|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 04 Kasım 2017 (20:12), Konuya Son Cevap : 29Haziran 2020 (09:47). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Kasım 2017, 20:12 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Huzuru Arıyorum, Hep Meşgul Çalıyor Huzuru Arıyorum, Hep Meşgul Çalıyor Bu aralar ve aslında tüm zamanlarda aradığım ve aradığımız hey aynıydı aslında... 'Huzur'u arıyorum meşgul çalıyor 'Huzur'u arıyoruz meşgul çalıyor 'Huzur'u arıyor meşgul çalıyor... Dinlediğim şarkılarda, Okuduğunuz tüm kitaplarda, Görebildiğin bütün gözlerde aradığın, aradığım , aradığımız hep oydu aslında... 'Huzur'u arıyorum meşgul çalıyor... Hep meşgul bir türlü ulaşamıyorum, Bazen yeni yakılmış bir sigaranın isli dumanında Bazen ruhumu delip geçen bir melodinin ucunda, Bazen uçurum kıyısında, bazen bir kadının saçlarında.. Bazen bir ölünün ardında... 'Huzur'u arıyorum meşgul çalıyor... Büyüyünce kaybettiğim çocukluk kentimdeki sokaklarda arıyorum.. Arayanlar bulanlardır, ama aslında hiç kimse aradığını bulamamıştır... Burasıda işte öyle bir dünyadır. Ve birden aklımın her zerresine balyozlarla inen o gerçek.. 'Burası dünya '... içimin engelebi yamaçlarında yankılanıyor bir ses... 'Aradığınız huzura şu an ulaşılamıyor, Lütfen iyi bir insan olun ve aramaya devam edin, Belki cennete gidince ulaşırsınız...' Yeise düşmeden aramaya devam ediyorum.. Aramazsam kalben ölürüm, biliyorum.. Ibrahim Inecik
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ÖSYM 2025 Sınav Takvimi | ÖSYM'den Duyurular | Mihrinaz | 0 | 32 | 14 Kasım 2024 11:14 |
Hazmedemiyoruz! | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 7 | 106 | 13 Kasım 2024 15:52 |
Kadın İstihdamı | İslamda Kadın ve Erkek | Mihrinaz | 6 | 126 | 11 Kasım 2024 09:33 |
Yeriniz Kişiliğiniz | Kişisel Gelişim ve Psikoloji | Vasat | 25 | 501 | 09 Kasım 2024 23:49 |
Şerefi Gemilerin Sırtında | Serbest Kürsü | Medine-web | 1 | 66 | 02 Kasım 2024 20:04 |
29Haziran 2020, 09:47 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Bütün hüzünlerin adını “insan” koyuyoruz, sabrın adını “zorluk”, ferahlığın ise “uzak”... Bunca mükemmel yaratılmış kâinâttan ilham alamadan umutsuzluğa kapılıyoruz. Yaratan’ın “Gel!” çağrısını unutuyor, O’nunla muhabbet ederek kudretin tek sahibine sıkıntıları emanet etmeyi erteliyoruz. O huzurun lezzetini, rûh bizden daha iyi biliyor, ancak mühürlü dilimizle mânevî tedavilere setler çekiyoruz. Yanlış numara ararsaniz ( huzuru başka yer/şeylerde) ulaşamazsiniz. Ya meşgul yada ulaşılmazdir. Halbuki ki; بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ Dikkat edin, kalbler ancak Allah'ı anmakla huzura kavuşur.(Rad 28)
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |