|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 16 Nisan 2014 (19:39), Konuya Son Cevap : 25 Ekim 2015 (08:18). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Nisan 2014, 19:39 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Yolumuz.... Yolumuz.... Rabbimizin İnsanlığı despotların tuğyan eden tağutların,sahte ilahların ve onların hükümranlığından kurtamak yanlızca Yaratana kul etmek için gönderdiği tevhid,tebliğ ve cihad peygamberin her zaman izinde olma temennisiyle yolu yolumuzdur...eRkam
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
Konu Sahibi İslaminesil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Babadan Evlada Cevap. | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 18 | 7328 | 13 Kasım 2017 21:19 |
Asrın Kerbelasi Filistin.. | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 3 | 1808 | 13 Kasım 2017 18:55 |
Dūşlerim... | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 2 | 1738 | 12 Kasım 2017 07:51 |
Mynmar ve Biten Muslumanligimiz... | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 0 | 1580 | 16 Eylül 2017 22:06 |
Veyl Olsun... | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 1731 | 16 Eylül 2017 22:04 |
16 Nisan 2014, 19:42 | Mesaj No:2 |
20 Mart 2014 | Cevap: Yolumuz.... Özgürlük Peygamberi Muhammed s.a.v insanlığı Kula kulluk Zilletinden Allaha kulluk izzetine ,İdeolojilerin Zulmünden islamın Adeletine,yerin alçaklığında,Gökyüzünün yüksekliğine çağıran yegane önderdir..eRkam
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
16 Nisan 2014, 19:57 | Mesaj No:4 |
20 Mart 2014 | Cevap: Yolumuz.... eywallah kardeşim Kurtuluşun,güven,emniyet ve selametin yegane adresi Tevhidi yol ve Peygamberler istikametidir,Diğer yollar geçersiz ve yanlış istikametlerdir.Doğru yolu iman edenler gibi Yaşama temennisiyle...eRkam
16 Nisan 2014, 21:14 | Mesaj No:5 |
20 Mart 2014 | Cevap: Yolumuz.... İslam meşalesinin ilk yükleyecisi olan Anadan babadan gecen ashaba sahip olan,Davası kelimetullah olan efendiler efendisine layık ümmet olma temennisiyle.Tagut ve kafirlere LA diyoruz...eRkam
22 Nisan 2014, 19:57 | Mesaj No:6 |
20 Mart 2014 | Cevap: Yolumuz....
Hasretindir,yakıp kavuran ümmmeti ey nebi,yine bu çağda sel sel dökülen yoluna hasret göz yaşlarıdır ey nebi,yine bu çağda feryat feryat yükselen zalimleri ve zulüm saraylarını yıkan La İlahe İllaAllah şiarıdır yine bu çağda ey nebi.....
17 Eylül 2015, 00:18 | Mesaj No:7 |
10 Ekim 2015, 16:49 | Mesaj No:8 |
Demokrasi hareketinin insanlar üzerinde uygulandığı çıkar ve menfaat ilişkilerinden dolayı mustazaf halkın ölümlerine sebebiyet vermesi...!! insanların hala ALLAH IN ipine sımsıkı sarılmak yerine. Gidişatın sorgulanır bir hal olduğu islamın tevhid esasları üzerinde yoğunlaşması gerekir iken bu toplum ...!! Bu sahnelerin yaşanmasindan kaynaklı durumu nasıl oy olarak taşıdığımız misyona nasıl katkıda bulunur telaşı insanlığın içinde bulunduğu delaleti gözler önüne sermektedir..... Demokrasi putundan boşanıp . İnsanları karanlık dan aydınlığa çağıran ALLAH IN kitabını peygamber in davet metodu ile bütünleşen bir hayat ancak yaşamı ve ölüm ü anlamlı hale getirir. “O’nu bırakıp da kendilerine taptığınız şeyler, sizin ve atalarınızın uydurduğu birtakım isimlerden ibarettir. Allah, onların ilâh ve ma’bud olabileceklerine dair hiç bir delil indirmemiştir. Şurası bir gerçek ki, mutlak manâhükmetme yetkisi sadece Allah’a aittir. O, Kendisinden başka hiç bir varlığa ibadet etmemenizi emretmiştir. Budur doğru ve her bakımdan sağlam din. Ne var ki, insanların çoğu bilmemekte ve bilgisizce hareket etmektedir. Yusuf: 40
25 Ekim 2015, 08:18 | Mesaj No:9 |
Allahım Beni Zalimlere Uzak Müminlere Yakın Eyle.. Hz Huseyin ( Şehitlerin efendisi)
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |