Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB MİZAH.::. > MultiMedya-İzleme Vb > Gündem/ Manşetler
Üyemiz Ol

Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi:  11 Aralık 2016 (07:55), Konuya Son Cevap : Bugün (10:00). Konuya 172 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı196Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt Dün, 13:54   Mesaj No:171
Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Hâdimul İslam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Konular: 1530
Beğenildi:13819
Beğendi:9925
Takdirleri:33029
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Ne konuşuldu? NATO toplandı ne oldu şimdi? Magazinden başka birşeye denk gelmedim. Meloni, Macron, Emine Erdoğan ne giydi, Trump kiminle el sıkıştı, kime yan baktı? Mehter takımı, külliye, hava alanı...Adam Ankaradayken İran'a saldırdı ateşkesi bitirdi. Zaten Trump tarzı ateşkes diye bişey var İran'a bombalar yağarken arka fonda kum gibi şarkısı
F-35 sözü aldık açıklamasına söz vermedim diye Trump tarzı açıklama geldi. Bu kadarını görebildim. Çok ciddi kararlar alındı, ülkemizin itibarına itibar katan bir toplantı olduysa ben kaçırdım, anlamıyorum demek kusura bakmayın.
Kara Kartal beğendi.

İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir.

RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK...

Alt Dün, 16:20   Mesaj No:172
Medineweb EDİTÖRÜ
Kara Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Kara Kartal isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 59105
Üyelik T.: 03 Şubat 2018
Arkadaşları:2
Konular: 599
Beğenildi:4652
Beğendi:5659
Takdirleri:32561
Takdir Et:

Onlar konuşuldu işte aplm macronun gözlükleri meloninin tripleri fırst laydymizin ayakkabısı, trumpı yaglayan yikayanlar, külliye bin ihtişamı, .filistin Gazze savaşlarda araya sıkıştırıldı galiba.🤷
Esma_Nur beğendi.
Alt Bugün, 10:00   Mesaj No:173
Medineweb Emekdarı
Esma_Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Esma_Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 4458
Üyelik T.: 19 Ekim 2008
Arkadaşları:0
Memleket:sivas/istanbul/
Konular: 596
Beğenildi:5511
Beğendi:7245
Takdirleri:30704
Takdir Et:

Halkımıza1 yıllık malzeme çıkdı nato’dan )) Emine Erdoğanın rüküşlüğü konuşulmayacak gibi değilki meloninin reise olan hayranlığı bakışları topa koymuşlar yine sosyal medyada)) miçotakisin yandan çarklı yürüyüşü )) daha neler neler ben çok uzun boylu izleyemedim izlediklerimde bunlardı. İşin siyasi tarafınıda siyasiler çözsün )
Hâdimul İslam beğendi.

Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....