|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 23 Mart 2014 (10:41), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2022 (14:25). Konuya 135 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Mart 2014, 18:35 | Mesaj No:91 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Alıntı:
sanki biraz serzeniş vardı bugün başka soru cevaplamayacam abla inş. sen görür cevaplarsın bu arada divanenin sorularına verdiğin cevap süperdi esma abla yok abdulmelik abi yok ama ben burdayım cevap güncelliğini yitirsin diye cevap yazmadım abla.sen cevabını vermişsin zaten diğer sorulara geçelim artık | |
26 Mart 2014, 18:36 | Mesaj No:92 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız
medineweb üyelerinden bu özellikler kimlere ait sizce En İyi Nicki En İyi imzası En İyi Avatarı En Aktif Üyesi En Yenilikçisi En İyi Çıkış Yapanı En Sabırlısı En Gizemlisi En Yardımseveri En Kırılganı En Delidolusu En Kibarı En Sempatik Üyesi En Popüleri En Çok Konuşanı En Karizmatik Üyesi En Fanatiği En Komik Üyesi En Neşelisi En Somurtkanı En Ciddi Üyesi En Sakini En Suskun Üyesi En Duygusalı En Melek Üyesi En Cadi Üyesi En Çok Güvendiğiniz En Sevdiğiniz Üyesi Yorumlarını En Beğendiğiniz |
26 Mart 2014, 19:39 | Mesaj No:93 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
26 Mart 2014, 19:50 | Mesaj No:94 |
Durumu: Medine No : 22954 Üyelik T.:
14 Aralık 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız
hayrlı olsun misafirliğiniz
__________________ Güçlük kolaylıkla beraberdir, kendine gel, ümidi bırakma! Akıllı insan bilir ki, ölümün arkasında bile daha güçlü bir hayat beklemektedir. (Hz. Mevlana) |
26 Mart 2014, 20:15 | Mesaj No:95 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız allah razı olsun güll..bol sorulu bir gün geçiriyorum
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
26 Mart 2014, 20:21 | Mesaj No:96 |
Durumu: Medine No : 24898 Üyelik T.:
16 Ocak 2013 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız
arkadaşım fazla uğrayamıyorum tebrikler kendi evine misafir olmuşsun ne güzel seni tanıdığım için mutluyum
|
26 Mart 2014, 20:44 | Mesaj No:97 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız
[QUOTE=Medineweb;324491]medineweb üyelerinden bu özellikler kimlere ait sizce En İyi Nicki: yitik sevda...su damlası...dua dilencisi En İyi imzası:bedia hanımın..keşke bize abdesti bozan şeylerin yanında imanı bozan şeylerdende bahsedilseydi.....soner duman....tutttuğumuz oruç hürmetine tut kalbimizden allahım..bir ömür aşkına niyetli kalsın kalbimiz..çok hoşuma gidiyor.... En İyi Avatarı:serpil...su damlası... En Aktif Üyesi:medineweb..Fatmaeytal... En Yenilikçisi:medineweb En İyi Çıkış Yapanı:tuba...azranur...minam...fatımai zehra En Sabırlısı:esma nur..medineweb.. En Gizemlisi:fkrly_n.. yanlış yazmadım umarım En Yardımseveri:mehmet akif...makbergülü...medineweb... En Kırılganı:su damlası En Delidolusu:d*i*v*a*n*e En Kibarı:fecr... En Sempatik Üyesi:neslinur...tuba... En Popüleri:enderhafızım En Çok Konuşanı.ayın üyesi En Karizmatik Üyesi:fecr..Abdülmelik... En Fanatiği:hask...bilinmez....muallime... En Komik Üyesi:ender hafızım... En Neşelisi:nisareyyan En Somurtkanı: En Ciddi Üyesi:bilinmez... En Sakini:ali70 En Suskun Üyesi:dua dilencisi En Duygusalı:su damlası...Mehmet akif... En Melek Üyesi:esadullah En Cadi Üyesi:serpil En Çok Güvendiğiniz:abdülmelki..fecr..medineweb..esmanur..su damlası... En Sevdiğiniz Üyesi:form ailesi..bütün tanıştığımarkadaşlarımı hakikaten çok sevdim..hiç isim zikretmiyorum... Yorumlarını En Beğendiğiniz:fecr...Abdülmelik..esmanur...bilinmez...serpil...m akbergülü...neslinur..medineweb...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
26 Mart 2014, 20:45 | Mesaj No:98 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız allah razı olsun böyle düşünmenede çok sevindim...fırsat buldukça uğra arkadaşım...
26 Mart 2014, 22:34 | Mesaj No:99 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız
mihrinaz misafirliğin biraz yorucu geçiyor değil mi dinlenme molası ver istersen [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
26 Mart 2014, 22:55 | Mesaj No:100 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız
Canımsın canım....bir geldin pir geldin...okadar iyi geldiki bu soruların üzerine bir fincan kahve...ellerine saglik arkadasim
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |