|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 03 Şubat 2013 (15:35), Konuya Son Cevap : 11 Şubat 2013 (01:01). Konuya 47 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Şubat 2013, 23:17 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz
Misafirliğiniz Hayırlı Olsun Kardeşim. Egzema tedavin Misafirlik ikramım olsun Beklazon Pomad kullanırsanız Allah'ın izni ile geçer.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
04 Şubat 2013, 00:04 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz
misafriliğin hayrılı olsun mezunsözel sen bayansın değil mi ben nedense konuşmalarına bakarak tam tersi sanıyordum maşallah 5 sene medrese eğitimi görmüşsün arapçadan 2 sene hocalık yapman da çok güzel birşey allah yolunu açık etsin inşallah |
04 Şubat 2013, 00:49 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz
Tesekkr ederm yıtıksevda evde bi çekmece ilacım var ama streste tekrar edıyo nasıl yanı mehmet akif konuşmalarımdan erkek mi sandın :D :D |
04 Şubat 2013, 01:15 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz ... hayırlı olsun misfrlğiniz ..tekrar hoşgldnz aramıza
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
04 Şubat 2013, 14:18 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 21263 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz
Medrese eğitimini açıklarmısınız.hangi dersler var derslerin içeriği,hocaların durumu günde kaç saat çalışıyordunuz ve bilgilerinizi unutmamak için ne yapıyorsunuz. Medrese eğitimi almış kişiler diyanete pek sıcak bakmıyor.sizin düşünceniz... |
04 Şubat 2013, 14:31 | Mesaj No:27 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz
Misafirliğiniz hayırlı olsun. kendinizi kısaca tanıtırken,ilim ehli bir müslüman kardeşimiz olarak sorularımı yöneltmek istiyorum.sizce devletin terör dediği,bir kısım halkın kıyam dediği,bir başkasının zülme başkaldırı dediği kürt sorunu ;
| |
04 Şubat 2013, 20:38 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz hayırlı olsun misafirligin kardeşim... Ellerin için üzüldüm inşallah en kısa zamanda geçer herşeyeden önemli saglıgın dikkat et takmamaya çalış bedenimiz bize emanet unutma kardeşim... rabbim şifa versin inşallah...
__________________ |
04 Şubat 2013, 23:56 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz
**Muskem; Sarf,Nahiv,Fıkıh,Kelam,İtikad,Meani,Kuran-ı Kerim ve biraz da Tefsir dersi mevcut.Ben yatılı kaldım.Sabah 8 den itibaren akşam 10'a kadar yemek,abdest,namaz gibi zaruri ihtiyaçlar hariç sadece ders çalışıyorduk.Mesela Sarf kitabını ve diğerlerini her sene tekrar tekrar okuduk ve mutlaka her sene 2 kere döndük.Dersleri ezbere verdik,kitap bitince o kocaman kitapları bir oturuşta baştan sona verdik.Böyle olunca da istesek de unutmuyoruz Hocaların da tek gayesi(istisnalar hariç) okutmak ve hizmet etmek.Bizim için merdivenden bir toz kaldırmak da hizmettir yani. Diyanete sıcak bakmıyorlar malesef.Ben esneğim bu konuda.Müslümanlar bu şekilde aralarında gruplaşmak yerine keşke kabullenmeyi ve kenetlenmeyi öğrenebilseler.Müslüman müslümandır.Malesef günümüzde herşey etiket. Dur hele; bu sayfada siyaseti uygun görmüyorum.Türkiye Türklerindir. İdil su; Allah razı olsun |
05 Şubat 2013, 00:36 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz
Cevabınız için teşekkürler Lakin size soracağım sorulardan vazgeçtim Kafatasçı zihniyeti savunan sözünüzden ötürü İlim Ehli Bir kişiye yakışmadı.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |