|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Efsa_Rana,Açılış Tarihi: 22 Nisan 2008 (14:21), Konuya Son Cevap : 18 Eylül 2008 (00:44). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Nisan 2008, 14:21 | Mesaj No:1 |
gel artık efendim gel artık efendim Gel Kevser Yenel Sen’den arta kalan zamanlar tüketiliyor şimdi Sözler mânâsız, kimlikler kayıp, düşler korkulu… Şehirlerin hengâmesinden kaçtım. İçimde büyüyor yangın, Gözlerim buğulu… Zihnimde derin sancılarla, Düşüncelerimdesin. Takati yok kelimelerin Sen’i tarif etmeye Aşk, Sen’sin; Çöllerin sinesinden doğan umman da Sen… Toprak, şereflenir ne zaman yürüsen. Ahh… Sen! Varlığıyla varlığımı bulduğum, Yokluğunda kaybolduğum Sevgili! Konuştun, Sustu bütün heceler. Ruhum sözlerinin aleviyle yıkandı. Aşk dilimde kor iken, Bir avuç küle döndüm. Fırtına savurmadan, Dört bir yana dağılmadan gel! Vahşi’yi affeden yüreğinle sar Erit damla damla bakışınla Yâr! Katran gecelerin kâbusundan Baykuşlar tünemesin gül dallarına. Yağmursun, çöllere hayat verirsin, Gelişinle can yürüsün damarlarıma. Gel de kurtar. Sen’inle güldü güneşin yüzü; “Ay doğdu üzerimize Veda Tepelerinden” Gel, tükensin içimde çoğalan sızı! Kapısız hücrelerde bîçare bırakma. Sana mahkûm et, hürriyetim ol, gel! Ayrılık kelepçesini çıkar bileklerimden. Gözyaşıyla kavrulan gözlerim vuslata kansın. Bir kez göreyim çehreni, Kalbim varlığına boyansın. Gel! Bombaların gölgesinde minareler suskun. Seccadelere kapanmış yığınla ceset. Gel de değişsin bu çirkin resim! Zulmün saltanatı yıkılsın. Cemre düşsün toprağına Ölümden buz kesilmiş şehirlerin. Vicdanlar dirilsin, tahta çıksın adalet. Saniyeler durmadan, Bebekler yok olmadan gel! Sine-çâk, avare, sessiz… Böyle geçti asırlar Sensiz Sevgili! Parçalandık, kaybettik özümüzü. Kin büyüttük kalbimizde, Unuttuk sözümüzü. Dualar ve secdeler saf kaldı yalnız, Bekliyoruz, huzuru için insanlığın, Yer yeniden sarsılmadan, Bizim için. Gel! | |
Konu Sahibi Efsa_Rana 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
çarşaf farz mı?? | Tesettür Konuları | Efsa_Rana | 6 | 3712 | 19 Ekim 2008 19:39 |
çooooooook komik soru ve cevaplar | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 13 | 6703 | 08 Mayıs 2008 20:13 |
mü'minlere nasihatlar! | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2787 | 30 Nisan 2008 10:59 |
zindanda namaz!!! | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Belgin | 1 | 1737 | 28 Nisan 2008 20:10 |
peygamber efendimizin duası | Dua Bölümü | Mihrinaz | 1 | 2145 | 27 Nisan 2008 19:04 |
18 Eylül 2008, 00:44 | Mesaj No:3 | |
Cvp: gel artık efendim Alıntı:
elne salık | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |