|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 11 Mart 2015 (14:58), Konuya Son Cevap : 12 Ocak 2024 (22:03). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Mart 2015, 14:58 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bir Kuş Tut İçinden..../medineweb Bir Kuş Tut İçinden..../medineweb BİR KUŞ TUT İÇİNDEN............................TUTABİLDİNMİ *Bir sayı tut içinden Tuttum İkiyle çarp. Onbeş ekle. Sonra ikiye böl. Tuttuğun sayıyı çıkar bu sayıdan. Yedi buçuk kalır geriye. Yedi buçuğu al, dondurmacıya git. Vişneli bir dondurma ısmarla kendine. Bir renk tut içinden. Tuttum. İçindeki resmin gökyüzünü boya tuttuğun o renkle. sonra içine doğru eğil ve boyadığın resmi izle. Bir tren tut içinden. Tuttum. Bin o trene. Tren ağır ağır ayrılsın içindeki istasyondan. sonra pencereye çık. ağaçlar, evler ve direkler akıp gitsinler önünden. Bir sokak tut içinden. Tuttum. Bahçeli evler olsun tuttuğun sokakta. Bahçeler de ağaçlar olsun. Ağaçların dallarında kuşlar? Kuşların ötüşünde bir şarkı.. Şarkıda bir şenlik!... Bir çiçek tut içinden. Tuttum. Akşam sefası mı? Nasıl bildin? Bir mevsim tut içinden. Tuttum. Tuhaf bir mevsim olsun. bir yanımızda kar yağsın, bir yanımızda güneş açsın. Bir yanımızdaki ağaç yapraklarını döksün, bir yanımızdaki ağaç çiçek açsın. Leylekler hem gitsin, hem gelsin. Ah diyelim biz, bu kaçıncı mevsim. Bir yıldız tut içinden. Tuttum. Bir yıldız daha tut içinden. Sonra bir yıldız daha. İçindeki yıldızlar çok olursa, ışıl ışıl aydınlık olur için. Bir kuş tut içinden. ?.. Uçuyor, tutamıyorum!....* "Alıntı"
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 5 | 195 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2482 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 169 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 206 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 203 | 16 Mart 2024 15:39 |
12 Mart 2015, 13:03 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Bir Kuş Tut İçinden....
Bir kus tuttum icimden )
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
18 Mart 2015, 23:09 | Mesaj No:3 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Bir Kuş Tut İçinden....
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
25 Mart 2015, 00:46 | Mesaj No:4 |
Cevap: Bir Kuş Tut İçinden....
__________________ \'\'Eğer O razı olsa bütün dünya küsse ehemmiyeti yok...Eğer O kabul etse bütün dünya reddetse tesiri yok... | |
25 Mart 2015, 11:51 | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bir Kuş Tut İçinden....
bir mevsim tuttum birde yıldız tuttum içimden...gidebildiğim kadar gideyim bakalım
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
01 Ekim 2019, 20:52 | Mesaj No:6 |
18 Aralık 2010 | Gidersen yıkılır bu kent, kuşlarda ölür ,Bir tufan olurum sustuğun her yerde...
12 Ocak 2024, 22:03 | Mesaj No:7 |
18 Aralık 2010 | Bir mevsim tut içinden. Tuttum. Tuhaf bir mevsim olsun. bir yanımızda kar yağsın, bir yanımızda güneş açsın. Bir yanımızdaki ağaç yapraklarını döksün, bir yanımızdaki ağaç çiçek açsın.
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |