|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Masume,Açılış Tarihi: 21 Ocak 2009 (22:38), Konuya Son Cevap : 22 Ocak 2009 (08:21). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Ocak 2009, 22:38 | Mesaj No:1 |
ÖYLE BİR SEVGİ İSTİYORUM Kİ ÖYLE BİR SEVGİ İSTİYORUM Kİ Öyle bir sevgi istiyorum ki! İliklerim, zerrelerim ıslansın Peygamberi, Ehli Beyt’i seveyim Bırak düşmanları; Dostlar bile kıskansın Öyle bir sevgi istiyorum ki! İbrahim ateşte yanmadı ama Benim bu bedenim sevgiden yansın Böylece sevdiğime herkes inansın Öyle bir sevgi istiyorum ki! Sevgimin içine riya girmesin Kesintiye uğramasın hiçbir şekilde Hatta araya rüya girmesin Öyle bir sevgi istiyorum ki! Bütün sevgilerin üstünde olsun Allah, Muhammed aşkı yanında Bir de Ehli Beyt sevgisi olsun Öyle bir sevgi istiyorum ki! Söyleyecek sözüm dahi kalmasın Başka sevgilerde gözüm olmasın Ebediyen sürsün hiç son bulmasın Öyle bir sevgi istiyorum ki! Böyle sevgiyi tarih yazmasın Nazar değip sevgimizi bozmasın Gönlümden geçen bu dostlar kızmasın Öyle bir sevgi istiyorum ki! Kelimeler aramızdan çekilsin Sevgi sözcükleri kalpten dökülsün Yeter ki Mevla’m bana bir gülsün Mehmet DEMİRER | |
Konu Sahibi Masume 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
iyilik ve kötülük!!! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Masume | 0 | 1831 | 07 Şubat 2009 01:22 |
Her yapılanın karşılığı vardır!!! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | medinelii | 1 | 1739 | 05 Şubat 2009 18:25 |
ÖYLE BİR SEVGİ İSTİYORUM Kİ | Şiirler ve Şairler | Belgin | 2 | 3182 | 21 Ocak 2009 22:38 |
Urfalının biri mezara babasına ziyarete gidiy... | Fıkralar-Hikayeler | İSRA | 5 | 1987 | 20 Ocak 2009 21:43 |
Msg nedir?önemli | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | İslaminesil | 7 | 2261 | 20 Ocak 2009 18:19 |
22 Ocak 2009, 01:06 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: ÖYLE BİR SEVGİ İSTİYORUM Kİ
öyle bir sevgi istiyelim ki,İbrahim as ateşe atılırken,cebaril as yardıma koştuğunda,"çekil cebrail Allah bana yeter "diyen halilullah sevgisi... öyle bir sevgi besliyelim ki,dicle fıratın suyu mezopotamya köpeklerine bile açık iken,Hüseyine içirmeyenleri boğsun.. öyle bir sevgiye bürünelim ki,israilin yetiştirdiği-diktiği ağaçlar utanıp yetişmesin.. öyle bir sevgiye talip olalım ki,"içtiğimiz colaların filistin çocuklarına sıkılan kurşun,yudumladığımız kanları olduğunu hatırlatsın"... |
22 Ocak 2009, 08:21 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: ÖYLE BİR SEVGİ İSTİYORUM Kİ
masuma teşekkürler.. Alıntı:
inşallah..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |