|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 03 Mart 2023 (20:56), Konuya Son Cevap : 06 Mart 2023 (21:20). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Mart 2023, 20:56 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Masa devrildi sofra eksildi Masa devrildi sofra eksildi 6'lı koalisyonun 12. toplantısının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti kıskaca alınmıştır, buna boyun eğmeyeceğiz. Ne bir kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız" sözleri ile masayı devirdi. Akşener'İn bu sözleri Türkiye ile birlikte dünyanın da gündemine bomba gibi düştü. Mansur Yavaş ve İmamoğlu isminin aday olmasını istedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm, birleştirmeye de devam edeceğim. Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin yerinin olmaması gerekirdi. Bu softaya oturanlar böyle oturdu, kalkan da ancak bu sebepten kalkacaktır. Umudum niçin bir araya geldiğimizin farkındalığı ile sakin olmamız, bu sofraya herkesi davet etmemizdir" dedi. Cnntürk
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 9 | 21 Aralık 2024 12:50 |
Bakanların işini Esra Erollar yapıyor | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 0 | 10 | 21 Aralık 2024 12:38 |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 111 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 64 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 45 | 14 Aralık 2024 13:04 |
03 Mart 2023, 20:58 | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 |
6 Mart pazartesi günü adaylarını aciklayacaklar ha gayret
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
05 Mart 2023, 00:49 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
İyi saatte olsunlar.))) Siyasi deprem olmuş. Kadın masanın örtüsünü çekmiş, masayı dağıtmış, belediye başkanlarını adeta sefere çağırmış, koltuk, kanepe, halı, masa bırakmamış. Depremden, ekonomiden, depremzedelerden daha çok konuşulur hale gelmiş. Neydi bu şimdi ben anlamadım Bu kadar gülünç duruma düşülebilir. Tayyip Erdoğan'ın rakipsiz oluşunu gördük hep beraber. Yani iktidar için buda ayrı bir talihsizlik. Siyasettesin, iktidarsın, seçim var ve şöyle dişine göre bir muhalefet lideri yok. RakipsizsinZor
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
05 Mart 2023, 11:48 | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 |
Abla Meral Akşener seni arayabilir. Adaylık teklif edebilir hazırlıklı ol İçindeki Devlet Bahçeli masayı terkettikten sonra ortaya çıktı. Sofrada kalanlar yarın yazı turayla aday belirleyecek Meral hanım tv programlarına bağlanıp aday arıyor. Çok güzel hareketler bunlar lobolobolobloblooooop
06 Mart 2023, 17:10 | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 |
Meral apla masaya geri döndü İki belediye başkanı Cb yardımcısı olsun demiş. Hoşlarina gitmiş. Acaip acaip şeyler izliyoruz. Masaya dönmesiyle twitlerini silen silene Masa kurtuldumu bilmiyoruz. Aday bekliyoruz. Olan Ersan Şene oldu
06 Mart 2023, 20:35 | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Kartal seçime kadar senden takip edelim. Son bilgileri sen ver. Eee ne oldu şimdi.Trip mi atmış.. Noter masası kumar masası ölüm-sıtma deyip, depremi umursamayan, namussuz siyaset yapanlarin neyini takip edeyim. Sen aydinlat ablanı Reiste sus pus. Oda aynı şeyi soruyordur bence: Yaw Meral hanım mı aday şimdi noldu dediğini duyar gibiyim Mundar ettiniz milletin Beraat gecesini )
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
06 Mart 2023, 21:20 | Mesaj No:7 |
03 Şubat 2018 |
Abla deprem bölgesinin muhabiri Fulya idi. Siyasetin muhabiri ben Tarafsız olmadığım yerlerde kusura bakmazsıniz artık Kandil gecesi dualariyla açıklama yaptılar. Meral aplanın yüzü sirke satıyordu. Zorla getirilmiş, istedikleri olmamış havası suratindan okunuyordu. Detaylar haber sitelerinde işte. Görelim bakalim neler olcak
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |