|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 11 Temmuz 2014 (14:28), Konuya Son Cevap : 09 Temmuz 2018 (10:02). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Temmuz 2014, 14:28 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Ben sünneti isem... Sen farzısın bu aşkın.../medineweb Ben sünneti isem... Sen farzısın bu aşkın.../medineweb Ben sünneti isem... Sen farz/ısın bu aşkın! Sensiz kabul olmaz yüreğim arş-ı âlâya. Kalbimde Rabbın, Sevdam da hala senin mührünü taşıyorum! Secdeler de buluşalım Ey Yar! Secdeler de! Parmaklarımda abdest,dilim de Bismillah! Gönlüm de Ah/ın var Ah Yar! Buluşmak üzre; Secdeler de ! Ben sünneti isem... Sen farz/ısın bu aşkın Ey Yar! Sensiz kabul olmaz yüreğim arş-ı âlâya. Ah Yar! Ey Bilinmezi/m ömrümün,neredesin? Sessizliğinin verdiği sessizlik,sükutumun bile üzerinde! Ey sevdasını gönlüme,nakış nakış işlediğim, Ah/ların,son hadde b/ağrımı bir bir delip geçmekte! Sız(ağ)latan yanların,sızlayan yanlarımın tek sebebi. Neredesin Dost? Neredesin Ey Can? Neredesin? Bin bir dua/m! Bin artık bir dua/ya, Ve kabul ol ömrüme,gönlüme,yüreğime! Ve öyle bir gel ki; Gelişin arş-ı âlâyı bile titretsin! Sensiz... Sensiz Hafaza meleklerim bile yalınız! Sensiz hafaza melekleri bile sessiz. Gel ki şahit olsun arz halvetim/ize,gel ki dirilsin aşk sensiz geçen her hazanda ey Can! Dua Dua çekiyorum seni içime sonum gelişinle sonsuzluğu/m olsun. Gel ki Nazende gönlüm gülizarda gül olsun Ey Yar! Ve bil ki,sensiz muallaktayım hala! Halimi arz edeyim desem,sensizlik halet i arzı'm da tek gerçek sebebim. Ömrüm asılı kaldı yolların da,beklemekten halime ak düştü Can! Sensiz gönlüm,gözleri/m hala ya(s)şlı Ey Dost! Seni de,sensizliği de,senli her bir satırı da içime düşürene şükrüm olsun kalbimde ki ağrılar/ın C/an çekişleri Ey Can! Ve Ey bilinmez/im! En bilinmezi/m ömrümün! Ben sünneti isem... Sen farz/ısın bu aşkın! Sensiz kabul olmaz yüreğim arş-ı âlâya. Kalbimde Rabbın, Sevdam da hala senin mührünü taşıyorum! Secdeler de buluşalım Ey Yar! Secdeler de! İnanıp salih ameller işleyenler için Rahmân, (gönüllere) bir sevgi koyacaktır. Meryem Sûresi 19 / 96 Parmaklarımda abdest,dilim de Bismillah! Gönlüm de Ah/ın var Ah Yar! Buluşmak üzre; Dualar da! alıntı
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 5 | 184 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2354 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 168 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 205 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 202 | 16 Mart 2024 15:39 |
11 Temmuz 2014, 19:25 | Mesaj No:2 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Ben sünneti isem... Sen farzısın bu aşkın...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
27 Ekim 2014, 21:46 | Mesaj No:3 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Ben sünneti isem... Sen farzısın bu aşkın... “ Veda'Lar ; GözLeri iLe SevenLer İçindir Çünkü GönüLden SevenLer Hiç AyrıLmazLar . . . “
25Haziran 2015, 16:31 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Ben sünneti isem... Sen farzısın bu aşkın... İftara yakın gel... Ellerinde ekmek sıcaklığı, Gözlerinde ezan saaadeti, ve kalbime niyetli gibi...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
23 Kasım 2017, 14:53 | Mesaj No:5 |
18 Aralık 2010 |
ALLAH bir kulun dua etmesine izin vermişse, mutlaka kabulünü de murad etmiştir. [ Hz. Muhammed (s.a.v) ]
21 Ocak 2018, 21:25 | Mesaj No:6 |
18 Aralık 2010 |
Herkesin yarası yar ile yarası kadardır..!! Herkese selam sana Hasret...:klp::klp::klp:
09 Temmuz 2018, 10:02 | Mesaj No:7 |
18 Aralık 2010 |
İnni _ühibbüke _Fillah Ne güzel mana vardır bu eşsiz ifade de Ben seni Allah için seviyorum..
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |