|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 03 Şubat 2013 (15:35), Konuya Son Cevap : 11 Şubat 2013 (01:01). Konuya 47 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Şubat 2013, 12:29 | Mesaj No:41 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz Değerli bacım Bakın Misafir olduğunuz için hiçbir şekilde tartışma ortamı oluşmasını istemem bunu öncelikle belirteyim. Sarf ettiğiniz cümle yıllarca Kardeşi kardeşe kırdıran zihniyetin sözüdür Niyetinizi bilemem ne derseniz size inanırım Bugün o söze kaşılık Türkiye Kürtlerindir Yada Başka bir Irkındır sözünü sarf etsem emin olun Ümmet anlayışını yok sayma ile eşdeğerdir İman Kardeşliğini unutmaktır. Bu yüzden sizin sözünüze kızdım Durhele Kardeşim fevri davranmış yakışmayan cümleler sarf etmiş helede karşısında bir bayana bu sözler hiç yakışmamış.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
05 Şubat 2013, 12:37 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz
Yitik sevda açıklamam üst mesajlarda mevcut.Dilediğiniz manayı çıkarabililrsiniz.Ben son sözümü söyledim zaten....
|
05 Şubat 2013, 13:30 | Mesaj No:43 |
Ben sevimli kafayım da siz neyin kafasındasınız acaba?30 defa anlattım izah ettim.Daha ne uzatıyorsunuz.Defalarca dedim siyaset yapmayın.Ama sanki fırsat kolluyorsunuz.Benim de bi sabrım var ve tükenmek üzere Beğenmediyseniz yazmassınız,okumassınız.Güzel kafalı kardeşim!! |
05 Şubat 2013, 15:49 | Mesaj No:44 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz
proplemli bir tavır,proplemli bir uslup,proplemli bir kişilik her zaman sırıtır. Konu haftanın misafiri...Misafire soru yöneltirsiniz cevabı alırsınız.cevaba katılırsınız veya katılmazsınız.sizin soru sorma huriyetiniz varsa misafirinde cevap verme huriyeti vardır.soruyu yöneltip cevabı beğenmemek,karşıt cevap veya tartışmalar muzakere başlıklarında yapılır.Burası misafir ağırlama bölümü..! lütfen usluplarımızda edepli ve muhatabımıza saygılı olalım. N... Y... sokak serserilerinin dilidir! ayıptır yazıktır günahtır! Misafirimiz Mezunsozel, haftanın hakkınızda hakımızda hayırlı olmasını diliyorum.İstemediğiniz soruları pas geçebilirsiniz.cevap vermek zorunda değilsiniz. saygılar...
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
05 Şubat 2013, 18:33 | Mesaj No:46 |
Durumu: Medine No : 14561 Üyelik T.:
14 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz
misafirliğiniz hayırlıolsun
__________________ Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur |
07 Şubat 2013, 09:18 | Mesaj No:47 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''Mezunsozel'' Kardeşimiz
Misafirliğiniz size ve medinevebe faydalı olur inşaallah... Misafire soru geleneginden bi sorum olacak.. İslam dinini kabul etmeyenler ve kabul edenler arasındaki Allah inancının farklarları nelerdir örnek verebilirmisiniz...teşekkürler....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
11 Şubat 2013, 01:01 | Mesaj No:48 |
Misafirlik sürem doldu,ama sorunuzu önceden farketmemikim şimdi yazıyorum. Allaha inanan fakat son dine dolayısıyla peygamber efendimize inanmayanlar: Peygamberi inkarın hükmü dinden çıkmaktır ve cennete dahil olamaz. He bilir,inanır da iman etmek işine gelmesse miraç gecesinde zerre kadar iman eden cennete girer müjdesince cennete girer gibi geliyor ama,amma kaç yıl yanar günahları nasıl koyverir bilinmez. |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |