|
Konu Kimliği: Konu Sahibi paylaşımcı,Açılış Tarihi: 16Haziran 2007 (20:37), Konuya Son Cevap : 19 Mart 2016 (17:07). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16Haziran 2007, 20:37 | Mesaj No:1 |
bitirim öğrenci:) Kimde ne eksikse onu seçer :) ODTU' de yemekhaneye giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip profesörlerin oturduğu masaya oturmuş. Profesör kaşlarını çatarak: "Öküzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!" öğrenci: "O zaman ben uçuyorum..." Profesör cevaba çok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavını başarisiz geçmesi için elinden geleni yapmış. Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış. Profesör öğrenciye: "Sana son bir soru soracağım" demiş.; "Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et,birinde akil var,diğerinde ise para. Hangi çuvalı alırsın? Öğrenci: "Para olan çuvalı seçerdim... "Profesör: "Ben akil olan çuvalı seçerdim..." Öğrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu seçer... Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine"Öküz" yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış.Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış: "Sayın profesör,imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz."....)) | |
Konu Sahibi paylaşımcı 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Soru ve Cevaplarla Abdest | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Emekdar Üye | 8 | 6233 | 01 Eylül 2008 12:13 |
MedineWeb Namaz Arşivi | Namaz-Abdest-Teyemmüm | paylaşımcı | 10 | 5625 | 27 Ağustos 2008 18:23 |
RAMAZINI ŞERİFİNİZ HAYIRLI OLSUN | Oruç-Ramazan | GÖKCEN_AZRA | 31 | 13280 | 12 Eylül 2007 18:48 |
Kitabımı öğreniyorum | Kitaplar/Kütüphane | enderhafızım | 1 | 2416 | 05 Eylül 2007 15:12 |
Peygamberimi öğreniyorum | Kitaplar/Kütüphane | enderhafızım | 2 | 2645 | 05 Eylül 2007 15:06 |
13 Mart 2008, 00:07 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Kimde ne eksikse onu seçer :) ODTU' de yemekhaneye giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. Profesör kaşlarını çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!" Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum..." Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis. Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis. Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis. Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var, digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim..." Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim..." Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer... Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "Okuz" yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis. Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis: "Sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz."- demis. |
13 Mart 2008, 00:21 | Mesaj No:4 |
Cvp: Kimde ne eksikse onu seçer :)
sayın Baş Editörüm beni güldürdünüz Rabb-i Rahim de sizi güldürsün
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
13 Mart 2008, 00:31 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Kimde ne eksikse onu seçer :) Alıntı:
amin..amin...amin... tüm forumcak gülelim inşaAllah..... | |
13 Mart 2008, 09:53 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Kimde ne eksikse onu seçer :) çok güzel ya çok güldüm... akıl akıldan üstündür...
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
19 Mart 2016, 17:07 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Kimde ne eksikse onu seçer :) Akıl Akıldan ûstûndûr ) Aferin ôgrencimize ))
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |