|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 03 Mart 2008 (10:12), Konuya Son Cevap : 03 Mart 2008 (22:58). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Mart 2008, 10:12 | Mesaj No:1 |
rasullahı ın yolundanım rasullahı ın yolundanım aslımı sorarsan benim Resullah'ın yolundanım Topraktan halg oldu tenim resullah'ın yolundanım İlk babamız oldu adem cennete ilk bastı kadem ümmetin olmuşuz madem Resullah'ın yolundanım yolundanım yolundanım Resullah'ın yolundanım kuran sünnet ölçümüzdür Resullah'ın yolundanım İşte bu yol tevhid yolu meşrebim kadiri kolu Bak bu fakir günah dolu Resullah'ın yolundanım | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2735 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2360 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3114 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2335 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2061 | 12 Kasım 2009 21:43 |
03 Mart 2008, 11:38 | Mesaj No:2 |
Cvp: rasullahı ın yolundanım Resul-i Ekrem, dostlarıyla birlikte, binek hayvanlarından iner inmez, yüklerini yere koydular, daha sonra bir koyun keserek yemek hazırlamaları için karar aldılar. Birisi: “Koyunu ben keserim” dedi. Diğeri: “Derisini ben yüzerim” dedi. Üçüncüsü: “Etini de ben pişiririm” diye söze katıldı. Dördüncü:............ Resul-i Ekrem (s.a.a): Çölden odunu da, ben toplarım.” buyurdu. Topluluk: “Ey Allah’ın elçisi, siz zahmet etmeyip sakin bir köşede oturursanız, biz bu işlerin hepsini seve seve yaparız” dediler. Resul-i Ekrem(s.a.a): Evet, yapabileceğinizi biliyorum. Fakat Allah, “Her hangi bir kulunun, kendi dostları ve arkadaşlarından, özel imtiyazlarla ayrılarak, seçkin bir vaziyette görünmesini sevmez” buyurdu. Sonra çöle doğru gitti ve çölden çalı çırpı toplayıp getirdi rabbim onun dosluğundan ve yolun dsan ayırmaya amiyn. | |