|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Belgin,Açılış Tarihi: 16 Kasım 2008 (21:35), Konuya Son Cevap : 03 Aralık 2008 (10:20). Konuya 27 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Kasım 2008, 21:35 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | 3.Haftanın Konuğu Huzurislam.. 3.Haftanın Konuğu Huzurislam.. Haftanın konuğu editörümüz Huzurislam seçilmiştir.. özele girmeden soruları sorabilirsiniz. editörüm size döndü kendinizi tanıtırmısınız? Kendisine hayırlı olsun kolay gelsin diyorum
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
Konu Sahibi Belgin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ben Sana Gül Diyemem | Hz.Muhammed(s.a.v) | Belgin | 0 | 2477 | 29 Eylül 2009 10:25 |
Bir evliyayı vesile ederek dua edilirmi? | Soru Cevap Arşivi | Kara Kartal | 21 | 11166 | 24 Eylül 2009 10:38 |
Mahşerde âzâlarımızın konuşması | Soru Cevap Arşivi | KuM TaNeSi | 1 | 2694 | 17 Eylül 2009 16:06 |
Zekâtını vermeyenlere ibrettir Sâlebe'nin servet... | Zekat-İnfak | dua dilencisi | 1 | 2305 | 17 Eylül 2009 10:56 |
Yaşlı kadınların tesettürü... | Tesettür Konuları | Belgin | 0 | 2729 | 07 Eylül 2009 09:26 |
16 Kasım 2008, 22:28 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam..
Öncelikle haftanın konuğu seçtileri için Medineweb yönetimine teşekkür ediyorum... ***** İsmim Adem 1978 Darende/Malatya doğumluyum. şuan Zonguldak/Ereğli'de ikamet etmekteyim.. Sekiz kardeşin beşincisiyim.Babam yaklaşık 12 yıl önce vafat etti..Annem yaşıyor.. ilk ve ortayı ereğlide okudum liseyi ikinci sınıftan bırakmak zorunda kaldım Mesleğim kaynakçı...kitap okumayı severim genelde edebiyat ve tasavvuf kitapları okurum ama şu sıralar medineweb'ten fırsat bulamıyorum tarihi mekanları gezmeyi severim...kısaca böyle. |
17 Kasım 2008, 01:22 | Mesaj No:3 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam..
kolay gelsin Adem 1-medinewebi nerden buldunuz...? medineweb sizi tatmin ediyormu...? bu olsun yada bu olmasın diyeceğiniz bir tavsiye var mı...? 2-asla vazgeçmem dediğiniz bir tutkunuz var mı..? 3-admin olsaydınız ne yapardınız |
17 Kasım 2008, 12:11 | Mesaj No:4 |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam..
Hocam okuduğunuz kitaplardan bize de örnekler verir misiniz? tasavuf yolunda hangi gruba müntesibsiniz? çok dibe inmenize gerek yok nakşi .... kadiri... vesair
| |
17 Kasım 2008, 14:42 | Mesaj No:5 |
Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam..
adem abiiiii...nerelerdesin???????????????????????????? ? okuduğun kitaplardan örnekler vermen benim için de iyi olur... yaw ben hiç soracak soru bulamıyorum.... | |
17 Kasım 2008, 17:05 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. selamun aleyküm; hayırlı olsun abi öncelikle Allah'tan babana rahmet size sabır diliyorum... 1-)haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu? 2-)evli misin bekar mısın? 3-)en sevdiğin kız ve erkek isimleri nelerdir? 4-)hayatını kendine örnek aldığın bir sahabi var mı? varsa hangi sahabi? 5-)forumda dik duruşlu ağır bir kişilk olarak bana ne gibi önerilerin var? 6-)minik kuş (yani ben) hakkındaki görüşlerin nelerdir? şimdilik bu kadar...... |
17 Kasım 2008, 21:00 | Mesaj No:7 | |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. Alıntı:
Selamün Aleyküm Adem abi sizi yakınen tanımak çok güzel...lakin biçarenin sorusu yok Allah razı olsınn sorandan da cevaplayandanda
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' | |
17 Kasım 2008, 21:12 | Mesaj No:8 | |
14Haziran 2007 | Cvp: Haftanın Konuğu Huzurislam.. Alıntı:
selamun aleyküm sağolun hocam 1-Medinewebi tevafuk sonucu bulduk.Girdik ve hemen üye olduk...Not:kayıt olduğum ilk ve son forum sitesi ***** Medineweb beni fazlasıyla tatmin ediyor fazlası var,eksiği yok çok şükür... ***** Bu olsun bu olmasın dediğim forumun kriterleri ile ilgili değil...Sadece benim olmasını istediğim buradaki değeli üyelerden bazı konularda fikir ayrılıklarına düştüklerinde kişilerin şahsiyetlerine laf etmemesi tek olmasını istediğim budur değerli üyelerimizden... ***** 2- Asla vazgeçemediğim tutkum şiir yazmak-yemek yapmak... ***** 3-Admin olsaydım sizi muhtar yapardım..Muhtarı kapı dışarı atardım tabiki latifeydi. Admin olsaydım forumu tanıtma timi kurardım. sonra haftanın belli bir günü toplantı yapardım.. Not:şuanki Adminden ve yönetimden memnunum... diğer cevaplar geliyor.inş | |
17 Kasım 2008, 21:32 | Mesaj No:9 | ||
Tasavvuf konusunda araştırma yapıyorum iki yönlü araştırma... kendi kişisel görüşümü yazmıyacağım özür dileyerek.... Tevhid-i efkâr edemediğimiz bir konuya değinmek istemiyorum... Alıntı:
ben burdayım sen yoksun edebiyat kitabından bahsediyorsan sefiller.v.hugo.. Yaşadığımı itiraf ediyorum... paplo neruda | ||
17 Kasım 2008, 22:05 | Mesaj No:10 | ||
Aleyküm selam kardeşim..sağolasın..darısı başına inşAllah 1-)Haftanın konuğu olmak heyecan verici güzel bir duygu,hem merak etme sende olacaksın o zaman görüşürüz inşAllah ***** 2-)Bekarım... bu özel soru sanırım -rep ***** 3-)En sevdiğim kız isimleri.: Nur banu,zeynep,elif,ecrin,irem Erkek isimleri: Ömer faruk,burak,yusuf,ali ve ahmet ***** 4-)sahabe olarak örnek aldığım...Ebu Zerr el GİFARİ **** 5-)minik kuşa söyle o forumda en çok sevdiklerimden tamammı kardeşim... Alıntı:
sadece ortadoğuya barış getirirdim...elimde olsaydı | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |