|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Nebevi Sevda,Açılış Tarihi: 23 Kasım 2019 (00:02), Konuya Son Cevap : 24 Kasım 2019 (17:40). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Kasım 2019, 00:02 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 | Ablan Belasını Bulmuş Ablan Belasını Bulmuş |
Konu Sahibi Nebevi Sevda 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dünya Hayatı | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 0 | 35 | 18 Kasım 2024 22:14 |
1935-40 li yıllar CHP | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 0 | 22 | 18 Kasım 2024 19:54 |
Kominist olsaydı ! | Nebevi Sevda/Kişisel | Kara Kartal | 1 | 52 | 13 Kasım 2024 22:13 |
Neyi nasıl anacağız? | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 0 | 52 | 10 Kasım 2024 22:49 |
Şehadetin mübarek olsun | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 13 | 319 | 18 Ekim 2024 01:11 |
23 Kasım 2019, 11:33 | Mesaj No:2 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Bu cevabı başkası mı yoksa hoca efendi mi yazmış,,, Nureddin Yıldız yazmaz böyle cevap diye düşünüyorum,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
23 Kasım 2019, 11:48 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
caps de yapmiş olabilirler. Bilemiyoruz.. Ama sayın yazarım söyle bir soru, böyle bir cevabı hakediyor. Daha başından okurken nereye varacagini kestiremedim. MEB in sınav sorularına benziyor. Beyin yakan, insanı hayattan, sogutan soru olsun diye sorulan soru resmen. Nasıl bir açıklama yaparsinki böyle bir soruya Hocalar iyi sabrediyor şöyle sorulara.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
23 Kasım 2019, 12:35 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Murşidini gormek icin Her gece kalkıp abdest al namaz kıl.( hemde boy abdesti alıyor, üşenmiyor çünki yüce bir hedefi var. Sorsam sabah namazına kalakamazdir şeytanın suçu) Allah için; gecenin bir Vakti kalk, abdest al namaz kıl. (Uşeniyorum,şeytan aman vermiyor, hep şeytanın suçu) Ama tutulmuş akıl murşidini görmek için; hergece kalkip boy abdesti alıp hacet namazı kilabiliyor. Mürsit ararken mehdiye ulaşmak. Neden-sonuç ilişkisi.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
23 Kasım 2019, 13:10 | Mesaj No:5 |
08 Nisan 2014 |
Evett dolambaçlı bir soru ben de merak ettim okudum,,, Ama yine de Nureddin hoca öyle cevap vermez diyorum,,, Uğraşmadan, emek vermeden, sabır etmeden heme istediğimiz herşey olsun bir an önce istiyoruz,, Hani verilenlerin daha kıymetini bilmezken,,, Kulluğumuz yarım yamalak, Hani ermiş olsak kime yararı olacak hava atar bir de erdim diye,, Kimileri rüya görüyorum, kalbime doğuyor diye hava atarken,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
23 Kasım 2019, 16:22 | Mesaj No:6 |
05 Nisan 2018 |
Benim dayım var. Bir tarikata bağlı. Dayım yıllarca beni davet ederdi. Öğlen vakti uyuyorum. Onların şeyhini gördüm. Şeyhi öyle beyazlar içindeydi ki.... Sonra rüyamda beni tarikatına çağırıyordu. Öyle güzel kelâmlar ediyordu ki.... Daha sonra rüyam devam ediyor. Şeyh elimden tutup beni sıkmaya başladı. Mutlaka gel der gibi.... O anda rüyamda bu ŞEYTAN dedim ve ayetelkursi okudum. Bir anda o bembeyaz kesilen adam çığırtmaya başladı..)) Rüyada bile rahat yok arkadaş... Şeytan ve cin tayfası sürekli bu tür boş vaadlerle gelirler. Önemli olan mesele islamin ruhuna uyuyor mu ona bakmak lazım |
23 Kasım 2019, 22:28 | Mesaj No:7 |
08 Nisan 2014 |
Rabbimiz seni iyi etsin inşallah abi,, iyi espriydi Rüyada bile rahat yok şeytandan evet Rabbimiz bizii bir an bile eline bırakmasın inşallah,,,
23 Kasım 2019, 22:49 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Ömer hoca rüyanızı okuyunca leyla mecnun dizisi vardı bi r ara orada durmadan beyazlar içinde ak sakallı dede çıkardı sizin rüyada tıpkı ona benzemiş film gibi ))))))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
24 Kasım 2019, 17:40 | Mesaj No:9 |
05 Nisan 2018 |
Aynen dediginiz gibi oldu kardeşlerim. ) Bununla ilgili bir anım daha var onuda sonra burda paylaşırım insallah |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |