|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 11 Şubat 2023 (23:31), Konuya Son Cevap : 06 Şubat 2024 (12:38). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Şubat 2023, 23:31 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Cennetten kare rezidansın cehennem hali Cennetten kare rezidansın cehennem hali Cennetten kare" ilanıyla satıldı | 250 daireli lüks rezidans depremde yıkıldı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hatay depremden en çok etkilenen iller arasında yer alıyor. Bölgede hasar almayan bina kalmazken yapımı 2013 yılında tamamlanan "Cennetten bir kare" adıyla tanıtımı yapılan rezidans tamamen çöktü. DEPREME DAYANIKLI" VAATLERİ 250 daireli rezidansta yaklaşık 1000 kişi yaşıyordu. Depremde yan yatan bina havuzun bulunduğu bölgeye doğru devrildi. Sokaktaki başka bir apartmana da hasar verdi. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeni yapılan birçok bina gibi bu rezidansta sosyal medyada depreme dayanıklı vaatleriyle tanıtımıştı. Çok sayıda kişinin enkaz altında olduğu rezidansta Hataysporlu Taner Savut ve Christian Atsu'nun da olduğu öğrenildi. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, futbolculardan henüz haber alamadıklarını açıkladı.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 77 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 54 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 37 | 14 Aralık 2024 13:04 |
Suriye kıyamını zaferle taçlandırdı | İslami Haberler | Kara Kartal | 1 | 44 | 11 Aralık 2024 19:44 |
Esad nerede? | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 53 | 06 Aralık 2024 22:00 |
11 Şubat 2023, 23:46 | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 |
Antakya'da yıkılan 250 daireli Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Antis Yapı'nın ortaklarından Mehmet Yaşar Coşkun, yanında ciddi miktarda nakit parayla yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. İhbar üzerine Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından talimat verilerek yakalanan Coşkun, gözaltına alınarak Emniyet'e götürüldü. TUTUKLANDI Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, depremde çöken ve müteahhidi yurtdışına kaçma hazırlığındayken yakalanan Rönesans Rezidans hakkında açıklama yaptı: “Kendisi idealist bir insan. Belediye, bu işi yapanlar, çok sorgulanırsa onlara yazık etmiş oluruz.” Bir beledoye başkanının görevi suçluyu savunmak degil adalet önünde hesap vermesini sağlamaktır. Tabi kendisi de suçlu olunca açıklama çok talihsiz.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
12 Şubat 2023, 00:17 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Kızıma ev almamışım mezar almışım diyen annenin feryadı kulaklarımizda
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Şubat 2023, 21:36 | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 |
Adana'nın Çukurova ilçesinde 70 kişinin hayatını kaybettiği Hasan Alpargün Apartmanı'nın müteahhidi Hasan Alpargün'e gazetecilerin "Yaptığınız binanın çökmesiyle 70 kişi öldü ne diyeceksiniz?" şeklindeki sorusuna, "Mukadderat" yanıtını verdi. Adiyaman'da yaptığı 44 binadan 4 ü yıkılan mutahot ve eşi de yablarinda paralarla kaçmaya çalışırken yakalandılar. Herşey usulune uygun İçimiz rahat dediler. Ben bukadar utanmazlık yüzsüzlük görmedim. Siyasete ne kadar güvendikleri ortada. Pislikler kapatılacak. Yazık
06 Şubat 2024, 12:38 | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Müteahhidin savunması:Bina yıkılmamış yan yatmış. Yatacak yeri olmayanların dünyada hesapsız yaşama savunmaları. Haklar hep mahşere kalmıyor mu deli oluyor insan
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |