|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 28 Kasım 2022 (20:35), Konuya Son Cevap : 30 Kasım 2022 (17:49). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Kasım 2022, 20:35 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Bağışıklık Sistemimiz Çökmüş.#Siz Ne Düşünüyorsunuz? Bağışıklık Sistemimiz Çökmüş.#Siz Ne Düşünüyorsunuz? Bir aydan fazla süren geçmeyen öksürük, boğaz kuruluğu, burun tıkanıklığı canımiza okudu. İşe gidenler surekli izin kullnamak durumunda. Okula gidenler bir türlü düzelemiyorlar. Uzmanlar hergün "bağışıklık sistemimiz çöktü aman dikkat" diyerek uyarıyorlar. Bizim şu en en az bir hafta en fazla 7 gün süren gribimiz vardı ya artık geçmiyor. Hatırlayın en fazla 2-3 gün şiddetli olur sonra duzelirdi. Yok arkadaş ya yeni grip mikrobumuz çok dirençli yada bizim bağışıklık uzmanların dediği gibi millet olarak çöktü. Bu kış çok zor geçecek diyorlar başka da birşey demiyorlar. Sebep ne? Ne oldu da sapasağlam sistemimiz rüzgara bile dayanamaz hale geldi? Ne düşünüyorsunuz?
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Gazze'den Daha Çaresiz Bir Dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 0 | 34 | 23 Aralık 2024 15:52 |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 75 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 67 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 55 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 93 | 09 Aralık 2024 17:02 |
28 Kasım 2022, 20:44 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Aynen öyle düzelmeyen bir hastalık bu .Hastalıklar misafir gibiymis ya ,sanki bu çok rahat etmiş gibi ,gidip tekrar geliyor.. Bugün baya bir üşüdüm .Hala kendimi ısıtma çabasındayım .İnşaAllah tekrarlamaz Hastalığım. Bol bol c vitamini takviyesi yapalım Dikkat etmekte fayda var
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
28 Kasım 2022, 21:45 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Geçmiş olsun diyeyim su damlası geçmeyen bu hastalığa. Ne çektik bu sene. Iyileşemeden haydi bi daha bi daha. Ben soğuk rüzgar kar kış bilmez tshirtle dolanirdım. Yün içlik giyiyorum dedeler gibi O derece çektim öksürük burun tikaniklığından, geniz akıntısından.Adı da domuz gribi Bana aşı gibi geliyor.sizi bilmem ama öyle. Turp gibiydik sapır sapır hasta oluyoz. Sebebi aşı bence
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
28 Kasım 2022, 22:15 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Geçmişler olsun editörler h.g kartal edit aşılar pıhtılaşma yapıyormuş , bu sene üç virüs anlaşıp bağışıklığı çökertmeye çalışıyormuş geçen tv de anlattı dr içimden dedimki virüsler bile birlik beraberlik içindeler onlar kadar olamıyoruz birde maske taka taka bağışıklık savunmayı unutmuş pandemi hepimizi çökertti anlayacağınız size hemencik bir tarif vereyim 10 limon beş diş sarımsak limonları sıkın sarımsakları hafif ezin kavanoza koyun her gün çalkalayın buzdolabında saklayın 15 gün sonra süzüp her gün bir yemek kaşığı alın damar tıkanıklığına ve bağışıklık yükseltmeye birebir denenmişdir şifa olsun
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
29 Kasım 2022, 15:28 | Mesaj No:5 |
15 Kasım 2011 |
Komplo teorilerine hak verir hale geldik Maske, aşı, izole yaşam derken pandemi çok şey aldı. Çökmeyen tek sağlık vardı o da çöktü. Mikroplar biraraya gelmiş power mikrop olmuşlar. Bunun karşısında sağlıklı zihin ve sağlıklı bedene sahip olmamız gerekiyor. Beslenemiyoruz . Yediğimiz hiçbirşeyde vitamin, protein yok. Su ve hava temiz değil, bedava değil. Pandemi sonrası yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ile helal ve tayyip'lik noktasını geçtik, helal yeme sistemimiz çöktü. Yedigine dikkat eden onda bile bir domuzu devirmiştir denilen kıyıda köşede kalmış titiz insanlar vardı. Artık vücudu çöple besliyoruz. Kafa çalışır mı daha? Midemiz genişliyor, karnımız doyuyor ama beslenmiyoruz. Sağlık sistemimizun bağışıklığı, helaller, ibadetler, ahlak sistemimizin bağışıklığı çökmüş. Vücutta bıraktı kendini galiba 30 yıl önce tüketilen domatesle bugün kansere karşı birebir mutlaka tüketin denilen domatesler birbirini tanımıyor Sebzeler, meyveler, süt ürünleri, et balık, tavuk vs. Kendi bağinizdan değilse hiçbirşey vaadetmiyor. Malesef en acısı beden bu yapaylığa alışıyor. Bizler neyse de bebeği olan, çocuklu ailelere çok iş düşüyor. Aç kalmak, aç bırakmanın daha sağlıklı olduğu, bağışıklığı yükselttiği zamanlar bu zamanlar Bal+zencefil+çörek otu+limon karışımını evden çıkanın ağzına sokuyorum. Limonlu sarımsaklı karışım koku yapmıyor mu merak ettim.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
29 Kasım 2022, 15:37 | Mesaj No:6 |
19 Ekim 2008 |
Rahatsızlık duymuyorum karanfil fln alırsın ağzına .. canından önemli değil topluma girerken tedbirli olmak lazım , emine hocam bu kdr ince düşünürsen ztn büyk strs yaşarsın akışa bırak yeterki strs yapma mutlu olmaya bak böyle düşünürsen hastalık gelir seni bulur unutma vücüdümuz muazzam bir mekanizma kendini tamir ediyor sürekli yoksa bu kdr sahteliğe yaşamamız mümkün değil enn doğal beslenip kanser olanıda gördük o yüzden relax olmamız lazım Zamlar ewet çok sarsıyor insanı bireysel değil toplumsal yaşıyoruz .Herşey olacağına varır iyi düşünelim iyi olsun
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
29 Kasım 2022, 17:05 | Mesaj No:7 |
15 Kasım 2011 |
Mübareği hergün tüketince bağımsız bir koku yayıyor. Yapan ve içen biri vardı kanser oldu rahmetli bayram namazından sonra eve kimse uğramamıştı sonra anladık. Camide kokuya maruz kalmışlar.)) İnce düşünmek değil de farkında olmak diyelim. Titizlenme felan kalktı zaten. Bağışıklık öyle kolayina düşmüyor demen gibi sarımsak-soğan-limon-bal-kök bitkilerle ne kadar ne yapabilirsek artık. Kuşburnu, ıhlamur, kekik, papatya çaylarını da ihmal etmeyin. Boğazdaki kuruluğa en iyi sıcak bitki çayları. Limonlu sıcak su
29 Kasım 2022, 18:03 | Mesaj No:8 | |
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
30 Kasım 2022, 17:49 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Olunlama diyosun yani Bağışıklığımzda yükselecek mi peki
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |