|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 25 Şubat 2022 (17:47), Konuya Son Cevap : 28 Şubat 2022 (11:48). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Şubat 2022, 17:47 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Ukrayna: Yalnız Bırakıldık Ukrayna: Yalnız Bırakıldık Rusya’nın Ukrayna’yı işgale başladığı saatlerde Batı başkentlerinden gelen açıklamalar, “Ukrayna yalnız bırakıldı” yorumuna neden oldu. Geçen aralık ayından itibaren, Rusya’nın Ukrayna’ya saldıracağına yönelik her gün bir açıklama yapan ABD yönetimi, işgal başlamadan saatler önce yaptığı açıklamayla adeta Kiev’i yarı yolda bıraktı. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, ABD’nin Rusya’nın adımlarına sert ekonomik yaptırımlarla yanıt vereceklerini ancak Başkan Joe Biden’ın hiçbir senaryoda Rusya ile savaşmaları için Ukrayna’ya Amerikan askerlerini göndermeyeceğini açıkladı. Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, “Rusya ile savaşmayacağız ya da askerlerimizi Rusya ile savaşması için Ukrayna’ya göndermeyeceğiz” dedi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg de Ukrayna’ya asker gönderme planı yapmadıklarını, savaşın NATO topraklarına sıçramaması için savunma planlarını aktive ettiklerini söylemekle yetindi. Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel’in Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e, “Bu savaşı derhal durdurun” çağrısında bulunması tepki çekti. Zelenskiy Ukrayna kendi ülkesini korumada yalnız kaldı. Batı sadece vereceği destek hakkında konuşuyor. Kimse bizim için savaşmak istemiyor. Bizi NATO'ya almak istemiyorlar, güvenlik garantisi vermekten korkuyorlar. Ülkenin kaderi ordumuza ve halkımıza, sizin bilgeliğinize ve Ukrayna'nın tüm dostlarının büyük desteğine bağlı...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 1 | 24 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 39 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 27 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 79 | 09 Aralık 2024 17:02 |
53 Yıllık Esad Rejimi Çöktü | Gündem/ Manşetler | Vasat | 8 | 108 | 08 Aralık 2024 09:59 |
25 Şubat 2022, 19:49 | Mesaj No:2 |
15 Kasım 2011 |
Batıya, AB ye Nato ya ne zaman guvenilmişki. Bi söz var. Ayiyla dansa kalkarsan dansın ne zaman bitecegine ayı katar verir Putin gibi cani despot otoriter bir liderin karşısinda enerji bağımlılığı ile Rusya'ya göbekten bağlı Batı sadece nasihat ediyor. Bir birlik saglayamıyor. Putin de bunun farkında. İşgale, zulme devam. Yalnizız diyor devlet başkanı. Yardım istiyor Avrupa'dan. Müzakere istiyor. 18-60 yaş arası erkeklerin ülkeden çıkışı yasaklandı. Savaşın ırkı dili dini cinsiyeti, yok.. Ukraynalı kadınlar gelsin diyerek aşağılık rezil, ar-haya damarı çatlamış, kansız, kadın mülteci şakası yapan pislikler. Kendinize gelin. İnsanlar ölürken uçkurunuz üzerinden şaka yapmak nasıl bir sapıklık. Savaşın en büyük madurlari neden kadinlar bilirmisiniz? Savaş demek kadınlar icin cinsel işkence , tecavüz demek. Aynı habis zihniyet Suriye den gelen kadınları da aynı şekilde gördü. Çaresizliklerini kullandı. Savaşın en büyük madurları kadınlardır çocuklardır. Korkudan tir tir titriyorlar. Biraz insan olun.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
25 Şubat 2022, 20:41 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Tam bir işgal tam bir savaş Zenginler şehri terketti deniyor. Avrupa kınama cümbüşü içinde. Olan gariban halka, çocuk ve kadınlara oluyor. Şu antropoz dönemi gelmiş tek adamlardan dünya kurtulsa dünya yaşanasi bir yer olur. Hitler aşkı hepsinin içinde. Söylediklerine harfiyen katılıyorum abla. Birde Ukrayna başkanının komedyen olmasıyla alakalı, vasıfsiz lider, iş bilmez laflar ediliyor. Adam alçak gönüllü devlet kurumlarında kendi resmini değil ailenizin resimlerini asın verdiğiniz kararlarda onların gözünün içine bakın diyecek kadar ahlaklı, ülkesini savunan halkının yanında olan mert cesur bir adam. Peki ya çok beğenilen o sert dünya liderleri nerde???? Tırt. |
25 Şubat 2022, 21:08 | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 |
Nato askeri yardımda bulunma açıklaması yaptı. Hazır ol yeğen)
25 Şubat 2022, 22:02 | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 |
Gencecik yaşımda darbe gördüm ekonomik kriz gördüm. Her türlü yangın deprem sel afet, küresel ısınma, iklim krizi. Savaş gördüm. Unuttuğum varsa yaşdaşlarım söylesin E savaşa çağrılmadım demem Nasıl bir dünya bıraktınız gençlere Kıyamet kopar yakında |
26 Şubat 2022, 00:22 | Mesaj No:6 |
15 Kasım 2011 |
Pandemiyi unutmuşsun.)) Zelenskiy vedalaşti halkıyla. Temiz dürüst bir adam. Üzülmemek elde değil. Ama bizim coğrafyada temiz dürüst adam sevilmez. İlla yumruğu masaya vuracak posta koyacak. Vatan, bayrak, millet hamasati yapmalı. Güce tapma gücü kutsama Şarkın en büyük sorunlarından biri. Çeçenistan başkanını (Nadirov)bile daha çok severler. Bu arada Şeyh Şamilin, Şamil Basayewlerin Çeçenistan'ı Rusya'ya yardım için askerlerini sınıra yığdı. Çeçen marşları söylediğimiz o zamnlar toprak oldu. Şeyh Şamillerin, Mashadovların kemikleri sızlıyor. Votka mucahitleri zalim Rusya'nın yanında. Mazlum Ukrayna'nın yanında değil. Talibanda mesaj yayınlamış "krizi diyalogla ve barışçıl yollarla çözün" diye. Uygun emojiyi bulamadım. Dünya Nereye gidiyor Allahım.
28 Şubat 2022, 09:07 | Mesaj No:8 |
15 Kasım 2011 |
Avrupa, BM, Nato toplanmalara doymuyor. Kınamalar, müzakere için riyakar çabalar. Gözlerimiz yaşarıyor . Kalbi acıyor insanın. Rusya Kırımı işgal etti. Suriyede koloni kurdu, müslüman kanı döktü. Bosnayı Çeçenistan'ı kana buladı. O zamanda şu kadar toplansalardi Suriye de, Irak'ta herşey çok farklı olabilirdi. Söz konusu müslüman olunca din-ırk ayrımı yapan sözde savaş karşıtı zalim liderler. Ukrayna -Suriye mazlumdan yanayız. Orası net Ama Batı kapısına kadar gelecek olan tehlikeyi Suriye de, Irakta, Kudüste görmezden geldi. Bugün can derdine düştüler. Konu müslüman olunca duyarsız olan Batı, şimdi eli ayağına dolanmış vaziyette. Düşman kapıya dayandı. Diktatörlere yüz vermenin, coğrafya ayirmanın hazin getirisi. İslam cografyasina "barış götürüyorum" diyen zalim diktatòrler belli ki Avrupa'ya da barış götürmeye hazır. İşgalin 5. Günü. Yıl MS 2022 diktatörler savaşlar, kandan beslenen savaş baronları yine başrolde. Nükleer silah kartlarını açmaya hazır olacak şekilde... Hitlerler ölmedi. Sınırım yok diyor. Kıtalar dolaşıyor. Mazlumlara ve onurlu şekilde direnenlere Rabbim yardım etsin. Allahın laneti zalimlerin üzerine olsun..
28 Şubat 2022, 11:48 | Mesaj No:9 |
03 Şubat 2018 |
Çok doğru. Suriyedeki çocukla Ukraynadaki arasında dil farkından başka ne fark vardı. Orada çocuklar sefil.çocuklar ölüyor. Ölü sayısı artıyor. Mizah deil gerçekler. Dün Suriye-Irak Bugün Avrupa Yarın biz Nerden saldirsalar aradayız Bide bizde ciddi ciddi rusya'nın ukrayna'da emperyalizme karşı savaştığını düşünen solcular var. Rus seviciler var. Savaş kınayıp gak guk edenler.kafalar baya karışık. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |