açılmış, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu sarsıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2–3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş. Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardır ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşağı düşmüş. Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş." | |
Konu Sahibi Rüşdü hidayet 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Gül Yüzlüler Gazeli | Şiirler ve Şairler | kurtmehmet | 1 | 1822 | 04 Ekim 2009 23:18 |
YüReK Esintileri... | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 5 | 2691 | 03 Ekim 2009 23:40 |
Mizah | Serbest Kürsü | Yitiksevda | 1 | 1591 | 02 Ekim 2009 14:07 |
Gözyaşlarını Sevmek | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 5 | 2103 | 01 Ekim 2009 19:49 |
Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:))) | Fıkralar-Hikayeler | KuM TaNeSi | 16 | 7620 | 30 Eylül 2009 15:31 |
30 Eylül 2009, 16:14 | Mesaj No:3 |
RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:)))
merhaba rüştü hidayet kardeşim, gerçekten bu tür yazıları,satırları gülünesi buluyor ve de gülüyor musunuz? sırf muhalefet olsun diye sormuyorum samimiyetime inanın. mizah dediğin gülümsetirken içinde birazcıkta olsa düşündüren (birkaç olsun ) sözcük olan bir anlatıdır. bakıyorum bu yazıya içi dışı argo sözcük dolu laf olsun torba dolsun misali bir dizi kuru laf kalabalığı. buraya taşıdığımız yazılar bize katkısı olan,imanda,ahlakta,dilde,düşüncede güzellikler,zenginlikler katsa ne iyi olur diye düşünüyorum. amacım sizi üzmek değil,sadece sesli düşündüm. selam ile... | |
30 Eylül 2009, 17:32 | Mesaj No:4 | |
RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:))) Alıntı:
Samimiyetinize inanıyorum bende kısacık bir cevap vereyim inş... Burada fıkra ve mizah bölümü var.Bu bölümde yaklaşık 550-560 arası paylaşım var.boşa açılmış bir forum olduğunu sanmıyorum...Paylaşalımki eleştirelim ne güzel Her türlü eleştiriye açığım kardeşim, Üzmediniz bu kadar açık sözlü olmanız beni sevindirdi selam ile kardeşim | ||
30 Eylül 2009, 17:43 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:))) Alıntı:
| |
30 Eylül 2009, 18:34 | Mesaj No:6 |
sayın kum tanesi;benim konum olsa kırılır hatta sert tavır takınırdım demişsiniz sanırım kafamı kırardınız üstelikte yöneticileri adres gösterdiğinize ve sizde yönetici konumda olduğunuza göre. öyle ya yapıcıda olsa eleştiri hazmedilmesi zor bir mevzudur.unutmayın ki muhatap alınmaya değer bulunana öğüt verilir,cevap yazılır. "selam" | |
30 Eylül 2009, 18:40 | Mesaj No:7 |
gayri ahlaki olmadığı sürece bu tarz paylaşımlarda bi sıkıntı yoktur kanımca. ;Ha malayani midir? evet malayanidir. İslam malayani şeylerden uzak durmayı emreder mi emreder? Peki hangimiz her daim malayani konulardan uzak dururuz? Hiç birimiz... Kimimiz tv izler kimimiz internette ilmi olmayan konuları okur , bakar vs. Kimimiz bi arkadaşıyla siyaset, futbol vs konusur. Yani netice olarak 24/365 gününü malayani işler yapmadan geçiren bi insan bu devirde yoktur.(bi kaç istisna vardır) Dolayısıyla bu tarz konularında sıkıntı oluşturmaması gerektiği kanaatindeyim | |
30 Eylül 2009, 18:42 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:)))
Paylaşımda sorun yoktur.Ahlaki kurallara uydukça sorunda olmaz eleştiri olabilir hoş karşılarız uzatmayızda.
|
30 Eylül 2009, 20:00 | Mesaj No:9 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:)))
islam tamamen cenaze hüzün üzüntü dini değildir. islam insana gelmiştir ve insanın fıtratına özgüdür.. ifrat ve tefrite yer yoktur.ne aşırı mahzun nede aşırı güleç.. orta yol,vasat dindir islam.. yenine göre şaka da yapılır latifede.. gülünürde ağlanır da.. ders te alınır hissede.. kabullenemeyeceğiniz tek nokta dil ve içerik ahlaki olmak zorunda.. abartmayalım derim.. saygılar.. |
30 Eylül 2009, 21:04 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:)))
eleştiri eğer sırf eleştirmek için yapılırsa ewet tavrım sert olur kusura bakmayın!sizinki laf olsun padişahım..(!) |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |