|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mncetinbudak,Açılış Tarihi: 26 Nisan 2021 (06:19), Konuya Son Cevap : 16 Mayıs 2021 (01:01). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Nisan 2021, 06:19 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 62111 Üyelik T.:
02 Ocak 2021 | Amerika'nın Kirli Tarihi Amerika'nın Kirli Tarihi AMERİKA'NIN KİRLİ TARİHİ! İZLEYİN! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] #soykırım #1915Olayları #soykırımyalanı #SoykırımcıABD #DünyaHilafeteMuhtaç |
Konu Sahibi mncetinbudak 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Biz de 'Elhamdulillah' Demeyelim mi? | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 1 | 243 | 14 Aralık 2023 14:12 |
El yapımı hakiki deri ürünler | Elişi ve Hobi Dünyası | mncetinbudak | 12 | 937 | 31 Mayıs 2023 19:02 |
CADILAR SOKAKLARA İNDİ ! #cadılarbayramı... | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 3 | 694 | 03 Kasım 2022 11:48 |
Türkiye Yüzyılı başlıyor mu? | Gündem/ Manşetler | mncetinbudak | 0 | 271 | 28 Ekim 2022 12:25 |
AVRUPA'NIN GERÇEK YÜZÜ "IRKÇILIK" - UKRAYNA-RUSYA... | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 2 | 365 | 04 Mart 2022 11:05 |
26 Nisan 2021, 13:05 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
#Dünyahilafetemuhtaç Demişsiniz nasıl olacak o iş. Hakkaten meraktan soruyorum. Kimsenin kimseyi beğenmediği yerde Halifeye kim karar verecek.Bizim halife adayini Iran beğenir mi?Ya Mısır? Suriye? Kureyşten olacak dimi? Gerçekten samimi misiniz bunu isterken yoksa baskanlik sistemi tutmayinca son çare hilafet makamına göz diken, bugün hilafet ilan edilse yarın òzgürluk yok ülkede deyip kaçacaklardanmısıniz. Hilafet isterken ne istediginizinde farkindamîsıniz? Hangi halife, hangi hilafet? Sizin istediğiniz ne? Olacak olan ne? Bunu da bi paylaşırsanız. Dünyanın inandığı Allah, Peygamber, Kuran inancı dünya ülkeleri kadar farklıyken, neye kime hangi dinin halifesi? BENCE; Hilafeti hak edecek kimse olmadığı için Kesinlikle gelmemeli.. HERKES; ÖNCE İSLAMI Bİ KABUL ETSİN. YENİDEN İMAN ETSİN. Yoksa otoriteyi demokrasiden alıp halifeye verecekseniz kalsın. Arkasından saltanat gelir neme lazım |
16 Mayıs 2021, 01:01 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 62111 Üyelik T.:
02 Ocak 2021 |
Ahmed bin Hanbel'in rivayetiyle Allah Rasulü'nün ....."sonra Nübüvvet minhacı üzerine Raşidi Hilafet olacaktır" hadisi şerifini Allah'ın rasulü telaffuz ederken siz bu soruları sorsanız nasıl olurdu? Ey Allah'ın Rasulü? Hilafet dediniz ama Halifeye kim karar verecek? Ey Allah'ın Rasulü? Hilafet derken ne dediğinizin farkında mısınız? Güzel kardeşim. Bizden Allah ve Resulü birşey istediğinde, emrettiğinde, şartları o talebi yerine getirecek hale sokmaya çalışırız. Kalpleri evirip çeviren Allah'tır. Evs ve Hazrec kabileleri de birbirine düşmandı. İslam onları kardeş kıldı. Şu anda biz demokrasi ile, adam krallık ile, öteki yine insan aklından çıkma başka bir sistem ile yönetiliyor. Tabi kalplerini birleştirmez Allah. Kafir gelmiş, devletini yıkmış, hepsinin başına ajan yöneticiler yerleştirmiş, arana sınırlar çekmiş. İstemez misin sınırlar kalksın, ümmet tek bir çatı altında toplansın, eskisi gibi güçlü, izzetli olalım. Anlamadığım şu, batı, Amerika, İngiltere Hilafet'in gelişini geciktirmek için gece-gündüz çalışıyor. Ümmet birleşmesin diye türlü türlü planlar yapıyor. Benim Ahmet, Mehmet, Mustafa, Ayşe, Fatma kardeşim, neredeyse onlardan önce Allah'ın vaadi, Peygamber'in müjdesi olan bir kavrama araştırmadan ihtilaf ediyor, karşı çıkıyor, kinaye yapıp, alay ediyor. Allah'ın vaadi haktır, sen-ben yapamazsak, Allah bizden daha hayırlı bir kavim var eder, onları vesile kılar. İstemez misin sen bu işe öncelik et. İstemez misin çorbada tuzun olsun? Vallahi ben isterim. İşte benim derdim bu. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |