|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İmamHüseyin,Açılış Tarihi: 08 Nisan 2009 (01:51), Konuya Son Cevap : 20Haziran 2015 (13:26). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Nisan 2009, 01:51 | Mesaj No:1 |
Efendim.Medineweb Efendim.Medineweb EFENDİM Sen gittin gideli boynumuz bükük kaldı. Aramıza nifak girdi, dağıldı birliğimiz. Sen varken nede güzeldi ensarımız muhacirimiz. Her dem kardeşlik hak ve adaletin vardı. Sen en ahlaklı kardeş en güzel eş. En azimli komutan , en şefkatli baba. Ama Efendim sen gittin ya firakınla yandı gönlümüz. Senin getirdiğin yüce ahlaka savaş açanlar zuhur etti. Seni Makamların en üstünüyle Rabbimiz övmüştü zaten. Yezidi zalimlere kaldı meydan, her dem nifak saçtılar. Zürriyetine zulm edip,Katletmeye koyuldular. Senin davandan Huseyinler bir an geri durmadılar Ama bize seni övmeleri değil, ahlakını, davetini, anlatmaları gerekir’di. Kuran’ı Herkes anlayamaz deyip bizleri uzaklaştıdılar Efendim. Oysaki Allah seni bizlere örnek diye tanıtmıştı. Sen âlemlere rahmet müminlere en iyi örnek iken. Efendim biz sadece sana salât ve selam göndermekle yetindik. Dünya medeniyeti seninle tanıdı, ey Medine’nin medeni peygamberi. Biz İslam devletini unutmuşken ey nebi evlatların bize tekrar hatırlattı. Çağımıza seni taşıdılar ey nebi ahlakını izzetini ve en yüce değerlerimizi. Bizler Emanet olan İslamı öğretileri tekrar tanıdık ey efendim. Mısırda el benalar, iranda Humeyniler, Çeçenyada şamiller, Filistinde Ahmet Yasinler Rantisiller Pakistanda mevdudi’ler Lübnan da Hizbullahiler,Türkiyede Şeyh Saidler yüce örnekliğini. Senin öğretilerin her çağda en yücedir, en güzeldir ey nebi. Bizlere unutturanlara inat bize seni hatırlatılar imanımızı izzetimizi şerefimizi. Ey nebi tüm bu kavramları biz seninle tanıdık seninle öğrendik. Çağlara ve Nesillere Mesajlarını iletmeye hazırız Efendim. | |
Konu Sahibi İmamHüseyin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
MUHAMMED MUSTAFÂ'SIN | Şiirler ve Şairler | AŞK'ÜL İSLAM | 1 | 2400 | 09 Mayıs 2009 14:06 |
Rahmetli İmam Humeyni’den bir şiir | Şiirler ve Şairler | İmamHüseyin | 0 | 2728 | 09 Mayıs 2009 14:04 |
MÜSLÜMAN COĞRAFYASINA AĞIT | Şiirler ve Şairler | namzet davadar | 1 | 2123 | 09 Mayıs 2009 14:03 |
MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR | Şiirler ve Şairler | Yitiksevda | 3 | 2623 | 09 Mayıs 2009 14:01 |
MÜSLÜMANLIK NEREDE! | Şiirler ve Şairler | Mahru | 3 | 2353 | 28 Nisan 2009 23:39 |
09 Nisan 2009, 09:43 | Mesaj No:2 |
RE: EFENDİM..
Sen gittin Giderken aramızdan içimizden çok şeyler götürdün Aşk ile dolu yüreğimizi yetimleri seven kalbimizi Bizi kamil mümin yapan bizi aldın gittin Bilalin sesini minareden Ebubekrin hutbelerini minberden ömerin gülümseyişini yüzünden aldında gittin Sen bizi bizden çekip alıp gittin Biz fani dünyada kendimizi kaybetmiş beyhude dolanıyoruz Seni bulduğumuz zaman kendimizi de bulacağız Seni bulmayı ümid ediyoruz Bir kez daha gelip gülmen için yoluna canlar koymuşuz BEKLİYORUZ...... | |
27 Mayıs 2009, 18:56 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: EFENDİM..
Bizler Emanet olan İslamı öğretileri tekrar tanıdık ey efendim. Mısırda el benalar, iranda Humeyniler, Çeçenyada şamiller, Filistinde Ahmet Yasinler Rantisiller Pakistanda mevdudi’ler Lübnan da Hizbullahiler,Türkiyede Şeyh Saidler yüce örnekliğini |
20Haziran 2015, 13:26 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 47234 Üyelik T.:
30 Aralık 2014 | Cevap: Efendim.. Efendim Hasret Sana bu gözler, gönlüm yolunu gözler, Huzûra ersem bir kez, bahara döner güzler.. Erse pâyine başım, hep çağlasa gözyaşım, "Sen Sen" deyip ağlasam, kalkar bütün pürüzler. Köyünün pembe rengi, bulunmaz asla dengi; Temizlenip giderler, günâhla gelen yüzler. Gelenler erer nûra, her biri bir sürûra, Rahmet yağar her yana, kalır mahrûm gözsüzler.. Toprağından tozundan, o mübârek izinden Zulmetli dünyâlara akar gelir gündüzler… Ölgün ne desem Sana, medhin düşmezdi bana; Bir şey diyeyim dedim, vefa etmedi sözler. O derin şefkatinden, çok engin himmetinden, Dönüp bir teveccüh kıl; rûhum lütfunu özler! Dursun Ali ERZİNCANLI
__________________ Asla geçmişte yaşama; ama daima geçmişten ders al... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |