|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 10 Nisan 2008 (21:09), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2010 (20:18). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Nisan 2008, 21:09 | Mesaj No:1 |
Seni Çok Seviyorum Azrail ( A.S.) Seni Çok Seviyorum Azrail ( A.S.) "Allahü Teala Adem (a.s.) 'ı yaratmayı dileyince,Cebrail (a.s.) yeryüzüne gönderdi ve yeryüzünden toprak alıp gelmesini emretti. Cebrail (a.s.) arza gelince arz:" Ben den bir parça alıp noksanlaştırmandan Allah'a sığınırım."dedi. Bunun üzerine Cebrail (a.s.) toprak almadan geri döndü ve " Ya Rabbi! Dünya kendinden toprak alınmasından sana sığındı. Ben de almadan geldiğimden dolayı sana sığınırım."dedi. Bunun üzerine Cenab-ı Hak Mikail (a.s.)ı gönderdi.O da aynı şekilde döndü.Sonra Azrail (a.s.)'ı gönderdi.Azrail (a.s.) yeryüzüne gidip toprak alacağı zaman,yeryüzü, ona bir şey vermeyeceğini ve Allahü tealaya sığındığını söyledi.Bunun üzerine Azrail (a.s.) da yeryüzüne" Ben de Rabbimin emrini yerine getirmemekten rabbime sığınırım ."dedi.Ve emredileni yaptı... Daha sonra, verilen cana vesile olan Azrail (a.s.), vakti geldiğinde verilenin alınmasına da görevli kılındı... İKİ ZOR GÖREV VE İTAATTE ZİRVE....[/JUSTIFY] Seni hep korkunç anlattılar bize Azrail (a.s.)...Evet! Ruhun bedenden ayrılması elbetteki kolay değildir...Acı verir insana mutlaka!...Ama bunun yaşanması gerekiyor.Hem , hiç bir acı sonsuza dek sürmez... Sancı çekmeden doğum olmuyor.Ölümü, doğuma benzetirim çoğu zaman...Bazı doğumlar çok zor olur.Anne çok uzun zaman sancı çeker.Sonra canından bir can ayrılır, ruhun bedenden ayrıldığı gibi...Doğumu yaptıran ebeyi, kadının çektiği sancılardan sorumlu tutmak anlamsızdır...Aynen ölümün acısından, Azrail (a.s.) ı sorumlu tutmak gibi... Bazı doğumlar sezeryanla olur. Bazılarına da spinal anestezi ile ağrısız doğum yaptırılır. Denir ki, dünya sermayesini ahiret yolunda tüketen insanın ruhu, bir gülü koklarmışçasına kolayca ayrılır bedeninden , ağrısız doğumlar gibi... Seni çok seviyorum Azrail (a.s.)...Bir gün mutlaka karşılaşacağız...Seni elimde güllerle karşılayacağım inşaallah...Ve bendeki emaneti yerine teslim etmen için vereceğim sana...Her ayrılık bir vuslata gebedir...Sancılar içinde beklemekteyim...Sakın geç kalma.. | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2894 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3639 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3281 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7789 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7257 | 02 Ekim 2012 21:16 |
10 Nisan 2008, 22:19 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | Azrail (A.S)
SEViYORUM Ve bir gün o gün gelecek Miadim vaktim dolacak Son nefesimi alacak Azraili Seviyorum[/SIZE][/FONT] Celladlarin padisahi Rabbimin sadik usaGi Dinlemez ah ile vahi Azraili seviyorum Zalimlerin tek kabusu Duyanin kaçar uykusu mü'minin olmaz korkusu Azraili seviyorum Canim tenden ayiracak Hasretimi bitirecek Canim tenden ayiracak Sürgünümü bitirecek Rasulüme götürecek Azraili seviyorum Celladlarin padisahi Rabbimin sadik usaGi Dinlemez ah ile vahi Azraili seviyorum Zalimlerin tek kabusu Duyanin kaçar uykusu mü'minin olmaz korkusu Azraili seviyorum |
24 Mart 2010, 20:18 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: Seni Çok Seviyorum Azrail ( A.S.)
Seni çok seviyorum Azrail (a.s.)...Bir gün mutlaka karşılaşacağız...Seni elimde güllerle karşılayacağım inşaallah...Ve bendeki emaneti yerine teslim etmen için vereceğim sana...Her ayrılık bir vuslata gebedir...Sancılar içinde beklemekteyim...Sakın geç kalma
|
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |