|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ahmetmeydani,Açılış Tarihi: 10 Nisan 2013 (01:16), Konuya Son Cevap : 01 Temmuz 2017 (18:44). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Nisan 2013, 01:16 | Mesaj No:1 |
Komik Diyaloglar..! Komik Diyaloglar..! x_ bakkal amca 100 kontör alabilirmiyim. y_ tabi canım buyur. x_ ne kadar bakkal amca. y_ bak kızım normal de kontör 5 ytl sen salaksın sana 10ytl x_ aaaa bakkal amca çok iyisiniz. y_ kızım sen aptalmısın. x_ aaaa nerden bildinizzzz. y_ bi git yaaa tatil beldesinde bir bakkal'da ; -selamun aleykum amca. aleykum selam evladim. -buralarda wireless bulabılecegımız bır yer var mi ? buralarda onu bulamazsın,marlboro vereyim mi ? -hayırlı işler amca. yolcu- inebilir miyim? minibüs şöförü- burdamı? yolcu- ne o beğenemedin mi? -aa ayşe boş msj atmış -hadi ya ne yazmış? merakli çocuk: abi sana birsey sorabilirmiyim ? uzun saçli yazar: sor bakalim ama zor olmasin. merakli çocuk: senin saçin neden uzun abi ? uzun saçli yazar: senin saçin neden kisa ? merakli çocuk: çünkü ben erkekgim. uzun saçli yazar:bende zaten kestirecegim 5 yasindaki çocuk telefonla aranir ve adam aklisira yegenini isletecektir. - iyi günler ben marstan ariyorum, kagan beyle görüsebilir miyim? - çok yazmasin? grip olmussunuz meslek hayatimda ilk defa böyle bir vakayla karsilasiyorum. -griple mi_? dün mezun oldum da ben. - özel okulla normal okulun farki ne? mesela siz "ali gel" yaziyorsunuz ya... - eee? biz "ali" yazip 3234 e gönderiyoruz. ali geliyo... - höö!! adam televizyonda haberleri izlemektedir: -münih'ten haberler simdilik bu kadar..aysen? -tesekkürler fuat. ismail? -aysen? -ne diyorsun bu ise? -bilmem.fuat? -ismail? -sen ne diyorsun? -bilmem aysen'e sormali.aysen? -fuat? -ne dersin? -ismail? -aysen? -noluyo lan? | |
Konu Sahibi ahmetmeydani 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bolivya ABD’nin Yardım Kuruluşuna Kapı Gösterdi! | Bilgi Dağarcığı | 0 | 1466 | 02 Mayıs 2013 12:14 | |
Ağrı`daki kutlamada Hizbullah hedef alındı | Bilgi Dağarcığı | 0 | 1787 | 02 Mayıs 2013 12:01 | |
Myanmar`da İki camiye saldırı | İslami Haberler | 0 | 1662 | 02 Mayıs 2013 11:58 | |
Varsın Muhammedi Sevdayı Yazmasınlar | Serbest Kürsü | Allahın kulu_ | 1 | 1830 | 02 Mayıs 2013 11:52 |
Myanmar kutlu doğum | İslami Haberler | Allahın kulu_ | 28 | 11651 | 30 Nisan 2013 12:31 |
30 Nisan 2016, 09:47 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Komik Diyaloglar..!
Otobüste arkaya doğru yürüyelim diyen şoföre yürecek olsak otobüse binmezdik dien genci tebrik ediyorum Ve yine otobüsde arakaya doğru ilerleyelim ltfnnnn diyen şöföre arkada yer yok anahtarı verde üst kata çıkalım diyen ablamızı canı gönülden kutluyoruz
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
30Haziran 2017, 21:45 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Asansörün önünde dikilmiş bekliyorum. Adam sorar.. 'Çağırdınız mı ?' Yok, pişman olup kendi gelsin diye bekliyorum burada ..
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
01 Temmuz 2017, 18:44 | Mesaj No:7 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Millet sicaktan neyi nasil hicvedecegini şaşirdı Komikki ne komik
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |