|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 24 Şubat 2021 (20:52), Konuya Son Cevap : 24 Şubat 2021 (20:52). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Şubat 2021, 20:52 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Ne Muhteşem Adammışın Sen Frank Ne Muhteşem Adammışın Sen Frank Daha sokağa adımını atar atmaz boş bir taksi bulmayı başardı. Taksiye bindiğinde, şoför: -"Mükemmel zamanlama, aynı Frank gibisin." dedi. -"Kim?" diye sordu. -"Frank Feldman. O her şeyi tam zamanında yapan bir adamdı. Sokağa çıkar çıkmaz hemen taksi bulman gibi şeyleri, Frank Feldman her seferinde başarırdı." Yolcu: -"Bazen herkesin başının üzerinde şans bulutları dolaşır." dedi. Şoför: -"Hayır, Frank Feldman'ın durumu öyle değil. O her yönden süper bir adamdı. Katılsaydı teniste Grand Slam'ı kazanırdı. Golf profesyoneliydi. Bir bariton gibi şarkı söyler, bir Broadway sanatçısı gibi dans ederdi. Piyano çalışını duymalıydın. Muhteşem bir adamdı." Yolcu; -"Kulağa gerçekten özel biriymiş gibi geliyor." dedi. Şoför: -"Dahası var. Hafızası bilgisayar gibiydi. Herkesin doğum gününü hatırlardı. Her şeyi tamir edebilirdi. Benim gibi değil. Ben bir sigorta değiştirmeye kalksam, bütün sokağın elektriği gider..." Yolcu; -"Vay be!" dedi, "Önemli biri yani." Şoför: -"Frank, her zaman en çabuk gidilecek yolları bilir, tıkanıklıklara takılmaz. Benim gibi değil. Ben her zaman trafikte takılırım. Frank, hayatında bir tek hata yapmamıştır. Kadınlara nasıl davranılması gerektiğini, bir kadına kendisini iyi hissettirmeyi bilir. Kadın haksız bile olsa, bir kere bile cevap vermezdi. Giyimine de her zaman özen gösterirdi. Ayakkabıları hep parlardı. Mükemmel bir insandı. Bir tek hata bile yapmamıştır. Hiç kimse onunla karşılaştırılamaz." Yolcu: -"Muhteşem birine benziyor. Nasıl tanıştın onunla?" diye sordu. Şoför: -"Frank'la aslında hiç tanışmadım. O ölmüş, ben onun kahrolası dul karısıyla evlendim... 🙈🙉🙊 😂😂 |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 7 | 21 Aralık 2024 12:50 |
Bakanların işini Esra Erollar yapıyor | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 0 | 7 | 21 Aralık 2024 12:38 |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 110 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 64 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 45 | 14 Aralık 2024 13:04 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |