|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 05 Mart 2013 (17:08), Konuya Son Cevap : 05 Mart 2013 (17:08). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Mart 2013, 17:08 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Son Sözleri Oldu..:):):) Son Sözleri Oldu..:):):) Son Sözleri Oldu "Kim bekler lan yeşilin yanmasını." "Burası eskiden mayın tarlasıymış ama tek bir mayın bile kalmaa...!" "Sayın seyirciler şimdi en büyük numaraya geldik, aslanın ağzına kafamı sokuyorum." "Aaaa ne cici köpek." "Bunda elektrik var mı acaba?" "Aaaa aşağısı ne güzel görünüyor." "Korkma hanım bu saatte kapıyı kim çalacak? Tanıdıktır." "Bu külüstür gerçekten 200 km yapıyor mu?" Oğlum... 5 taş çaldım ruhun bile duymadı - Demek Piranha dedikleri şey bu.. Hiho.. Bak Hulusi abi bıyıkları ile oynuom bişi olmuyor... - Ey Rüüüühhh... Geldiyseeeennn...... - O irmikleri nerden aldın Nurhan.. Helva mı yapıcan?... - Evladım beni karşıdan karşıya geçirirmişin?... - Bah Bah Bah hala uzunlarla gelio, Essssoğlu..... - Canikom, bu etin tadı sana da biraz garip gelmedi mi? - Müjdemi isterim Turan abi bir kızın daha oldu! - Kim bekler lan yeşılın yanmasını? - Eşsek şakaşı yapmayın lan... - Bekle Cemal abi ben bi dalıp çıkacağım.. - Hala karlı gösteriyor mu Hanım?... - Elektrikçiye ne gerek var canım, ben hallederim... - Bak şimdi nasıl sollıycaz.... - Geeel, Geeelll Sağ yaaapp Geeeell... - Gel abi burası boyu geçmio... - Aya bak aya, kamyon farı gibi !!!.... - Ben denedim, korkmayın. - Bak kadri abi, suyun derinliğı önemli değil, asıl iş atlamasını bilmek.... - Yav Hayrettin abi burası Fener tribünü değıl galiba... - Hihiha.... Bak gelen şey köpekbalığına ne kadar çok benziyo... - Rasim abı, kafesin kapısı kapalı değil mi? - Nalan, bir kibrit yak da bakalım ne kokuyor?... - Yapma Satılmış abı, şeytan doldurur. - Korkma hayatım, arabamızda ABS ve AIRBAĞ mevcut - Doğalgazın ülkemize hayırlı ve uğürlü olmasını diliyor ve döğalgazla çalışan ilk ocağı huzurunuzda yakıyorum... - Postahane de bana ait bir koli varmış onu almaya geldim |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 187 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2594 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2119 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2851 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2438 | 23 Kasım 2016 11:10 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |