|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Masume,Açılış Tarihi: 20 Ocak 2009 (21:43), Konuya Son Cevap : 21 Ocak 2009 (21:30). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Ocak 2009, 21:43 | Mesaj No:1 |
Urfalının biri mezara babasına ziyarete gidiy... Urfalının biri mezara babasına ziyarete gidiy... Urfalının Biri Mezarında Yatan Babasını Ziyaret Ediyor: Babo nasısan, eyimisen? Gene Fatihayı gaptın, keyfin yerinde. Oraları bilmem amma... Buraları bura olmaktan çıhmış gayri. Mezarıydan galksan, gafayı yersen. Öldüğüye sevinirsen.. . Sıra geceleri bitti artık. Şindi Bitliste beş minare de yok. Hasangalasında caketim de galmamış. Hem Urfa dağlarında ceylanlar da gezmiy. Herkes: Şak-şuka, şaka da - şuka söylüy... Ne mırranın, ne de gayfenin dadı galdı, Gayfenin neslisi çıkmış, südü de içinde. Gaçak çay da hepden gaçak olmuş, Sallama içiyler.. Ahhh.. Şu gavur icadı televizyon yoh mu? Tam üç tene eve aldım, gene de acans dinliyemiyem. Gumasının yüzünden gocasından ayrılan böyük gız, Yaseminin penceresinden bakmazsa göremiymiş. Öbür oğlan Gurtlar Vadisi. Hele o güççüğü yoh mu ? Sen görmedin. Saçını hep Amerikan kesdiren, Gözü , gulağı oynuy namıssızın. Acun Firarda diy, başka bişey demiy Turizm dersine eyi geliymiş. Valla yalan, Mahsadı abuk sabuk şeylere baha... Torunun Şehmuzla iftihar etmelisen, Aletirik Mehendisi çıktı. İş bulamadı, galdırım mehendisiyem diy. Galdırım da yoh ya, çamırlarda debeleniy, duruy... Babo bi de telefon çıkmış,minnacık. Şalvarın cebine on tene sığar şerefsizim. Tele-fon amma teli, meli yok. Eyi bişey de çok yalan söylüy. Ben Siloyu tarlada görüyem, Aradığın gişiye ulaşılmıy diy. Ancaaa foturaf bilem çekiy vallaha... Bu cümma rühuya hatim indirecehtik; Mevlüt Hoca nazlanıy, boğazı ağrıymış. Yoh gendini üçaylara hazırlıymış... Eve iki tene CD göndermiş, Bunuyla gırk hatim iner demiş. Eh.. Sen de bunuyla idare edersiy. Dünya işleri bitmiy. Şindi bana müsade; Aşağı kepir tarlaya gidiyim. Golf oynuyacam da... | |
Konu Sahibi Masume 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
iyilik ve kötülük!!! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Masume | 0 | 1847 | 07 Şubat 2009 01:22 |
Her yapılanın karşılığı vardır!!! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | medinelii | 1 | 1754 | 05 Şubat 2009 18:25 |
ÖYLE BİR SEVGİ İSTİYORUM Kİ | Şiirler ve Şairler | Belgin | 2 | 3195 | 21 Ocak 2009 22:38 |
Urfalının biri mezara babasına ziyarete gidiy... | Fıkralar-Hikayeler | İSRA | 5 | 1998 | 20 Ocak 2009 21:43 |
Msg nedir?önemli | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | İslaminesil | 7 | 2288 | 20 Ocak 2009 18:19 |
20 Ocak 2009, 23:26 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | Cvp: URFALININ BİRİ MEZARA BABASINA ZİYARETE GİDİY...
koptum burada yemin ederim))))))))))))))))))))))))) Yok böyle bi şey yaaa )))) Çay / kahve falan içerken okunmamasını tavsiye ederim Ya bogaza kaçar Ya burundan çıkar Mevta olursunuz dikkat edin))))) |
20 Ocak 2009, 23:45 | Mesaj No:3 |
Cvp: URFALININ BİRİ MEZARA BABASINA ZİYARETE GİDİY...
Adamın kemikleri sızlamıştır duydukları karşısında çok güzeldi...
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
21 Ocak 2009, 08:30 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: URFALININ BİRİ MEZARA BABASINA ZİYARETE GİDİY... Alıntı:
kesinlikle..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |