|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 08 Şubat 2023 (19:46), Konuya Son Cevap : 14 Şubat 2023 (11:31). Konuya 12 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Şubat 2023, 20:09 | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
"Başkanlarım deprem bölgesindeyiz tek sözle bu saatten sonra bölgeye gönderilecek olan ayni yardımlar sadece ısraf Allah rızası için bölgeye ayni yardım göndermeyin planlama yapmayın çevrenizede söyleyin. Burayı gelip görseniz içiniz acır. Nakdi yardımlar yardım kuruluşlarımıza devam etmeli bölgeden ayrılan depremzedelerimizin ihtiyacı olacaktır." Onlarında talebi bu yönde.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Şubat 2023, 00:58 | Mesaj No:12 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Konuşulmak gibi, reklam gibi bir derdi yok. Nerede bir mazlum var gariban var muhtaç var kendisi orada. İyilik ışildar ve etrafını aydınlatır. Yüzü gibi yüreği güzel yaptığı iş güzel yolu güzel saliha bir kadın..Allah senden razı olsun Gamze Özçelik
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
14 Şubat 2023, 11:31 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
İt tasmalilar diyerek deprem bölgesinde sesini çıkaran isyanını dile getiren insanlara hakaret eden trol kötüler şu köpek kadar olamadılar. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılmak için Meksika’dan gelen ekibin köpeği Proteo öldü. Tahnk you prote [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Keşke şu köpek kadar faydanız olsaydı. Arama yaparken dizleri yaralanan köpeklre kurban olun. Güzel insanlar çok var. Hayvanların kötüsü yok. Onlar çok daha güzel [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |