|
Konu Kimliği: Konu Sahibi GulistanSare,Açılış Tarihi: 23 Ağustos 2021 (00:00), Konuya Son Cevap : 26 Ağustos 2021 (16:59). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Ağustos 2021, 00:00 | Mesaj No:1 |
PCR TESTİ ZORUNLULUĞU PCR TESTİ ZORUNLULUĞU Selamün Aleyküm Medineweb ehli 6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren aşı olmayan kişilerin; konser, sinema ve tiyatro gibi vatandaşların toplu olarak bulunduğu faaliyetlere katılımında negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu getirilecek. Aşısız veya hastalığı geçirmemiş kişilerin özel araç hariç uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçlarıyla gerçekleştirecekleri şehirlerarası seyahatler için de negatif sonuçlu PCR testi bulunacak. PCR testi de oldukça zor yani kısacası aşı olmak artık zorunluluk... Uzun zamandır aşı olmayı düşünüyordum fakat Biontech mi Sinovac mı hala karar veremiyorum. Sizler aşı oldunuz mu olduysanız hangisinden oldunuz ve ne gibi etkileri oldu? Paylaşırsanız çok sevinirim... | |
Konu Sahibi GulistanSare 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
İftara menü önerileri | Medineweb Mutfağı | GulistanSare | 4 | 493 | 23 Nisan 2022 23:55 |
Umre İzinlerinin Açılması | Hafta'nın Konusu | GulistanSare | 0 | 594 | 13 Ekim 2021 15:20 |
PCR TESTİ ZORUNLULUĞU | Hafta'nın Konusu | Esma_Nur | 7 | 748 | 23 Ağustos 2021 00:00 |
Şifa Ayeti (Şuara-80) | Anket'ler-Röportaj'lar | GulistanSare | 2 | 552 | 26 Mayıs 2021 20:17 |
23 Ağustos 2021, 00:27 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Ben biontec oldum. Hafif kol ağrısından başka bişeyi olmadı. Önümüzdeki 20 yılda ne olur bilmem onu zaten kimse bilmiyor.aşiyla alakası yok yani Bildiğimiz önümüzde ölümcül bir virüs var. Birde tedbiren aşısı. Ben olunması taraftariyim demek bile tuhaf. Olsun herkes. |
23 Ağustos 2021, 10:48 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
aleykümselam Aşı olunmazsa sosyal kısıtlama gelmesi kaçınılmzdı eğer sosyal kısıtlama gelmese,yeniden kapanmalar devereye girecekdi.mantık çerçevesinde düşünmemiz lazım,yeniden kapanma söz konusu olursa ülke olarak çökeriz..esnaf son kozunu kullanıyor bu dönem.son bir aya kadar bende siz gibi düşünüyordum.aşı olsamı olmasammı ortalıkda bir sürü şehir efsanesi ve bir gün radyoda haberlerde ekonomk düzeyi düşük ülkelere aşı 2024 ulaşacağını belirtiyordu , aşının olumsuz tarafları olsa aşıyı üretenler önce asya kıtasına gidip denelerdi .geçmişde yaptıklarını biliyoruz .ertesi gün gittim ve aşı oldum 2 dozu tmmladım hiç tepki vermedi vucut hamdolsun .aşı olmayacaklar dağ kulubesine gitsin lütfen şu an 4. pik yaşıyoruz en tehlikeliler aşı olmayanlar,tek doz aşı olup bırakankanlar,65 yaş üzeri 3. doz aşı olmayanlar hastanelerde yer çok illa tedavi görecek yer bulunur.amma velakin aynı zamanda hakka giriliyor..pcr testi zorunlu deniyor o testler para almıyr olabilirler lakin devlete zarar! diyelimki test oldunuz temiz çıktı sonrasında mikrop alıp bir dünya insana bulaşdırdınız? dr lar canla başla görevlerinn başındalar benim annem abim yattı koronadan hastanede ilgi ve alakalarındn dolayı Allah razı olsunlar ailelerinden de onlardanda.birde bu aşı karşıtı hesapların sayfalarını incelediğimde hepsinin muhalif olduklarını gördüm.yok kaç yıl sonra meydana çıkıyormuş zararları geçiniz efemm zamanında da çocuklarınıza kızamık vs aşıları yaptırmayın diyen bir gürüh vardı yok efendim kısır olurla yok efendim maymun olacaklar o çocukların çocukları çokdan büyüdüde okula gidiyor hadi eskiden insanları kandırmak daha kolaydı bilgiye ulaşmak zordu teknoloji çağındayız araştırın az mantık yürütün silkelenin ..konu için tşkler gülistan üyemiz üzerinize alınmayınız genel anlamda içimden geçenleri paylaşdım
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
23 Ağustos 2021, 23:07 | Mesaj No:4 | |
Alıntı:
| ||
23 Ağustos 2021, 23:10 | Mesaj No:5 | |
Alıntı:
| ||
24 Ağustos 2021, 11:43 | Mesaj No:6 |
19 Ekim 2008 |
Amin inşallah.. Biontech oldum bu aşının çok yan tesiri vr dendi. Hamdolsun 2 dozdada hiç sıkıntı olmadı.benden yaşça bir hayli küçük kardeşim 2 doz biontech aşıda baya hastalandı, abim de öle bilmiyorum algı ilemi alakalı bağışıklıklamı alakalı size tavsiyem beyninizide olayı büyütmeyin aşıdan sonra hasta oldum olacam yarın olurmuyum gibi şimdiden geçmiş olsun size
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
25 Ağustos 2021, 18:10 | Mesaj No:7 |
Allah razı olsun dediğiniz gibi bağışıklıkla alakalı olabilir... Ben de ilk dozumu oldum Rabbim hepimize şifa versin şifahanesinden inşallah
| |
26 Ağustos 2021, 16:59 | Mesaj No:8 |
19 Ekim 2008 | Amin geçmişler olsun