|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 23 Ekim 2008 (22:36), Konuya Son Cevap : 24Haziran 2023 (16:53). Konuya 38 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Mart 2015, 13:49 | Mesaj No:21 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Medineweb Issız Adada Alıntı:
Bir günde gerçekten gider inşaALLAH..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
21 Kasım 2019, 19:49 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Hey gidi günler hey diyesi geliyor insanın o tarihden yalnızca Abdulmelik hocamız kalmış ben henüz tanışmamışım medineweb ile )) pekiiiii medinewebin 2019 versiyonu adaya düşşe ne olurdu ben becerebildiğim kdr yazayım isteyen istediğini eklesin )) Mihrinaz: arkadşlar herkes tmmı ses verin şiişşt kime diyorum Abdulmelik: ben adayı keşfedecem bana dokunmayın Su damlası :ayyyy çok romantik ilham geldi bi şiir döktürüverem Nurşen35:arkadşlar reis buraya gelirmi acaba yol su elettirik yaptırırmıki Sukutu ezber: hayyy maşallah ne balık tutulur akşam oluncada ne sözler yazarım ateşin başında Fecr hoca: boş vakit çok isteyen olursa arapça dersi verebilirim Bedia tokel:viyanaya gidecekdim tühhh neyse eğitmenliğime burada dewam ederim Alperkara: ben sesisiz sedasız köşede otururum bir şeye ihtiyaç olursa haber verirsiniz Mehmetakif: eyvahhhhhh kpss kitaplarım denize düşdü ne yapcam şimdi Eklemek isteyen buyursun 10 dk da bu çıktı)))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
21 Kasım 2019, 22:13 | Mesaj No:23 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Hepsi çok güzel olmuş Bedia hocanın Viyana yerine ıssız adaya düşüşü Nurşenin yol şu elektrik umudu, Mehmet akifin kpss kitaplarının suya düşüşü Issız adada şartlar zor. Benim şartlara bakayım... Esma nur: Yaaa emekli olduktan sonra rahat ederim diyordum ıssız adada işim ne? Aman tatil deyip kafamı dinleyeyim bari.. Başeditòr kahve istiyorum hemde duble. Mihrinaz: Etme divam Esedullah: Ya Mucib Ya Muin olan Rabbim acı halimize Filistin: Yıllar sonra foruma geleyim dedim ıssız adaya düştüm iyi mi. Zaten bende şans olaydı aaahhh ahh. ))Bakayım kim var kim yok şuralarda.))) Erol 71: Mehmet Akif kitaplar suya düştü diye üzülme.Bütün özetler kafamda.şimdi şu kayalara,ağaç yaprakalrina yazarız sorunu çòzeriz. Ayrıca sessiz bir ortam tam ders çalismalık.)) Makbergülü: Ayy herkes is pas içinde kalmış. Kum taş deniz suyunu karıştırıp size hem yemek hemde temizlik malzemesi yapıcam. Tamamen doğal.))) Neslinur: Aplaaa yaa ben nişanlanacaktım. Kurban olayım beni gönderin. Solacak gençliğim guzelliğim şuralarda. Ebû Ömer: Issız ada, deniz..Haydin kardeşler kaytarmak yok. Biyerden başlayalım..Kağıt kalem istiyoruz baseditör Mihrinaz: Olur hocam ağacı rendeler hamur yapıp kağıt üretir, kemirip kalem yaparım .))Zamandan bol neyimiz var ki. Allahın kulu: Burasınin ıssız ada olduğunu neden baştan söylemediniz. Hayır soyleseniz gelmem. Bi haber verir insan Başeditòr. Çok sinirlendim Moğol barbeküsü yapıcam. Umarım yanına almissindir malzemeleri Başeditörüm.)) Mibrinaz: Gemide Moğol olacaktı bi bakayım sağmı Günışığı: Oyun oynamak için şahane bir yer. Çok teşekkür ederim ıssız adaya düştüğümüz için Başeditörüm Mihrinaz: bugün duyduğum en güzel cumleydi oh be.. ada senin kaybolma dilediğin gibi oyna. İslaminesil: Abla bizim rotamizi İsrail ve Abd şaşırttı. Cola,Nescafe yok. iphone kullanmak yasak olsun baseditör. Yasaklamazsan giderim bak. Mihrinaz: İnternet serbest iphone yasak tmm.)) Abdulmelik: "Baseditör hanım Issız adaya girişler ne durumda. Millet suya düşüp servere sığınmasın hosting darlanıyor.? Aman ada senin ne halin varsa gör" der ve bir rivayete göre yüzerek bir rivayete göre suyun üzerinde yürüyerek okyanusu geçmiş Mihrinaz: Issız adalarda ışıksızım katıksızım viraneyim .... Yavri yavriii huma guşu yukseklerden uçiiii.. ..... Aman dokunmayın çok fenayaaammm .... Koyuverdun gittun beni oy Allahindan bulasun Ada ıssız bağir bağirdığın kadar Bu kurguda benden
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
21 Kasım 2019, 22:23 | Mesaj No:24 |
19 Ekim 2008 |
Esma nur: Yaaa emekli olduktan sonra rahat ederim diyordum ıssız adada işim ne? Aman tatil deyip kafamı dinleyeyim bari.. Başeditòr kahve istiyorum hemde duble. Sade olsun baş editörüm ltfn baş ağrıısı yapıyor h/ic/a/b Çok güsel olmuş bayıldım başeditim )))) hepsi cuk oturmuş emeğine sağlık
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
21 Kasım 2019, 22:35 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 | |
22 Kasım 2019, 01:00 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Ay ay elinize, dilinize ,kaleminize sağlık:klp: Herkesin karakteri çok hoş yorumlanmış. Elektrik, yol ,su Reis gelir kolaylaştırır adamızın ziyaretini . Esma Nur hocam bunlar sizin için
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
22 Kasım 2019, 12:21 | Mesaj No:27 |
19 Ekim 2008 | hoş görünüze sığınarak latife yaptık Nurşen hocam sizde kendi pencerenizden dewam ettirseniz ne hoş olur
23 Kasım 2019, 11:26 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Maşallah ikinize de çok güzel yazdınız,,, Bayağı bayağı yazıyorsunuz Esma Nur sen beni de Su damlasınıda geçersin bu yazmayala ve böyle yazmaya devam edersen,,, Çok hoş bir şey olmuş ben öyle sizler gibi yazamam az çok forum sakinlerini tanımak lazım,,, Buyurun kısslar Ama ama şu var sayın yöneticim beni de ekle biiii dahakine çok oluyor gerçekten,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
23 Kasım 2019, 13:41 | Mesaj No:29 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Tanımak veya dikkatinizi ceken bir yerinden yakalamak. Gözlem... Aslında bütün mesele bu Sende dikkatini çeken yonlerimizle bir kurgu oluştirabilirsin.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
08 Temmuz 2020, 00:22 | Mesaj No:30 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Son, moğol barbeküsü için Moğol, ıssız adada Nescafe iphone yasağı, hele suya düşenlerin servere sığınması ve suyun üstünde yürüyerek geçmesi 😂 kurgu müthiş. mihrinaz abla sen bunlarla başedemzsin daha çok ağıt yakarsın😂 | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |