|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ahmetmeydani,Açılış Tarihi: 10 Nisan 2013 (01:16), Konuya Son Cevap : 01 Temmuz 2017 (18:44). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() Komik Diyaloglar..! x_ bakkal amca 100 kontör alabilirmiyim. y_ tabi canım buyur. x_ ne kadar bakkal amca. y_ bak kızım normal de kontör 5 ytl sen salaksın sana 10ytl x_ aaaa bakkal amca çok iyisiniz. y_ kızım sen aptalmısın. x_ aaaa nerden bildinizzzz. y_ bi git yaaa tatil beldesinde bir bakkal'da ; -selamun aleykum amca. aleykum selam evladim. -buralarda wireless bulabılecegımız bır yer var mi ? buralarda onu bulamazsın,marlboro vereyim mi ? -hayırlı işler amca. yolcu- inebilir miyim? minibüs şöförü- burdamı? yolcu- ne o beğenemedin mi? -aa ayşe boş msj atmış -hadi ya ne yazmış? merakli çocuk: abi sana birsey sorabilirmiyim ? uzun saçli yazar: sor bakalim ama zor olmasin. merakli çocuk: senin saçin neden uzun abi ? uzun saçli yazar: senin saçin neden kisa ? merakli çocuk: çünkü ben erkekgim. uzun saçli yazar:bende zaten kestirecegim 5 yasindaki çocuk telefonla aranir ve adam aklisira yegenini isletecektir. - iyi günler ben marstan ariyorum, kagan beyle görüsebilir miyim? - çok yazmasin? grip olmussunuz meslek hayatimda ilk defa böyle bir vakayla karsilasiyorum. -griple mi_? dün mezun oldum da ben. - özel okulla normal okulun farki ne? mesela siz "ali gel" yaziyorsunuz ya... - eee? biz "ali" yazip 3234 e gönderiyoruz. ali geliyo... - höö!! adam televizyonda haberleri izlemektedir: -münih'ten haberler simdilik bu kadar..aysen? -tesekkürler fuat. ismail? -aysen? -ne diyorsun bu ise? -bilmem.fuat? -ismail? -sen ne diyorsun? -bilmem aysen'e sormali.aysen? -fuat? -ne dersin? -ismail? -aysen? -noluyo lan? | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Bilgi Dağarcığı | 0 | 1477 | 02 Mayıs 2013 12:14 | |
![]() | Bilgi Dağarcığı | 0 | 1796 | 02 Mayıs 2013 12:01 | |
![]() | İslami Haberler | 0 | 1672 | 02 Mayıs 2013 11:58 | |
![]() | Serbest Kürsü | Allahın kulu_ | 1 | 1855 | 02 Mayıs 2013 11:52 |
![]() | İslami Haberler | Allahın kulu_ | 28 | 11824 | 30 Nisan 2013 12:31 |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Otobüste arkaya doğru yürüyelim diyen şoföre yürecek olsak otobüse binmezdik dien genci tebrik ediyorum ![]() Ve yine otobüsde arakaya doğru ilerleyelim ltfnnnn diyen şöföre arkada yer yok anahtarı verde üst kata çıkalım diyen ablamızı canı gönülden kutluyoruz ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Asansörün önünde dikilmiş bekliyorum. Adam sorar.. 'Çağırdınız mı ?' Yok, pişman olup kendi gelsin diye bekliyorum burada .. ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Sosyal medya diliyle diyaloglar | Kara Kartal | Komik Paylaşımlar | 0 | 09 Aralık 2022 19:17 |
Elektrik Gittikten Sonraki Diyaloglar | Ağlama_Karanfil | Komik Paylaşımlar | 3 | 05 Eylül 2022 12:27 |
Medineweb Arapça- Türkçe Diyaloglar | NUR | Genel Arapça | 27 | 20 Ocak 2022 09:35 |
Diyaloglar | AŞK'ÜL İSLAM | Komik Paylaşımlar | 2 | 10 Mart 2009 19:20 |
Gülmekten Yerlere Yattığınız Diyaloglar :) | AŞK'ÜL İSLAM | Fıkralar-Hikayeler | 4 | 09 Temmuz 2008 16:57 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|