|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 23 Mart 2014 (10:41), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2022 (14:25). Konuya 135 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Mart 2014, 23:40 | Mesaj No:101 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız |
27 Mart 2014, 01:16 | Mesaj No:102 |
25 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız
benim de bir sorum olacak senin için önce eşin mi gelir yoksa çocukların mı |
27 Mart 2014, 01:26 | Mesaj No:103 |
Durumu: Medine No : 22954 Üyelik T.:
14 Aralık 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Allah yardımcın olsun
__________________ Güçlük kolaylıkla beraberdir, kendine gel, ümidi bırakma! Akıllı insan bilir ki, ölümün arkasında bile daha güçlü bir hayat beklemektedir. (Hz. Mevlana) |
27 Mart 2014, 11:10 | Mesaj No:104 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız bizzat kendimmehmet akif bu soru annenimi çok seviyosun babanımı ...sorusu gibi olmu..illa birini seç derlerdiya rabbim böyle bir yol ayrımına sokmasın..tercih yapamıyorum ..duygularımızı abartmamakta fayda var..eşim çocukalrım vazgeçilmezim değil onların gereğinden daha yükseğe çıkarmak manasız...herşey her duygu ulaşılabilir olmalı..yükseğe çıkardığında bir bakmışsın sen bile ulaşamıyorsun..sonra hayırsız evlat...hayırsız eş diyoruz...azıcık şu duyguları ayarlayabilsek böyle bir seçime gerek kalmayacak..evlat eş bunların hepsi dünya hayatının oyalayıcılılarından ibaret..imtihan sebebimiz olabiliyor..o yüzden öööyle yerlere göklere sığdıramadığımız..yada her fırsatta çocuğumun yaptığını anlatsamda övünsem herkeste takdir etse gibi gereksizliklerden kurtulalım..neyse konuyu dağıtmamayım..illada ben ...illada ben..illada biz illada biz....kendini idrak edemedinmi hep bu duyguyu ön plana çıkarır insan..eşimmi çocuklarımmı...ben olmalıyım ki biz olalım..diyorum...tam terside olabilir..demegoji yapmış olmayayım şimdi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
27 Mart 2014, 18:39 | Mesaj No:105 | |
25 Şubat 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Alıntı:
mesaja bunu da yazacaktım ama elif nur sürekli kucağımda olduğundan anca yazabildim cevap için teşekkür ederim böyle soruya değişik bakış açısı getirmişsin | |
28 Mart 2014, 09:52 | Mesaj No:106 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız gülüm benim misafir oldum dedin ama ben burda ev sahibi gibi olduğunu hissettim hayırlı ,nurlu cumalar bitanecik bacım misafirliğinin son demlerinde görsemde konukluğunu ,bu aralar yaşadığım koşuşturmaya ver geç kalmışlığımı can dostum .seninle sınıf,okul arkadaşı olmaktan öte giden bir can yakınlığı bahşeden mevlama hamdolsun dost dostun aynası derlerse ;ben sende kendimi gördüm.her yazın da,her sözün de evet bende aynı böyle düşünüyorum dedirtiyorsun gülüm forumda her zaman olamasam da seninle irtibat halinde olup ,buralardan haber almak bile bana enerji verdi daima kısacası sen iyi ki varsın canımmmmmmm sana elim boş gelmedim bak ikramlıklarım kendi elceğizlerimle yaptıklarım bitanem afiyet şifalar olsun bu tüm forum için aşurem kim demiş sadece belli zamanlarda yenir diye dimi gülüm bence en güzel şifa tatlısı yanında da miss gibi çayımız haydi ziyafete buyrun bakalım ,gülüm tüm foruma ikram edecem diye en büyük semaveri aradımmmm ve buldum ha tabii bi kaçda servis eden lazımdı napim bak senin için hiçbir masraftan kaçınmadım
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
28 Mart 2014, 11:16 | Mesaj No:107 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız yine muhteşem bir gün...şükürler olsun rabbime...ayyy ne var ne yoksa toplamış gelmiş benim canım...emrivaki olmadı dimi arkadaşımellerinin marifeti gönül güzelliğiyle dillerinden dökülmüş..bu muhabbet her daim karşılıklıform arkadaşlarımada güzel bi sabah oldu haaaaazahmet etmişsin arkadaşım dicem inandırıcı olmayacakevet geç geldin ama maşallah söze fırsat bırakmamışsın..sağolasın gülüm..bilmezmiyim telaşeni..her yre yetişiyosun maşallah..allah güç kuvvet versin gülüm...ben ev sahibesi yani misafir olarak burdayım dahauğurlamayada gel
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
28 Mart 2014, 11:19 | Mesaj No:108 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız o semaver neydi öyle gülüm..değil formu memleketin hararetini kesecek çay içilir bundanyitik sevda hocamın sorularını cevaplicam...ancak beni kendime getirir bu semaver
28 Mart 2014, 11:25 | Mesaj No:109 | |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız Alıntı:
paylaşma ihtiyacını hissettirir..ama sevdiklerimizivazgeçilmez yapıp ulaşılmaz yerlere koymamamız gerektiğini ısrarla vurguluyorum arkadaşım..yoksa hangisinden hangisi ,acabalar insanın düşüncelerine oturup anlamsız şeyler kurgulattırıyor..kendimiz kurguluyoruz kendimiz beğenmiyoruz..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
28 Mart 2014, 12:11 | Mesaj No:110 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Bu Haftanın Misafiri İkinci Kez "mihrinaz" arkadaşımız su damlamm nerelerdesin..bıktın benden dimiiii
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |