|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 09Haziran 2012 (19:58), Konuya Son Cevap : 26 Kasım 2024 (11:26). Konuya 259 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: ![]() |
![]() | Mesaj No:111 |
Durumu: ![]() Medine No : 23196 Üyelik T.:
19 Aralık 2012 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:112 |
![]()
BİLİNMEZ : severim hemşerimi DUA DİLENCİSİ : akıllı abla REMLE :kızdırmayın yeter abdulmelik yitksevda deli ferdi | |
![]() |
![]() | Mesaj No:113 |
Durumu: ![]() Medine No : 26427 Üyelik T.:
06 Mart 2013 | ![]()
gece bekçisi ![]() ![]() ![]()
__________________ İnancımız batıl değil ki, ümidimiz kırılgan olsun. . . |
![]() |
![]() | Mesaj No:114 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
[QUOTE=Dur_Hele;257405]BİLİNMEZ : severim hemşerimi DUA DİLENCİSİ : akıllı abla REMLE :kızdırmayın yeter abdulmelik güvenilir,saygın,net bir abimiz yitksevda kurana sımsıkı sarılmış,davasını kanının son damlasına kadar haykıracak hocamız deli ferdidünyada bir deliler birde veliler yaşarmış,gerisi yaşadığını zannedermiş ![]() ![]() su damlası esmanur suhtem
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:115 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | ![]()
[QUOTE=mihrinaz;257427] Alıntı:
su damlası: dua çınarı gölgesinde olan duasında nasibini alır. ![]() esmanur: forumdaki genç bacılarımızın bilge ablası.Gorüslerine hep saygım vardır. ![]() suhtem:bülbül yüregiyle insanlara nese saçan kardeşimiz. ![]() Tebessüm mihrinaz Esadullah | |
![]() |
![]() | Mesaj No:116 | |
Durumu: ![]() Medine No : 21267 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | ![]()
[QUOTE=MusabBinumeyr;257555] Alıntı:
Tebessüm "Pek tanımıyorum bir yorum yapamayacağım." Mihrinaz "Bildiğim kadarıyla İlahiyat Öğrencisi." Esadullah "Yazılarından gördüğüm kadarıyla, Benim gibi Ehlibeyt Aşığı, Ali Taraftarı, Tasavvuf Bilgisine sahip bir kardeşimiz." Yitiksevda enderhafızım medineweb
__________________ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:117 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Yitiksevda -davasında çok net ve paylaşımlarında üslubuna bir okadar dikkat eden abimiz,hocamız enderhafızım-sayesinde muhteşem parçalar dinlediğim ve dinledikçe dua ettiğim editim medineweb -çok saygılı,latif ve tüm formun sevdiği bir editimiz nesli nur makbergülü fecr
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:118 |
Durumu: ![]() Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | ![]() nesli nur = o bambaşka biri,benim bi denem, sevecen, can kardeşim ![]() makbergülü = siteden siteye koşuşturuyo ![]() fecr = forumun kıymetli ulemasından suhtem kübra-y tebessüm
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ |
![]() |
![]() | Mesaj No:119 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
suhtem ayın editörü ![]() kübra-y cıvıl cıvıl bi üyemiz maşaAllah ![]() tebessüm kübra dan alttab kalır yanı yok ![]() mihrinaz mehmet akif2 nisareyyan | |
![]() |
![]() | Mesaj No:120 |
Durumu: ![]() Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | ![]() mihrinaz: düşünce ufku gökkuşağı gibi rengarenk düşünceleri var. ![]() mehmet akif2: bilgi küpü olur kendisi yorumlarından bir kez olsun kötü bir söze işitmedim ![]() nisareyyan: kendisini bu aralar girdiğini gördüm genç beyin ![]() muuskem dua dilencisi ayşe yüsra |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 15 Kişi okuyor. (0 Üye ve 15 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
su-su-yorum ! /medineweb | su damlası | Gönülden Dökülen Nağmeler | 235 | 18 Şubat 2025 09:38 |
Yorum Sizin Medineweb | İslaminesil | Serbest Kürsü | 193 | 30 Aralık 2024 22:00 |
Bir hadis-i şerif bir yorum ... | KalbinNûru | Hadis-i Şerif | 33 | 26 Şubat 2024 11:23 |
BİR AYET BİR YORUM | FECR | Tefsir Çalışmaları | 115 | 14 Aralık 2022 08:36 |
Bir Nükte Bir yorum... | İslaminesil | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 12 | 14 Aralık 2014 09:16 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|