|
Konu Kimliği: Konu Sahibi serpil,Açılış Tarihi: 12 Ağustos 2010 (21:16), Konuya Son Cevap : 29 Temmuz 2024 (21:17). Konuya 228 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Şubat 2012, 09:13 | Mesaj No:41 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Medineweb'in enleri 4:):)
değişik avatarlarıyla en çok dikkatimi çeken ravza arkadaşımız avatar resmine her defasında dikkatlice baktığım esma nur esma nur avatarında ne yazıyor okuyamıyorum |
08Haziran 2012, 12:42 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 16153 Üyelik T.:
18 Ocak 2012 | Cevap: Medineweb'in enleri 4:):)
Ben çok tecrübeli ve bu sitede aktif birisi değilim , sadece dersler bölümüne katılım yapıyorum, ancak bazı üyelerin yorum ve konuları çok dikkatimi çekiyor.Enler olarak belirtmek istemiyorum ancak şöyle adlandıracağım ben En okunasabilenler,yazıları yorumlarını okumadan geçemediklerim. Fecr Hoca Su damlası MusabBinumeyr Esadullah Dersler bölümünde ise Allah razı olsun paylaşımda bulunanlardan Mehmet Akif , En başarıya layık Erol 71,elleri dert görmesin çok yardımcı Hacıysk (özellikle sınav sonrası )en gerekli bilgileri paylaşan |
08Haziran 2012, 21:08 | Mesaj No:43 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Medineweb'in enleri 4:):)
suhtem:Formun ağır başlı ve mütevazi takipcilerinden ( sevgi ve saygılarımla ) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]:Formun Takip edeni ama pek yorum yapmayan üyelerimizden HACIYSK:Formun en hareketli üyelerinden... Aslıı:Aktif ve saygılı üyelerimiden .. alpert,tugra :Formun sakin takipcilerinden yorumlarınızı ve konularınızı bekliyoruz ....
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
09Haziran 2012, 11:34 | Mesaj No:44 | |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Alıntı:
ayrıca yorumunuz içinde teşekkürler..( sevgi ve sonsuz saygılarımla )
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." | |
09Haziran 2012, 12:25 | Mesaj No:45 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Rica ederim yaşlılık unutmuşuz bu konuyu hatırlattığın için ben teşekkür ederim...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
09Haziran 2012, 12:52 | Mesaj No:46 |
Durumu: Medine No : 16419 Üyelik T.:
27 Ocak 2012 | Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Ben henüz yeniyim ama gördüğüm kadarıyla: erol 71: yardımsever ağır ablamız mehmet akif2 : erkek sandığım ilk üye, çalışkan gayretli özetçilerin başı bir ablamız Ravza'm: özetçi kardeşlerden biri HACIYSK: okul konularında bilgili açıklamacı bir kardeşimiz bay mı bayan mı anlayamadığım kişilerden. Daha çok aöf bölümünde takıldığım için benim gözlemlerim böyle |
10Haziran 2012, 10:20 | Mesaj No:47 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) suhtem ce ; Esma nur abla ; formun en olmazsa olmazlarından ,çok zeki ve sevgi dolu bir ablamız ..yazılarıyla anketleriyle forma neşe katar ( sevgi ve saygılarımla) incesızı : çokkk sevimli ve candan bulduğum , değerli bi arkadaş.. talibetün : avatarıyla ve imzasıyla hep beni düşündüren, ölümümü hatırlatan ; şükran borçlu olduğumuz uyarıcı (vefalı) bir dost.. mehmet akif2 : beyaz16 gibi benimde ilk etapta erkek sandığım.. ancak tanıdıkça böle bi erkek olamaz kesinlikle dediğim ve yanılmadığım( erkek kardeşlerim kızmasın lütfen) : çalışkan, azimli, pozitif elektrik saçan, duyarlı , candan bir arkadaştır Fecr hocam: çok çok çokkk ağır ,ilimli irfanlı abimizdir kendileri. formun her alanıyla ilgilenmeye çalışır ( saygım sonsuzdur..) hacıysk: öğrenci işleri rehberlik uzmanı sanki sağolsun .. tüm eksik gediklerimizi , bilmediklerimizi rahatlıkla sorup öğrendiğimiz candan bir kardeş.. dua dilencisi abla; çok saygı ve muhabbet duyduğum şekermi şeker bir ablamız.. Abdülmelek abi : yine formun olmazsa olmazlarından engin sabır ve ilmiyle , saygıdeğer ve mükemmel ennler üstü bir abimiz.. (dua dilencisi abladan kopye.) kurt mehmet abi : esma ablanın tabiri çok hoşuma gitti ; formun enn dedesi.. aynen katılım.. su damlası abla (gözyaşım). hüzünlü ve duygu yüklü... içten dualarıyla ilgimi çeken , seven ve sevilen güzel bir "can" yitiksevda abi: çok çok saygı duyduğum ilim ehli bir abimiz.. erol 71: istişare bölümünün dışında göremediğim emektar ve paylaşımcı ablamız.. remle abla: kendisi hakkında bir bilgim yok , sanırım forma binde bir uğrayan editör ablamız.. mihrinaz; forma uğramadığı zamanlarda (eminim) kalbi medineveble olan canayakın bir ablamız.. aslıı: büyümüşte küçülmüş dediğim , değerli bir arkadaş.. Musabbinumeyr: saygın duruşlu özel bir insan.. ferdi abi: formun gökkuşağı rengarenk fikirleri var ) ........tanımadıklarımı tanıdıkça.... unuttuklarımı hatırladıkça .... devamı gelecektir.. saygılarımla....
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
12Haziran 2012, 01:28 | Mesaj No:48 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) FECR: Canlı Kuran Örneği Üstadım Abdülmelik: Hayatımda en sadık dostum her konuda yanımda olan Arkadaş Abim. Kürtoğlu: İlim Deryası Ağabeylerimden Fg_M: İlim deryası ablam Araştırma yazılarımda İlmi manada cevap verenlerden Fatıma İslamoğlu: Kur’an’i ilim ile yetişmiş Saygın ablalarımdan Fazilet: Kur’ani ilimlere vakıf Kuran talebesi yetiştiren kardeşlerimden Yasemin Ataman: Kur’an sevdalısı Hayatına Kur’an ile yön verenlerden F*E*R*D*İ: Kur’an Müfessiri ve Forumda bana en çok takılan baş belam Sevay571: Taklidi İmandan Ziyade Tahkiki İman İle ilim elde etmeye çalışan kardeşlerimden Merve DEMİR: İlmi hususta yaşına göre ileri derecede bir kardeşim Dur_Hele: Kafasına Uygun Konu olduğunda Foruma uğrayanlardan Kürt Mücahide: Eleştirilmesi gereken konu olduğunda Çevrimiçi olanlardan Alimoğlu: İsmi gibi Alimoğlu Âlim ağabeylerimden Esma_Nur: Forumun Emektarı Saygı duyduğum Ablası YitikSevdaya bugüne kadar ceza verebilen tek kişi İnce Sızı: Duygusal kardeşlerimden İlmi konuların takipçilerinden Su damlası : Saygın duruşu ile takdir kazanan ablalardan Dua dilencisi: Ummanlar misali bir Kalbe sahip Ablam MusabBinumeyr: Astığı konuların içeriğine bakmadan kendince güzel olanı asan kardeşlerimden Mehmet akif2 : Forumda saygı duyduğum Paylaşımcı Ablalardan suhtem : saygılı paylaşımcı gayretli öğrencilerden kısa süre zarfında forumun olmazsa olmazlarından olmayı başaran kız kardeşim iklimya : İlim deryası olmasına rağmen Tasavvuf hususunda sunduğum delillere karşın delil sunmaktan ziyade sözle Mücadele eden Ve gerçek Manada Tasavvufu temsil eden tek Kardeşim. aslıı : Cüppeli efendiye kulluk edercesine sevgi besleyen Aklını işletmekten çekinen kardeşim İnşallah doğru yolu bulur zamanla Huzeyfe: Kur’an sevdalısı Kardeşlerimden İBRAHİM İNECİK : Yüreğinin sesini kelimelere döken kardeşlerimden cananekinci : Soru sorma hususunda çekinmeyen bir kardeşimiz HACIYSK : Tasavvuf ve Şeyh sevdalısı Kur’an’ın bak dediği yerden bakamayan kardeşlerimden nergiz: Forumun emektar üyelerinden bir kardeşim talibetün : Paylaşımcı emektar kardeşlerimden Tuğra : Osmanlı mantalitesini hayat sistemi olarak benimseyen kardeşlerimden. Forumdaki üyelerden aktif olanlar hususunda fikir beyan ettim. İnşallah fikrimi açıkça beyan etmemden ötürü kimse kırılmaz...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
12Haziran 2012, 09:12 | Mesaj No:49 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Suhtem kardeşimin ricası ile aklıma gelen kdrı ile yeni enlerimizi sıralıyayım inş SUHTEM:kısa zmnda kendini o güzel yüreği ile sevdiren değerli kardeşim HACIYSK:delikanlı kardeşim''lafını esirgemeyen'' erol71:aöf bölümünde yardımlarını esirgemeyen ALLAH RAZI OLSUN kendisinden alpert: aktif üyemiz Elvin meyra:duygusal kardeşlerimizden Mihrinaz:ciddi bir arkadaşımız aslııı: yeni gelinimiz YİTİK SENİ BANLAMAYA GELİNCE... O KDR ISRAR ETTİNKİ SONUNDA BANLAMAK ZORUNDA KALDIM...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
12Haziran 2012, 09:40 | Mesaj No:50 | |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Alıntı:
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) | |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |