|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 15 Ekim 2018 (23:22), Konuya Son Cevap : 15 Ekim 2018 (23:22). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Ekim 2018, 23:22 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | "Bulutların Ağladığı Mevsimdeyim..."/ medineweb "Bulutların Ağladığı Mevsimdeyim..."/ medineweb Ben sevdaların firakında yudumladım acıyı Bulutların ağladığı mevsimlerden düşüyorum Sevgiye ihanetlerin asi doruklarına… Alnımın nura hasret ızdırabını İlmek ilmek işliyorum senden kalan yadigâra Bir neyin iniltisinde Ebu Bekir(r.a) misali geceler giydiriyorum Mahcup edalı günahlarıma Sırf senin ellerin değdi diye Hiç çekmiyorum ellerimi Siması seni andıran seccademden Bir tek o anlıyor beni… Nefessiz kaldım hicranın ağaran günlerinde Ruhumda alıngan fırtınalar Tutundum eteklerine Nereye savurursa savursun yetimliğimi Affı yasakladı kırgın yüreğim İsmini düşürmediğim dilime. Bin ah etsem de duymaz ki vefamı Kar yağdı bu aşkın haziranına. Bak güneşi getirdim mısralarıma Sen üşüme… Hayalin sislerin mateminde kayboluyor Gölgemi bile bulamıyorum Yitip gidiyor ansızın Geçmişin fotoğrafından düşen son damla Umut ediyorum çizdiğim her karede Yorgun dallarından topluyorum Dileklerimin… Sessizce ağlıyor içimde Pamuk şekerini çaldığın o hüzünlü çocuk Sus diyorum katmerleme acımı Dermansızım… Derin susuşlar konuğum şehri nihanımda Senden kalan yıkık dökük yanımla. Şimdi bu hüznün saklı masalında Yapayalnızım… Dilerim Bir lahza yıkanır ruhun Merhamet denizinin kıyısında Avuçlarından içtiğim gün ışığı gibi Yeniden doğarsın sabahlarıma… Züleyha Özbay BİLGİÇ...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 5 | 184 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2360 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 168 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 205 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 202 | 16 Mart 2024 15:39 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |