|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KardelenGül,Açılış Tarihi: 22 Ağustos 2015 (14:50), Konuya Son Cevap : 24 Ağustos 2015 (10:29). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 31327 Üyelik T.:
23 Eylül 2013 | ![]() Kadim Dolunay Sözleri ‘Bismillah’ diyerek ağını at, gör bak neler olacak! Tevekkül edilerek açılan tüm heybeler dolacak! Kadim Dolunay ![]() Bir çocuk uyanıyor! Elleri semada, gözlerinde yaş.. Bir Gençlik uyanıyor! Saçlarında barut kokusu, ellerinde taş.. Bir Millet uyanıyor! Dillerinde "Allah-u Ekber", milyonlarca beden tek bir baş.. -Kadim Dolunay-
__________________ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Yarışmalar/ Bilgi Yarışmaları | Mihrinaz | 4 | 2115 | 24 Aralık 2016 21:19 |
![]() | Oruç-Ramazan | su damlası | 3 | 1950 | 28Haziran 2016 11:51 |
![]() | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Esma_Nur | 1 | 1787 | 27Haziran 2016 16:11 |
![]() | Adap-Edep-Ahlak | KardelenGül | 0 | 1879 | 27Haziran 2016 16:09 |
![]() | Adap-Edep-Ahlak | KardelenGül | 0 | 1817 | 27Haziran 2016 16:08 |
![]() | Mesaj No:2 |
23 Eylül 2013 | ![]() ![]()
__________________ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
23 Eylül 2013 | ![]() yazma sanatını şöyle anlatıyordu şair: “Ruhun iç titreşimlerini yazıya çevirmek… Kalem tutmaya başladı mı insan, içine doğru bir yolculuğa geçer o an.. Ne kadar derine inerse o kadar derin duygular bulup koyar heybesine.. Geri döndüğünde ise heybesine koyduğu duygularla kelime köprüsünden geçmek zorundadır. Köprü ne kadar sağlamsa, duygular da o kadar sağlam yansır kelimelere.. Köprü sallandıkça düşer duygular, ve hecelere dönüşmeden hissiyata karışır.. Yüreğinize çektiğiniz nefes miktarınca inersiniz derine.. Heybenizin büyüklüğü kadar duygu getirebilirsiniz derinlerden.. Ve köprünüzün sağlamlığı kadar sağlam olur sözleriniz..” Ve şair bu demlerde ne yapıyor derseniz, cevabı şairin kaleminde: “..Ve ben şimdi bir lahzalık ömrü, Sayfaların dalgalı yüreğine dökme çabasındayım.”
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
23 Eylül 2013 | ![]() Aylar oldu ne şiir bende, ne ben şiirdeyim… Gözlerini unutmuş isimsiz bir şehirdeyim. Kadim Dolunay
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
23 Eylül 2013 | ![]() Ey Dost… Sevmek yetmez, “Vâv” gibi yanmak lazım… Bizdeki bu uyku bitmez Aşkla uyanmak lazım… Kadim Dolunay
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
23 Eylül 2013 | ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
23 Eylül 2013 | ![]() ![]() Aşk kokar sükûtumun nefesi… Bir hayalin ateşindeyim… Ritmi bozulan şu kalbimle, senli ahenkler peşindeyim… Kadim Dolunay
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
23 Eylül 2013 | ![]() Kim bilir, şimdi hangi duygu limanında yüreğin… Sevinç mi, hüzün mü bilmem. Takvimler yitik, mevsimler rehin… Bahar mı, güz mü bilmem. Kadim Dolunay
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Tutamayacağınız sözleri vermeyin ve pişman olucağınız sözleri söylemeyin !! | dua dilencisi | Resim/Karikatür | 4 | 07 Mart 2022 22:51 |
Uykusuzluğun Adı Dolunay | Mihrinaz | Bilgi Dağarcığı | 3 | 23 Eylül 2021 23:23 |
Adminden Ata Sözleri | FECR | Komik Paylaşımlar | 12 | 11 Temmuz 2018 18:20 |
Kadim Aşk.../İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | İbrahim İnecik | 2 | 19 Şubat 2018 12:17 |
^ Tut Yüreğimden Dolunay ^ | su damlası | Gönülden Dökülen Nağmeler | 1 | 09 Mayıs 2017 16:33 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|