|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TÜRKcan,Açılış Tarihi: 05 Ağustos 2008 (17:31), Konuya Son Cevap : 16 Temmuz 2017 (19:48). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Ağustos 2008, 17:31 | Mesaj No:1 |
Seni Seviyorum..:))) Seni Seviyorum..:))) Arkadaşlar işte seni seviyoruma karşılık verilen en saçma cevaplar "Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç. ee Sonra... "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diycem Peki? "Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı? "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun. "Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin? "Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı? "Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü? "Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım. "Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten "Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi? "Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen. "Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün? "Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var? "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer. "Seni Seviyorum" :Anlaşıldı. Tamam... "Seni Seviyorum" :Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece "Seni Seviyorum" :Beni bu işlere karıştırma ne olur Seni Seviyorum" :Bende seni seviyorum. Ee şimdi ne olacak "Seni Seviyorum" :Hayır izin vermiyorum! Bugün beni seven yarın kediyi köpeği de sever. Olmaz, ben ciddi biriyim "Seni Seviyorum" :Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım. "Seni Seviyorum" :Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene! "Seni Seviyorum" :Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki? "Seni Seviyorum" :Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş... "Seni Seviyorum" :Beni sevmek demek, beni görmek demek değildir. Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır. "Seni Seviyorum" :O vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın. "Seni Seviyorum" :Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan... Ve tabiki "Seni Seviyorum" :Ben de seni seviyorum aşkım... | |
Konu Sahibi TÜRKcan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Şahitliği Allah katında Makbul Peygamber.. | Hz.Muhammed(s.a.v) | TÜRKcan | 0 | 2022 | 14 Şubat 2009 14:25 |
Aşkın ve İktidarın Sembolü:Kutsal Emanetler.. | Hz.Muhammed(s.a.v) | TÜRKcan | 0 | 2206 | 14 Şubat 2009 14:13 |
Mutluluk formülünden birkaçı.. | Bilgi Dağarcığı | dua dilencisi | 3 | 2471 | 11 Kasım 2008 14:16 |
Aşkı kimseye sorma ...Aşkı kendine sor... | Makale ve Köşe Yazıları | TÜRKcan | 0 | 1946 | 01 Kasım 2008 00:21 |
mükemmellik mi?:):):) | Komik Paylaşımlar | Mihrinaz | 7 | 2257 | 04 Ekim 2008 22:25 |
01Haziran 2014, 01:18 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Seni Seviyorum..:)))
gerçekten komik paylaşım olmuş en güzeli de buydu "Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer. |
01Haziran 2014, 01:48 | Mesaj No:6 | |
Cevap: Seni Seviyorum..:))) Alıntı:
"seni seviyoruma karşılık verilen en saçma cevaplar " deyip,"Allah Razı Olsun" gibi bir duayı bu işe alet etmek asıl saçmalık olan bence... bu dua, bu sayfada kullanıldığı kadar komik ve basit değil... biri sizi sevdiğini söylediğinde Allah'ın bu işe razı olmasını istediğinizi dile getirmenin neresi saçma olabilir ki ? bu işlerinize, böyle güzel duaları alet etmeyin | ||
01Haziran 2014, 03:58 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Seni Seviyorum..:))) |
16 Temmuz 2017, 19:48 | Mesaj No:8 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım. Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece.. Havalardandır...zamanla geçer de iyiydi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |