|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Belgin,Açılış Tarihi: 01 Kasım 2008 (00:12), Konuya Son Cevap : 29 Ağustos 2019 (20:37). Konuya 17 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
02 Aralık 2013, 20:01 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Haftanın Konuğu
Yine ben belirleyecem ablacımda geçen sene malumunuz yeni üyemiz çoktu. Bu sene şimdilik birkaç hafta ancak yeni üyeler konuk olur. Ama konuk konusuna başlayacaksak aksamasını istemeyiz her hafta düzenli bi şekilde açılması lazım konunun. Dolayısıyla eski üyelerin ikinci kez konuk olmaları gerekecek onun için gönüllü varmı diye fikir almak istedim. Bu hafta sonu başlayacaz misafir ağırlamaya inş. |
07 Mart 2015, 21:36 | Mesaj No:12 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Haftanın Konuğu tık tık tıııııkkk..kimse varmııııı...bu bölümü çok özlediniz değilmi...şahsen ben çok özledim...her hafta birbirinden kıymetli forum dostlarına ev sahipliği yapmak çok güzel bir duygu...sizinde öyle düşündüğünüzü umyoruz...veeee pazartesi günü nasipse inşallah sürpriz konuğumuz olacak....kimi ağırlayacağımızı pazartesi günü görürsünüz inşallah..ev sahipleri olarak,sizlere misafirimiz olduğunu hatırlatayım dedim..hazırlıklar yapılsın,sorular hazırlansın,kırmızı halılar serilsin...haydin pazartesiye misafirimiz gelsin... çok havalı oldu yaa
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
07 Mart 2015, 22:41 | Mesaj No:13 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Haftanın Konuğu Alıntı:
Eskide kalmış bir konunun tekrar gündeme gelmesi bizi de heyecanlandırdı. Acaba Pazartesi günü haftanın konuğu kim olacak düşünceli000
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
08 Mart 2015, 11:45 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Haftanın Konuğu
Selamun aleykum Hayirli gunler Kahvalti hazirliyorum bir yandan neler olmus bakayim dedim konuyu gordum Bence nursen konuk olsun
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
08 Mart 2015, 13:28 | Mesaj No:15 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Haftanın Konuğu Alıntı:
kolay gelsin can içim.. Bak diyen oluyo,sen olmayasın sonra
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
19 Kasım 2018, 12:05 | Mesaj No:16 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Selamun aleyküm medineweb ailesi... Haftanın konuğu bölümümüzü ufak bir değişiklikle her hafta sizlerle buluşturucaz.. nedir bu değişiklik derseniz; Efendim forumda el değmemiş, gün yüzüne çıkmamış o kadar çok konu var ki... İlk dönem üyelerimizi tanımasakta, gelip yorum yapamasalarda paylaşımlarıyla medinewebli her biri...Kuruluşundan bugüne medineweb de aktif olan paylaşım yapmış bütğn üyelerimizi konularıyla beraber forumda misafir edeceğiz. Şöyleki; konularını bir hafta boyunca aktif görmek istediğimiz üyeleri yönetim olarak belirleyip o hafta boyunca forum ailesi olarak konuğumuzun konularını ön plana çıkarıcaz.. Kendisi uzun zamandır aktif olmasada daha öncesinden misafirliği olmuşsa bilgi edinmek adına güncelleyebiliriz, tanıdığımız yada paylaşımlarını beğendiğimz bir üyeyse yorumlarınızı beğenilerinizi bırakabilirsiniz. . Bu şekilde hem ilk dönem katılımcılarımızın el değmemiş konularını gğncelleyip bu güne taşırken, bu günün ve yakın dönem üyelerimizi daha güncel hale getirmiş oluruz inş. Hayat ve insan...Ahirete intikal edenler varsa eğer içlerinde, rahmetle anmış, dualarımıza katmış oluruz... Biraz kimler geldi kimler geçti...Ama çokçası güzel bir vefa örneğini sergileyip, 2007 den bu güne her gün bir üyemizi konu/k edelim inş... İlk konuğumuzu askıda göreceksiniz.. Fi emanillah..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |