|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 12 Kasım 2015 (19:26), Konuya Son Cevap : 24 Kasım 2024 (20:41). Konuya 151 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
25 Eylül 2019, 17:41 | Mesaj No:44 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
FARKETTİMDE FORUM BÜGÜN 8 BİNLERİ GEÇMİŞ BAŞ EDİTÖRÜM TATİLDEN DÖNDÜĞÜNÜZÜ BELLİ ETTİNİZ SİZE VE EKİBİNİZE [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
25 Eylül 2019, 22:22 | Mesaj No:45 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Farkettim ki; Medineweb başarisi hepimizin bütün ailenin emeğidir, gayretidir, hizmetidir...Her bir üyesine
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
27 Eylül 2019, 00:55 | Mesaj No:46 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Fark ettim de burada huzurlu oluyorum sebep olanlardan RABBİM razı olsun inşallah mübarekler,,,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
11 Nisan 2020, 18:41 | Mesaj No:47 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Sayın Fahreddin Koca’nın,Ve tüm sağlıkçıların tırnağıyla kaza kaza,Hassasiyetle çalışarak korumaya çalıştığı,Bu izolasyon süreci dün gece gelen sokağa çıkma yasagi ile 2 saat içinde çöp oldu FARKETTİNİZ mi!!!!!! Hiçmi oruç tutmadınız..? Hiçmi aç insanları görmediniz..? Hiçmi eliniz una,suya degmedi ne idi bu abartı? Marsmallowlu luppo ile kola mıydı 2 günlük ihtiyacın? Midelrr doldukça beyinler işlevini kaybediyor malesef.. Ne olur; kendinize ve cevrenize bir iyilik yapıp, evde kalıp sakin kalıp Allah'a güvenmeyi ògrenin..O ne güzel Vekîl'dir...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
02 Ocak 2021, 11:54 | Mesaj No:48 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Farkettimde hepimiz menfaatimize göre Müslümanız
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
03 Ocak 2021, 14:26 | Mesaj No:49 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 |
Farkettim de bizim ev okul olmuş. Odalar sınıf olmuş. A oda11. B oda 6. C oda 4. D Salon büyük evlâd bazen ben E mutfak Kantinci Ahmet F koridor da elde tesbih ben bunalım volta atıyorum Farkettim de ev çok dilli bir kültüre dönmüş |
03 Ocak 2021, 15:12 | Mesaj No:50 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Farkettimde yağmurlar azaldı.rabbim en kısa zamanda yağmur bereketini etrafımıza yağdırsın ve biz aciz kullarını susuz bırakmasın.Amin. Allah’ım,bize yardım eden,içimize sinen,ferahlık veren,bol,yararlı her tarafı sulayan bereketli bir yağmur ihsan eyle. Allah’ım bizi yağmurla sula,bizi ümitlerini yitiren kimselerden eyleme. Allah’ım! Kullarda,illerde,ve diğer yaratıklarında da öyle bir sıkıntı öyle bir darlık var ki senden başkalarına arz edemeyiz. Ey yüce yaratıcımız, bizim için ekinleri bitir. sütlerimizi bollaştır. bizi göğün bereketlerinden sula. Bize yeryüzünün bereketlerinden ihsan eyle. Ey cömert kerem sahibi Allah’ımız biz senden mağfiret dileriz, şüphe yokki Sen bağışlayıcısın, bize gökten bol bol yağmurlar yağdır. Ey bağışlayıcı merhametli rabbimiz.
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |