|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 28 Mart 2023 (00:13), Konuya Son Cevap : 11 Nisan 2023 (21:38). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Mart 2023, 00:13 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Dünya turu, kısa haberler Dünya turu, kısa haberler ABD’nin Mississippi eylatinde kasırga: 25 ölü ABD’nin Mississippi eyaletinde meydana gelen kasırga sonucu 25 kişi hayatını kaybetti. Mississippi Valisi Tate Reeves, eyalette olağanüstü hal ilan ettiğini duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden ise “Yardım etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Kasırga taş üstünde taş bırakmadı. Kasırga sebebiyle 75 bin kişiyi etkileyen elektrik kesintileri yaşanırken 19 bin ev hasar aldı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dha
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 19 | 21 Aralık 2024 12:50 |
Bakanların işini Esra Erollar yapıyor | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 0 | 23 | 21 Aralık 2024 12:38 |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 127 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 66 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 47 | 14 Aralık 2024 13:04 |
28 Mart 2023, 00:19 | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 |
Meksika'daki Popocatepetl Yanardağı'nda 7 patlama Meksika'daki Popocatepetl Yanardağı'nda son 24 saatte 7 patlama gerçekleşti. - Meksika'daki Popocatepetl Yanardağı'nda 7 patlamaMEXİCO CİTY - Meksika'daki Popocatepetl Yanardağı'nda son 24 saatte 7 patlama gerçekleşti. Yaşanan patlamalar çevredeki bazı yerleşim birimlerinde kül yağışına neden oldu. Her gün patlamanın yaşandığı Popocatepetl Yanardağı'nda dün meydana gelen 7 ve bugünkü 6 yeni patlama ile birlikte 2023 yılında kaydedilen patlamaların sayısı 242'ye yükselmiş oldu. Yanardağda 2022 yılı boyunca ise 113 patlama kaydedilmişti.Bir yılı aşkın bir süredir faaliyetlerinde artış görülen Popocatepetl Yanardağı, Manchester Üniversitesi bilim adamlarına göre önümüzdeki bir kaç yıl içinde büyük bir patlama gerçekleşmesi beklenen yanardağlar arasında beşinci sırada yer alıyor. İha [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aztek dili olan Nahuatl'da "Duman çıkaran dağ" anlamına gelen Popocatepetl, 5 bin 452 metre yüksekliğiyle Kuzey Amerika'nın ikinci büyük yanardağı konumunda yer alıyor. Kraterinin çapı 900 metre ve derinliği 150 metre olan Popocatepetl'in, 16 kilometre kuzeyinde ise ikizi olan Iztaccihuatl Yanardağı bulunuyor.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
28 Mart 2023, 00:28 | Mesaj No:3 |
03 Şubat 2018 |
Rusya'da Kuzey Işıklarını görmenin en iyi zamanı Eylül-Mart arası dönem. Fakat en optimal aylar, Aralık ve Ocak ayları. Çünkü bu aylarda bazı bölgelerde 6 ay gündüz yaşanmıyor. Bu da ışıkları görme şansınızı arttırıyor. Rusya'dan kuzey ışıkları şöleni. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
28 Mart 2023, 00:33 | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 |
İskoçya'nın yeni başbakanı belli oldu İskoçya’da Nicole Sturgeon’un istifasının ardından yeni başbakan ve İskoçya Ulusal Partisi’nin yeni lideri Hamza Yusuf oldu. Daha önce bakanlık yapan Hamza Yusuf, ülkenin ilk beyaz olmayan ve Müslüman başbakanı olarak tarihe geçti. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
04 Nisan 2023, 22:36 | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 |
Finlandiya'nın NATO üyeliği resmen onaylandı Türkiye, Finlandiya'nın NATO üyeliğini onayladığına dair belgeyi, ABD'ye teslim etti. Böylece Finlandiya, NATO'nun 31'inci üyesi oldu. Türkiye'nin onayı ile Finlandiya, artık NATO üyesi... Finlandiya'nın NATO üyeliğini onayladığına dair belge, Türkiye tarafından 1949 tarihli Kuzey Atlantik Antlaşması'nın saklayıcısı ABD'ye teslim edildi. "Tarihi bir gün" Böylelikle Finlandiya resmen NATO'nun 31'inci üyesi oldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Finlandiya'nın NATO üyeliğini "Tarihi bir gün" olarak nitelendirdi. Finlandiya bayrağı, NATO Karargahı'nda göndere çekildi
11 Nisan 2023, 21:38 | Mesaj No:6 |
03 Şubat 2018 |
Rusya'daki yanardağ patlaması: Son 60 yılın en büyük kül istilası yaşandı Kamçatka Bölgesi'ndeki Shiveluch Yanardağı’nda meydana gelen patlamanın ardından yanardağın en az 50 kilometre yakınındaki yerleşim alanları külle kaplandı. Bölge yönetimi kara yollarının trafiğe kapatıldığını duyururken, okullar da geçici bir süreliğine tatil edildi. Hayat durdu Kısa süre içinde yayılan küller, yanardağın en az 50 kilometre yakınındaki yerleşim alanlarını kapladı. Yanardağ çevresinde herhangi bir tehlike yaşanmazken, bölgeye yayılan küller hayatı durma noktasına getirdi. Bölge yönetimi kara yollarının trafiğe kapatıldığını duyururken, okullar da geçici bir süreliğine tatil edildi.
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |