|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 11 Nisan 2023 (21:33), Konuya Son Cevap : 12 Nisan 2023 (00:00). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Nisan 2023, 21:33 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Partiler bol vaatler kesesinin ağzını açtı Partiler bol vaatler kesesinin ağzını açtı Ak parti vaadleri Erdoğan dan: Kişi başına düşen milli gelirimizi önümüzdeki dönemde önce 16 bin dolara, ardından daha yüksek seviyelere ulaştıracağız. Deprem bolgesinde toplam 650 bin yeni konut evlilikleri teşvik etmek amacıyla 150 bin TL faizsiz 'evlilik kredisi Kamu sınavlarında mülakat kalkacak Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! En az 7 bin 500 TL maaş.çocuk sayısına göre esnetilecek üniversite öğrencilerine bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar alınımında vergi muafiyeti sağlanacak. 24 ay geri ödemesi 48 ay vadeli evlilik kredisinden, çocuğu olan kadınlara erken emekliliğe, yurt dışından getirilen otomobillere yönelik sınırların büyük oranda düşürülmesine kadar çok sayıda müjde verdi.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
65 yaş üstü | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Kara Kartal | 0 | 23 | 14 Kasım 2024 22:57 |
Öyle bi geçtiki zaman | Satır Arası Birkaç Kelam | Kara Kartal | 3 | 43 | 05 Kasım 2024 15:01 |
Barış elçisimi teröristmi | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 45 | 04 Kasım 2024 13:38 |
Kayyum atanan belediyeler | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 42 | 04 Kasım 2024 13:36 |
İsrail medyası İsrail propagandasını yalanlıyor | İslami Haberler | Kara Kartal | 0 | 54 | 26 Ekim 2024 22:53 |
11 Nisan 2023, 21:46 | Mesaj No:2 |
03 Şubat 2018 |
Kılıçtaroğlu: emeklilerin bayram ikramiyesi asgari ücret kadar, yani güncel tutarla 8 bin 500 liradır. Kurban’da hesabınıza 15 bin TL yatırılacak. depremzedelere ücretsiz konut Her vatandaş Avrupa'ya ücretsiz olarak gidecek Cumhurbaşkanlığına tahsisli yalı ve saraylar halkın kullanımına açılacak Mülakat son bulacak YÖK kaldırılacak, üniversiteler kendi yönetimini kendi seçecek, denetimi kendi öğretim üyeleri yapacak.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
11 Nisan 2023, 22:24 | Mesaj No:3 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Alıntı:
konyaya herkese yeşilpasaport ile vize kaldıracağız. urfaya fındık ekeceğiz. namussuz siyaseti getireceğiz... gulhuwelayı serbest bırakacağız... lutiliğin nikahını diyanette kıydıracağız... kunut dualarını ayet yapacağız... kartal tarafsız ol bay kemalın vaatlerini saklama eksik yazma lütfen.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
11 Nisan 2023, 23:31 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Zeki Müren'de bizi görecek mi?? Benide emekli edecek Resi way be! Hiç hazır değilim.)) Balıkesir ve Çanakkale küçük ülkeler mi Konya ülkesinden sonra oralarada bakan lazım.)) Her köye eve bakan verecek kk olmadı hepimiz bakan olacağız. Şahtı Şahbaz oldu Birde vizyon olsa birde ciddiye alabilsem. Yapacağım dediysem yaparımdan öte bir argüman yok. Hadi hayırlısı...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Nisan 2023, 00:00 | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 |
Abi daha Muharrem ince'yi anlatacaktm ben düzgün habercilik yapıyrm.senin dediklerinle taraflı haber olur. olmaz Muharrem ince Dans edin, sevin, sevilin, aşık olun, hayatınızı doyasıya yaşayın. Fabrikalarımızı yabancılara peşkeş çekmekten, devletin tüm kurumlarını yok etmekten, dün AKP ile birlikte ülkeyi bu karanlığa sürükleyip, bugün muhalefetçilik oynamaktan daha iyidir dans etmek Suriyelileri ülkelerine göndereceğiz. Yabancıya konut satışını yasaklayacağız. Tek bir çocuğumuzu bile tarikat yurtlarına muhtaç etmeyeceğiz!
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |