|
Konu Kimliği: Konu Sahibi iklimya,Açılış Tarihi: 02 Mart 2008 (23:48), Konuya Son Cevap : 01 Ekim 2015 (11:53). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Mart 2008, 23:48 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Minicik Tebessüm Edelim mi? Minicik Tebessüm Edelim mi? Birinci sınıfa başlayan çocuklara öğretmen, babalarının mesleklerini soruyormuş: - Söyle bakalım Tuna, baban ne iş yapıyor? Tuna: - Otobüsleri kaldırıyor efendim, demiş. Bir sıra önde oturan bir çocuk yanındaki arkadaşına yavaşça sormuş: - Pek iyi anlayamadım, neymiş babası? Arkadaşı büyük bir saflıkla cevap vermiş: - Vinçmiş, vinç ! Ev ödevi hazırlayan çocuk, babasına sormuş: - Afrika ne taraftadır baba? Babası “bilmiyorum” demeyi kendisine yediremediği için biraz düşünmüş. - Fazla uzakta olmamalı. Çünkü bizim şirkette bir zenci var. Her gün işe bisikletle gelip gidiyor. Öğretmen Orhan’ın defterine “ Oğlunuz çok konuşuyor” yazıp eve yollamış. Notu okuyan baba notun altına şunu yazıp göndermiş: “ Bu da bir şey mi, siz bir de annesini görün.” Hasta doktora şikayet ediyormuş: - Doktor bey hafızam çok zayıf, her şeyi unutuyorum. - Ne zamandan beri? - Ne, ne zamandan beri? Temel eczane açmış. İlk müşterisi gelmiş: - Bana bir sinek ilacı verir misiniz? Temel: - Tabii, sineğinizin nesi var? Temel otobüste cep telefonuyla konuşuyormuş, yolcular uyarmışlar: - Otobüste cep telefonu ile konuşmak yasaktır! Temel telefonun öbür ucundaki arkadaşını uyarmış: - Ula Cemal, otobüsün içinde konuşmam yasakmış, sen konuş ben dinleyim.
__________________ Bismillah diyerek... |
Konu Sahibi iklimya 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hicretle bütün insanlığı aydınlatan bir medeniyet... | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | iklimya | 0 | 2321 | 04 Kasım 2013 11:00 |
Diyanet İşleri Başkanlığından Accra Furkan... | Ezan-Kamet-Camii | iklimya | 0 | 2402 | 22Haziran 2013 01:39 |
Yaz Kur’an kurslarına kayıtları başlıyor | Kur'ân Kursları | iklimya | 0 | 2344 | 22Haziran 2013 01:37 |
Aşere/Takrib Kursu”nu Dışardan Bitirenler İçin... | Din Görevlileri | iklimya | 0 | 1959 | 09 Mayıs 2013 23:33 |
İslam Dünyasindaki Hüzün Ve Kutlu Doğum | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | iklimya | 0 | 1923 | 11 Mart 2013 19:44 |
02 Mart 2008, 23:55 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Minicik Tebessüm Edelim mi? Birinci sınıfa başlayan çocuklara öğretmen, babalarının mesleklerini soruyormuş: - Söyle bakalım Tuna, baban ne iş yapıyor? Tuna: - Otobüsleri kaldırıyor efendim, demiş. Bir sıra önde oturan bir çocuk yanındaki arkadaşına yavaşça sormuş: - Pek iyi anlayamadım, neymiş babası? Arkadaşı büyük bir saflıkla cevap vermiş: - Vinçmiş, vinç ! Allah razı olsun ya...sancı girdi |
02 Mart 2008, 23:59 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Minicik Tebessüm Edelim mi? Alıntı:
Sizlerin güldüğünü bilmek büyük mutluluk Rabbim sizlerden de razı olsun inşallah.
__________________ Bismillah diyerek... | |
03 Mart 2008, 00:03 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Minicik Tebessüm Edelim mi? Alıntı:
| |
03 Mart 2008, 00:06 | Mesaj No:5 | |
Cvp: Minicik Tebessüm Edelim mi? Alıntı:
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | ||
03 Mart 2008, 09:50 | Mesaj No:6 |
Cvp: Minicik Tebessüm Edelim mi?
dört kişilik avcı grubu tecrübeli avcı temelin önderliğinde ormanda ilerlemektedirler .Karşılarına küçük bir delik çıkar temel: yetın yere tavşan deliği!bütün avcılar yere yatarlar delikten biraz sonra tavşan çıkar avcılar hemen vururlar tekrar yürümeye başlarlar .Bir süre sonra büyükçe bir delik çıkar karşılarına.temel:yatın yere tilki deliği der yatarlar ve tilki çıkar delilkten onu da vururrlar bir süre sonra daha büyk bir delik çıkar karşılarına temel yatın ayı ini der yatarlar ayı ininden çıkınca vururlar ve devam ederler yollarına avcılar avcılar iyice zevklenmişlerdir artık temelin herdediği olmaktadır ve yolun devamında kocaman bir delik çıkar karşılarına temel: yatın ne deliği onu bilemedim ama ne çıkarsa bahtımıza ne çıkarsa vurun der ve yatıp beklemeye başlarlar ertesi gün haberlerde dört avcı tern altında can verdi (bizim karadenizliler işte) | |
01 Ekim 2015, 11:53 | Mesaj No:8 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Minicik Tebessüm Edelim mi? Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |