|
Konu Kimliği: Konu Sahibi dua dilencisi,Açılış Tarihi: 12 Mart 2010 (07:41), Konuya Son Cevap : 12 Mart 2010 (10:39). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Mart 2010, 07:41 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Hz Muhammed (s.a.v) yazıları... Hz Muhammed (s.a.v) yazıları... Ben seni görmeden sevdim, Kokunu aldım, güllerde, Ben seni görmeden sevdim, Adını andım yürekte, Sevgili, sevgili, en sevgili, Görmeden, görmeden, görmeden, sevdim, Ben seni, sevgili, sevgili, ey sevgili, Görmeden, görmeden, görmeden sevdim, Ben seni, sevgili, sevgili. Hiç görmeden sevilebilir mi? Sevilebilir son tahlilde. |
Konu Sahibi dua dilencisi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hacamat / Medineweb | Hadis-i Şerif | Esadullah | 16 | 7304 | 23 Mart 2015 23:00 |
Özlemek.../medineweb | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 11 | 6873 | 15 Mayıs 2013 12:38 |
Geleceğin suçlusunu yetiştirmenin 8 basit... | Bilgi Dağarcığı | su damlası | 3 | 2932 | 21 Temmuz 2012 10:57 |
Kişisel Gelişim Kitaplarımdan Kesitler/Huzurun... | Kişisel Gelişim | Mihrinaz | 7 | 2650 | 04Haziran 2012 00:25 |
17 yaşında bir gencin karmakarışık duygularına... | Çocuk ve Aile Sağlığı | muallime | 1 | 2096 | 09 Nisan 2012 16:09 |
12 Mart 2010, 07:47 | Mesaj No:2 |
10 Şubat 2009 | RE: Hz Muhammed (s.a.v) yazıları... BELKİ DE CENNETTE BULUŞURUZ "Nur yüzlü, Gül kokulu, Sevgililer Sevgilisi Peygamberim, Ben 12 yaşındayım. Her hareketimde seni örnek almaya çalışıyorum. Sen ömrüm boyunca rehberim olacaksın. Kimbilir belki bir gün rüyama girersin. Senin yolundan gidersem belki cennete girmeye hak kazanırım. Belki de cennette buluşuruz. Allahımdan istediğim tek dileğim de budur. İnşallah gerçek olur. Hakka hakiki kul olmak, Yüce Yaratan'ın sevgilisine ümmet olmak için yaşamak istiyorum. Sizi canımdan çok seviyorum. Yarın mahşer gününde 'ille de ümmetim' dediğin zaman benim de o ümmetinin içinde yer almamı Yüce Allah'tan diliyorum. Umudum odur ki kıyamet günü senden mahrum kalmam. Sevgililer sevgilisine selam olsun. |
12 Mart 2010, 07:52 | Mesaj No:3 |
10 Şubat 2009 | RE: Hz Muhammed (s.a.v) yazıları...
Âh Efendim Can Efendim Gül Efendim! Dosta giden çile dolu yollarda getirdiğin huzura nurunun aydınlığına muhtacım. Bilirim kılâvuzu Sensin dosta çıkan yolların haritası Sana emanet edilmiştir gül coğrafyasının. Günahkâr bedenimi yüklenip azıksız bir heybeyle nuruna kavuşmak ve şefaatine ulaşmak için yöneldim kapına. Güneşin ağlayarak doğduğu bir vakitte sızlanışım vardır ney misali. Serin seherlerde uykularımı kaçıran hasretin vardır. Seni ararken rüzgâra döktüm derdimi. Sessiz bir 'âh'la kanatlandı kuşlar. Ağır ağır aktı mavi bir menzile doğru bulutlar. Kanayan gül yapraklarından yaralı bülbüllerden geldi selâmı baharın. 'Andım yine Seni her şey yâdımdan silindi Hayalin gönlümün tepelerinde gezindi Bu bir serap olsa da hafakanlarım dindi Andım yine Seni her şey yâdımdan silindi. |
12 Mart 2010, 07:55 | Mesaj No:4 |
10 Şubat 2009 | RE: Hz Muhammed (s.a.v) yazıları... Ya Nebi! Bizi bağışla... Bizim için Taif'te ayakları kanlar içinde kalana dek taşlanan, sonra, O'na taş atanlara beddua yerine dua eden, ALLAH'ın "Habibim" dediği, "Sen olmasaydın kainatı yaratmazdım" dediği, uğruna ashabın seve seve can verdiği, ey Rasul-i Kibriya, Sana layık bir ümmet olamadığımız için bizi bağışla... |
12 Mart 2010, 07:56 | Mesaj No:5 |
10 Şubat 2009 | RE: Hz Muhammed (s.a.v) yazıları... Ya Nebi! Yürekler, Senin hasretinle kavrulan, kurak bir çöl. Hem yetim hem öksüz kalan bıraktığın emanetler, ellerimizde adeta bir kor... Bilekler kırık ve gönüller yıkık. Renkler soldu Ya Nebi... Çiçekler açmıyor eskisi gibi... Müşrik aynı müşrik, mü’min değişti... ibadet ama nefse, kıble değişti. Değişmiş değerler bir garib olmuş Sarraf çarşısında gübre pazarı Her bağ İrem bağı, her yolcu Karun Kim dinler, düşünür köhne mezarı... |
12 Mart 2010, 07:58 | Mesaj No:6 |
10 Şubat 2009 | RE: Hz Muhammed (s.a.v) yazıları... Ya Nebi! Biz dünyayla doldurduk kalbimizi... Dünyanın dört bir yanında mü’minlerin yarası kanarken ve açlıktan nefesleri kokarken, biz, rahat yataklar içinde ALLAH'a uzattık onlara uzatmadığımız ellerimizi... Kalp, ALLAH'ın evidir. Oysa, sadece O'nun olan mekan, sadece O'nsuz simdi... Yine garib kaldık su dünyada. insanlar, insan olma gayretinde değil. İnsanı hayvandan ayıran vasıflar bugün, insani insandan ayırmakta... Zannederdim ki insan, ruh cesetten çıkınca ölür. Oysa, şu gördüğüm ne hazin manzara. Toprağın üstünde de cesetler var, altında da.. Ruhlarını öldürüyorlar bilmeden ve gömüyorlar en derin çukurlara... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |