|
Konu Kimliği: Konu Sahibi NaZeNDe,Açılış Tarihi: 05 Eylül 2008 (01:22), Konuya Son Cevap : 06 Nisan 2022 (23:25). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() KaLBi eN ÇoK MeŞGuL eDeN ŞeY,O KaLBiN LeYLa'SıDıR!!! LEYLA Boşuna kurulma geçip karşıma, O hayal yüzünü süzemem Leyla, Sakın talip olma mezar taşıma, Adını yanıma yazamam Leyla. Ben senin dünyana ait değilim, Bu bir gönül hali, bu bir eğilim, Ayağım sendeyse ötede elim, Bir gölge üstünde gezemem Leyla. Bir âşığım ancak O sen değilsin, Nasıl bir faniye kalbim eğilsin, Mecnun olan gönül seni ne bilsin, Attığın düğümü çözemem Leyla. Bir sahte cilveye, yakmam kendimi, Keskin bakışına kurdum bendimi, Senin hatırına ben efendimi, Ebedi yârimi üzemem Leyla. Enseme çöksen de gözüm sılada, Ruhumun gıdası, gökte ki balda, Söz verdim elestte, yevm-i belada, Dostumla ahdimi bozamam Leyla, Bunca yol kat ettim, artık sapamam, Göbekten bağlıyım, Can'dan kopamam, Bir sönen yıldıza asla tapamam, Çocuk bahçesinde azamam Leyla. Beni meşgul edip kesme hızımı, Dermanın almıyor artan sızımı, Bu yüzden elime alıp sazımı, Ardına türküler dizemem Leyla. Ne libas giydirin, ne inci takın, Kiralık konaktan çıkmam çok yakın, Bu bir heves değil, unutma sakın, Hakiki mirastan bezemem Leyla. Ey geçici rüya, ey ölümlü düş, Sende bir Baki'nin arkasına düş, Madem ki sonunda O'nadır dönüş, Kendi mezarımı kazamam Leyla. Sebahattin TÜZÜN | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Serbest Kürsü | aysecik | 2 | 1865 | 16 Eylül 2008 00:13 |
![]() | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 5 | 2318 | 05 Eylül 2008 01:22 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | MescidiAksa | 2 | 2205 | 05 Eylül 2008 00:17 |
![]() | Mesaj No:2 |
![]()
Leylâ'dan vazgeçip Mevla'ya erenlere selam olsun.. nazende eline sağlık kardeş.. Ahdine sadık olanlardan olmamız/nız duasıyla.. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
![]()
oy oy oy maşallah çok güzel allah razı olsun emeginize saglık forumdada ne çok şiir aşıgı varmışta haberim yokmuş selam olsun onlara
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
![]() cisminatik kardesin duasına amin diyerek hepinize tsk ederim kardesler Allah hepimzden razı olsun inş. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Boşuna kurulma geçip karşıma, O hayal yüzünü süzemem Leyla, Sakın talip olma mezar taşıma, Adını yanıma yazamam Leyla. ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Huzuru Arıyorum, Hep Meşgul Çalıyor | Mihrinaz | Gönülden Dökülen Nağmeler | 2 | 09 Şubat 2025 18:17 |
Lüzumsuz şeylerle meşgul olmayalım | umut628 | Adap-Edep-Ahlak | 0 | 21 Şubat 2014 21:20 |
Ey kalbi latifliğiyle nazar eden sessiz nefes/Mustafa Cilasun | Mustafa CİLASUN | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 23 Temmuz 2013 17:31 |
Beni Kendinle Meşgul Et! | NİSAREYYAN | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 2 | 26 Şubat 2013 10:15 |
Vefat eden kimsenin malına taalluk eden haklara ölçü | _bülbül_ | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | 0 | 13 Nisan 2009 09:29 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|