|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 20 Nisan 2015 (12:30), Konuya Son Cevap : 19 Mart 2022 (14:51). Konuya 135 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 | |||
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
Allah razı olsun güzel temennilerin için... ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |||
![]() | Mesaj No:12 | |
sayın editim çok naziksiniz ![]() Teşekkür ederim.. O güzel güller ve temennileriniz için ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() | Mesaj No:13 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() receb ayıyla birlikte üç aylarında bereketini yanına alarak,evimize hoşgeldin... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() | Mesaj No:14 | |
Bulan Her Yürek, dağlar Ardında Bile Kalsa, teselliyi Gözün Gördüğüyle Değil, yüreğinde Dost Bildiğiyle Bulurmuş...! Hoşbuldum..Allah razı olsun.. Ayrıca bende kutlarım tüm islam aleminin üç aylarını ![]() Bereket RABBİM den inşaALLAH.. ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() | Mesaj No:15 |
![]()
hayırlı misafirlikler evimize hoşgeldin ![]() ![]() ![]() | |
![]() | Mesaj No:16 | |
Tanırsınız inşaALLAH.. ![]()
![]() | Mesaj No:17 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]()
mihrinaz editörüm , ne kadar sabırla karşılamanı okudum.. ![]() Allah'ım kim acaba , böyle bir muhteşem bir karşılama görmemiştim. Herkesin sevdiği, saydığı onun varlığından mutluluk duyduğumuz biri olduğunu düşündüm fakat aklımdan o kadar çok isim geçti ki, su damlasına gelinceye kadar. Artık isim saymayı bırakıp bir an önce misafirimizin adını öğreneyim derken mihrinaz'ın kaleminin mürekkebi bitti. '' Olmaz ama ya tam zamanında '' düşünceli000 Yine düşünmeye başlamıştım ki, çok şükür sevdiğim editörümün adını okudum. Önce şaka bu diye düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() | Mesaj No:18 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | ![]() ![]() HOŞGELDİN SU DAMLASI , Şuan bile inanamıyorum... ![]() Seni burada ve daha yakınımızda misafirimiz olarak görmek beni gerçekten memnun ve mutlu etti. Sınav sonrası böyle bir süpriz yaşamalıydık diyorum.. Tekrar hoşgeldin, sitemizi aydınlattın ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
![]() | Mesaj No:19 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]()
mizah yönün bi harika mihrinaz abla ![]() ![]() değerli editörümüz seni ağırlamak çok güzel ![]() ![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
Durumu: ![]() Medine No : 47234 Üyelik T.:
30 Aralık 2014 | ![]()
En heyecanlı yerinde bitti mürekkebin mihrinaz abla ![]() Hayırlı misafirlikler ![]() ![]()
__________________ Asla geçmişte yaşama; ama daima geçmişten ders al... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Haftanın misafiri | Gül âsası | Hafta'nın Misafiri | 5 | 07 Şubat 2013 17:53 |
73.Haftanın misafiri kawakeb31 | MERVE DEMİR | Hafta'nın Misafiri | 3 | 24Haziran 2010 23:52 |
72.Haftanın Misafiri LeyL! | MERVE DEMİR | Hafta'nın Misafiri | 13 | 20Haziran 2010 20:03 |
33.Haftanın misafiri YitikSevda... | MERVE DEMİR | Hafta'nın Misafiri | 43 | 01 Ağustos 2009 21:59 |
26.Haftanın Misafiri Nas | Yitiksevda | Hafta'nın Misafiri | 37 | 11Haziran 2009 11:27 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|