|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 09 Ağustos 2007 (16:20), Konuya Son Cevap : 08 Kasım 2024 (18:10). Konuya 437 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Mart 2009, 22:31 | Mesaj No:211 |
Cvp: Şşşştt!! Boş durma, bir salavat çek !!
Kardeşler malum peygamber efendimizin dünyaya teşrif edip karanlıkları aydınlığa çevirdiği veladet gecesi yakın 8 mart O zamana kadar boş durmayalım fahri alem efendimizi gönül saraylarımızda layıkıyla ağırlayabilmek için önce bu hafta gönül sarayının odalarını fani heveslerden boşaltıp O habibe layık yer açıp gönül sarayımızın nazlı sultanını salevatlarla karşılayalım Rabbim gönül saraylarımızı O habibe layık güllerle bezemeyi nasip etsin | |
07 Mayıs 2009, 10:50 | Mesaj No:212 |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | re: Güne Gül Salâvat İle Başlayalım.Medineweb
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
__________________ Allahtan başka hiç birşeyi olmayan ben Allahtan başka herşeyi olanlara acırım.......... |
08 Mayıs 2009, 10:04 | Mesaj No:213 |
Köleyim ya resulallah Ben kapında boynu bükük Köleyim ya Rasulallah Kabul eyle huzuruna Geleyim ya Rasulallah. Salatullah selamullah Aleyke ya Habiballah Boynu bükük sana geldim Şefaat ya Rasulallah. Günahkarım yüzüm kara Darda kaldım sende çare Medineyi sora sora Geleyim ya Rasulallah. Salatullah selamullah Aleyke ya Habiballah Boynu bükük, sana geldim Şefaat ya Rasulallah. Mecnun olup düştüm yola Himmet ancak senden ola Ol mübarek makamına Geleyim ya Rasulallah. Salatullah selamullah Aleyke ya Habiballah Boynu bükük, sana geldim Şefaat ya Rasulallah. | |
12Haziran 2009, 15:19 | Mesaj No:214 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | Utanıyorum Ya Resulallah
Utanıyorum Ya ResulALLAH Ya Rab! Utanıyorum kendimi savunmaktan Utanıyorum sahte gözyaşı akıtmaktan. Ya RasulALLAH! Utanıyorum Şefaat dilemekten Utanıyorum ‘ümmetindenim’ demekten Utanıyorum Ya RasulALLAH… Yanı başımda kardeşimin ırzına geçilirken adice ibadet etmekten utanıyorum Ya RasulALLAH… Ümmetinin feryad-u figanı kainatı inletirken gözlerimin körlüğünden kalbimin bir dirhem kadar etkilenmeyişinden vicdanım denen unsurun katılaşmışlığından Ruhumun ruhsuzluğa itilişinden utanıyorum Ya RasulALLAH… Çaresizlikler içerisindeki ümmetinin bedenleri parça parça kanat çırparken beynime bir ur gibi yerleşen küfrün dellallığını yapan sahtekar kelamımdan ümmetin benden bir dua beklerken sadece bir dua benim ise küfrün gözüyle kardeşimin dileğine kayıtsız kalışımdan utanıyorum Ya RasulALLAH… Güneş doğmadan kanlarını akşam olmadan etlerini zalim bir kasabın tezgahından hiç düşünmeden satın alışımdan ve sonra kanlarıyla abdest alıp Rabbimin huzurunda ibadet edişimden utanıyorum Ya RasulALLAH… Affı mağfiret dilemekten utanıyorum Ya RasulALLAH. ‘ümmetindenim’ deyip şefaat dilemekten utanıyorum Ya RasulALLAH… Yevm-i mahşerde huzuruna çıkmaktan utanıyorum Ya RasulALLAH!... utanıyorum Ya RasulALLAH!... utanıyorum Ya RasulALLAH!... alıntıdır |
13Haziran 2009, 01:22 | Mesaj No:215 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Utanıyorum Ya Resulallah
Ümmetinin feryad-u figanı kainatı inletirken gözlerimin körlüğünden kalbimin bir dirhem kadar etkilenmeyişinden vicdanım denen unsurun katılaşmışlığından Ruhumun ruhsuzluğa itilişinden utanıyorum Ya RasulALLAH…
|
17Haziran 2009, 01:10 | Mesaj No:216 |
RE: SALAVAT I ŞERİFE kampanyası..
selamün aleyküm ben bir ay önce 50,000 defa selevat getirmiştim.Eğer kayda geçmek isterseniz diye söylüyorum.Allaha emanet olun.
| |
12 Nisan 2011, 23:35 | Mesaj No:218 |
Durumu: Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 | Dahilek Yâ Resulallah
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
30 Nisan 2011, 10:52 | Mesaj No:220 |
Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
__________________ Hafız olmak mesele değil Hafız ölmek mesele... | |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |